Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Sziasztok. 1.18 Brutalba benne van a Stewen féle motor, ha igen hányas szinten oldódik fel a kereskedőnél?
-
törölt tag
Jéé, nagy csoda,. a 1.17-re való tsm megy a 1.18.0.10 bétával.

Ám télleg,mikor jön mán az 1.19-es?? és milesz új benne??
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igazán nincs mit köszönnöd,. ha tudok/tudunk,és ha van időm/időnk,szivesen segitek/segitünk, tesztelgetek/tesztelgetünk le dolgokat. és ha valami nemkerek én tuti nemhalgatom el,ahogy ezt a motor hibát sem, Ugyhogy mindig csak a legjobbat , és a hibamenteset nyujtsuk a nép felé.
Amibe benne van a te fáradozásod is, amiér ezer hála,. 
-
Faterkam
addikt
válasz
üzenetére
Na ez érdekes, mert természetesen a legújabb brutal van bent. Kiléptem, beléptem 2x, azóta nem jelentkezett. A Brutal.-t kivettem, akkor nem volt, visszatéve megint nem volt! ki érti ezt

(#13690) CskSimánGabi játék betölt áll leesik... tehát csak betöltöttem és nyomtam egy 0.-át és gyorsan lefényképeztem!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nos a daf hangjai visszahíztak, a hd enginbe sajnos benézés miatt volt az a hiba amit TE felfedeztél és köszönet érte.
Azonban hiába néztem és hasonlítgattam össze a gyárival másfél napig nem akadtam a nyomára a hibának, aztán rájöttem mi volt a gond, elfelejtettem kicsomagolni az 1.18.0.10s-t és a régi kicsomagolt 1.18.0.9s fáljiait nézegettem amit nézhettem volna ha nem jövök rá akár 2860 ig is.
mikor rájöttem mekkora birka vagyok onnantól 5 perc volt és kilett javítva mert természetesen buherálták megint az engine fileokat az új 1.18.0.10s-ben csak a gond az volt hogy a profile-ommal semmiféle hiba nem keletkezett vagy generálódott holott kellett volna neki és ez zavart össze. -
törölt tag
válasz
Faterkam
üzenetére
egy olyan szkriptet nem tud megnyitni, (csak olvasható formátum miatt ???) amit a gyári játék tartalmaz a brutál viszont nem. Esetleges profile mentés hibára gyanaxom. brutálba nem létezik ilyen tengelyekre vonatkozó szkript és nem is buherál, hivazkozik, vagy használ belőle semmit.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Faterkam
üzenetére
tudom, nemtőlem,. de megint az uj merci környékén van hiba. nemtud megnyitni 1 bizonyos sii fájlt, vagyis nemtudja olvasni,. csak nemtudom mibe,.,hogy. ja,. csak írni tudja a fájlt,de olvasni nem.és ha jól látom a 4x2 tengelyesnél jön ez a hiba elő. Másik dolog, milyen plusz modokat használsz?
-
csaba17
senior tag
valaki esetleg a tegnapira?
előbb próbáltam ki a tsm mapot, az gond nélkül megy.
de pl letöltöttem ezt a http://ets2.lt/en/northern-scandinavia-v0-98-5/ et és ez is crashel indulásnál...
pedig úgy raktam fel ahogy a install leírás van...
a játék 1.17.1s-t ír ki. -
ooszi
senior tag
Sziasztok esetleg valaki még nem szórakozott térkép készítéssel????
-
törölt tag
Egy kis kárpótlás aki rendesen tesztelgeti a brutált és használja a mini konzolt is.
Nos Új profilnál sokszor sokat bukhattunk el, de hamar pótólható is.
Jó magam most épp azt csinálom hogy a fene se akar folyton felfedezni mindig minden kéznél legyen ugyebár.
Nos van egy parancs az újban amit erre találtak ki, 0-ás gombot nyomva a lejött konzolba pl a városnevet odaírva már ott is vagy.
pl. goto budapest
repülve leteszed a kamiont a munkaközvetitőnél, majd a kamion boltnál és végül a budapesti garázsnál amit megveszel és egy város alapjai le is vannak tudva.
nem mondom el kell vacakolni vele majdnem egy órát az alaptérképen de a végére lesz egy olyan profile amiben az összes városban van garázsod, ha akarod felszereled kamionokkal és munkásokkal és lehet kezdeni a csavargást és várni a milliárdokat amit termelnek ...
talán alapnak jó ahoz amit elbuktatok már gondolom ti is nem egyszer a profil szívások miatt...

