- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
A teszt szerint:
"A tesztkészülékek vékony kijelzővédő fóliával érkeztek, ezt a fotózásig nem is vettük le róluk, de szemmel láthatóan ez egyáltalán nem zavarta a panelbe szerelt ujjlenyomat-olvasó hatékonyságát. A nedves, esetleg izzadt kéz és az üvegfólia viszont igen."
Pontosan ez a bajom, nekem izzadós az ujjam, ezért egyik ujjlenyomatolvasó sem tud nálam normálisan működni, sokszor nem enged be. Legalábbis amiket eddig próbáltam, Apple féle, Honor, Samsung.
Ezek szerint ez az új fajta se jobb ebből a szempontból, az arcalapú feloldás meg amint látjuk hulladék.Ez is szempont, valószínűleg nem csak nekem, sőt kizáró ok.
joey04 (#231): Hol hallottad, hogy nyögvenyelős, bétás? Nem volt szó ilyenről sehol.
-
aujjobba
addikt
Elvonatkozatva a telefonoktól, ha te veszel egy bármilyen rendszert jópénzért, aminek az egyik funkciója használhatatlan, akkor gondolom te is panaszkodsz.
Életszerű példa következik.
Veszel egy beléptető rendszert a kiskapuhoz, van rajta csengő, kamera kint bent pedig kijelző hogy lásd ki jött, a kapu kintről kóddal kinyílik, de hagyományos kulccsal is nyitható. Nyilván biztonságizáras cucc nem az amihez a garázsban összekalapálok egy kulcsot ami nyitja.
Tegyük fel mindene működik, de a kódos nyitó rossz, és bárkit bármilyen rossz kóddal beenged a házadba.Te hátradőlsz és azt mondod, sebaj, jó ez így, majd kikapcsoljuk a kódos nyitást és nyitjuk sima kulccsal?
Nem baj hogy fizettem érte, legfeljebb az jön be aki akar, mindegy az. -
aujjobba
addikt
Ha egy funkció nem működik nem teszem be a végleges kiadásba, nem égetem magam vele.
Egy biztonsági funkciónál pedig ez kimondottan káros, a felhasználó azt hiszi biztonságban tudhatja a dolgait, mert az arcalapú lehetőség bekapcsolható, és nincs is odaírva hogy ne használd nem biztonságos.Ha ujjlenyomat olvasó bárkit beengedne mit mondanátok? Használjunk jelszót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest