Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stewen1967

újonc

válasz tatabike #29895 üzenetére

tatabike:
    pont ez volt a lényeg, hogy a modomban úgy változtatni, hogy legyen értelme motivációja kihívása ezért nyúkálok(tam) a játékba. jobb előre látni a végeredményt mint meglepődni hogy valami nem kerek... a mod kiadás után ezt az ember már fújhatja...

®abstract®:
    Én is egyedül tolom, volt régen akkora gép parkom annyi alkalmazott hogy már átláthatatlan volt a gém, az az account is kuka lett, mert nem tudott visszatölteni egy újított játéknál egy mentést, vagy ha igen akor több 100 hibával amit a developer mod szépen ki is írt, és benne is maradt nem tudtam belőle eltávolítani. Szóval megy a harc folyamatosan. Pl egy új apróság a féktárcsa nyikorgás fékezésnél. Én ugyebár no damage saját moddal nyomom azaz nincs sérülés soha semmikor. Igen ám de a nyikorgást úgy írták meg hogy csak akkor fogja ezt csinálni a játék, ha a gumi 10% kopás feletti. Ergó aki no damaget használ sohasem halja. Nos muszály ezt is korrigálni a köv modomban mert olyan nincs hogy nyikorgás nincs ! Így már az is benne lesz. és nem kell hozzá semmilyen kopás. :DD

Új hozzászólás Aktív témák