ez negyed óra termése:
-
-
törölt tag
válasz
dokee78
üzenetére
A fura álmosságjelző hanghoz, az repülő pilóták agyon visszajelző hangjelzései adták az ötletet de már kiszedtem, mindenki élvezheti a gyári ásítás hangokat.
a Sárga felfestésvonalak, egyszerű design kérdés, Nos szerény véleményem szerint nekem ez így jobban tetszik és nem amerika meg mitom én milyen magyarázatok vannak a háttérben-ről szól. a kék éggel jól kontrasztol a sárga vonal és ennyi. a Másik, az SCS szeretné, ismétlem csak szeretné eladni szimulátornak ezt a trágyát, ami mára egy kicsit kezdi kikupálni ugyan magát de a szimulátortól azért annyira van még mindig mint makó jeruzsálemtől. Maradjunk annyiban ez csak egy játék, annak viszont szerintem jó, és ha ebben gondolkodunk akkor már bármi bele is fér, a világító szalagkorláttól, a sárga vonalakig, a 3 utcából álló városokig...
ha a realt akarták volna megcélozni, realt írtam volna én is de így marad a szabad alkotói szabadság, hiszen megmutatták a debütálásnál hogy ez mennyire nem reál
A brutál sem az... de szép
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm a jóindulatú válaszokat, de azt is nézzétek meg, hogy melyik hozzászólásra reagáltam.

-
csaba17
senior tag
kérnék egy kis helpet:
felraktam ezt a modot: MHAPro_map_EU_2.0_-_ver_1.17.x_DLC_North
csináltam új felhasználót, de amikor belép akkor előjön a mentés választó ablak...
persze üres mert új felhasználónál honnan is lenne mentést, rámegyek az X-re és kicrash-el a gém.
valami ötlet?illetve letöltöttem még 2 mapot: a brazilt meg a testing_trucks_by_anto007-ot, írnom sem kell hogy egyik sem mükszik, mindkettőt itt is új profillal próbáltam, igaz ezek már töltésnél kifagynak.
és hogy teljes legyen a sor: moldova map megy de hiába vagyok fuvarnak a kis térképen nem jelzi merre mennyek illetve a "gps" sem ír ki távolságot, csak úgy látom hová kell menni ha megnézem a nagy térképen.
ez a map az előző verzióban frankón működött.
mi lehet a gond?
köszi mindent előre is
-
-
dokee78
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
-
ooszi
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem, csak nálam nincs sorompó a fizető kapuknál???
-
válasz
dokee78
üzenetére
Új profillal, kipróbáltam. Az előzőt is megnéztem, a 01-est. Szépen halad a készítője vele. Sok hibát javított. Már nem piroslik a konzol annyit. Ebbe a mostaniban van egy új város. Oradea pedig sokat javult. Látszik hogy igényes munkát akar kiadni a készítője.Valaki, elkezdte csinálni Szerbiát is aztán abbahagyta. Pedig nem lett volna rossz.
-
Ablakos
addikt
Aki sikeresen megtette, segítsen légyszives, hogyan lehet steamre aktiválni a Euro Truck Simulator 2 Gold -t. Telepítem az SCS -től, activálom és akkor hogyan kerül steamre az account? Gőzöm nincs a menetéről.
-
dokee78
félisten
Romanian Map v 0.2a
Próbálta valaki? -
ooszi
senior tag
Sziasztok valaki esetleg tudja, hogy mikor jön az 1.18 patch?
-
törölt tag
Stew, renónál jó mind2. csak az uj mercinél nem,akkor lehet elvan valami irva? vagy a mappa neve a baj,hogy nem merci mp4-re van nevezve,hanem mercedes.actros2014?

-
erix31
csendes tag
Közben én jelzem, hogy a hivatalos 1.17-es Steames verzió, Skandi DLC-vel,+ brutal az új Skandi részeken furikázva, a játékban éjjel-nappal szerintem jó. Nem zöld a hajó, nem kék a fű, nem sárga az aszfalt.
Jaaa... és milyen szép a kilátás.....

-
törölt tag
válasz
üzenetére
az első fuvar után, rögtön az új merci vétele szcezinbe, elsőként kiválasztom a kabint, a 3ikat, utana alváz marad,. akkor a 2 és feles mocid az 5 sebes váltóval,. aztan megvétel,. és garázs előtt leteszik. és mikor inditanám,. behal, minden error warning nélkül,. és csak a brutálos cuccok vannak bent. semmi más.
-
törölt tag
nemhiszem el !! csak brutálok vannak, és mégis meghal !!

-
törölt tag
kivi leszek mikor törlik le ezt a kommentemet "vajó"-ék ....

-
csaba17
senior tag
helósztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy: tudtok olyan mapot ajánlani ahol viszonylag nagyobb város van? nem kell igazinak lennie csak legyen város, kisebb nagyobb utcákkal meg ilyenek.
tudom, hogy itt elvileg sok100km-t kellene megtenni de úgy játszanék ilyen várososabb mapon(szoktam Kótai Zoltánt nézni
)
a magyar mapot meguntam, illetve ott is max pest lenne ami nagyobb de nekem már egyhangú.
köszönöm előre is
-
törölt tag
a 1.18.0.8-as publiknál még működött a jól belőtt amit most is hallotok,,
Azután jött az 1.18.0.9-es frissítés az ets2 részéről ahol az új merci hang alkönyvtárát 1485-ről átnevezték 1845-re ami azt jelentette a brutálban már nem is működött,,, nos hogy ennek mi értelme volt fingom sincs de amit most hallotok az 1.18.10. alatt az már megint a brutálos merci sound mert én is át kellett nevezzem ugyebár az alkönytárat 1845-re.érdekes dolgok ezek, és akkora kérdőjelek mint ide lacháza... sosem fogom megérteni pl ezeket.

-
törölt tag
válasz
Faterkam
üzenetére
A sárga hiba üzenet egy figyelmeztetés egy út menti baba textúrájára vonatkozóan a skandi mapon (nem brutálos hiba)
A Piros azt jelenti mikor leraktad a rakományt ezt "Enter-el" tetted nem szépen leparkolva. olyankor ez a piros hibaüzenet jön brutál nélkül is, de ha kétlenéd próbáld ki nyugodtan...

én egyik miatt sem aggódom.
-
dokee78
félisten
Jó lett az újabb Sound Enginevnel a Merci hangja.

Magyarország körül melyek a jó mapok,amelyek a Skandi DLC nélkül is mennek,de az 1.18 bétával igen?!
Van aki a korábban használt favorit típusáról áttért a Merci MP4-re?
Én Scaniáról váltottam. -
törölt tag
válasz
üzenetére
tessék, a game.log.txt
és (#13620) szivesen

-
törölt tag
válasz
üzenetére
semmi warning ,semmi error,. és ugyanaz a 3 és feles mocival
max csak a game.crash.txt amiből állítolag nemértel
-
törölt tag
Stew, sajnos rossz hirem van,. a motoroddal gubanc van,.. választottam volna a 2 és feles mocid, az 5 sebes váltóval,. és mikor beakartam inditani,akkor meghalt a játék,minden error warning nélkül, és hazavágta a egész addig elért utamat,ugyhogy kezdhetek mindent előről,.
és lehet a 3 és feles mociddal is gond lesz,. igaz nempróbáltam,de jobb félni mint a végén megijedni,. -
törölt tag
Most felhúztam fél állásba az eső csúszkát és jött amire számítottam,, életszagú időjárás.
Alvás után borus időben vezettem 1-2 órát majd elkezdett esni egy órán át megin borus idő eső nélkül egy óra majd jött a napsütés.
Az életben is valami ilyesmi játszik nem pedig a gyári beállítás a borus idő = csak eső
nem nagy kunszt a szkripteket kellett csak majdnem a dupplájára hízlalni max egy fél napos meló, nem értem miért nem rakták bele gyárilag?de mind egy is mi megtettük.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Igen, így tényleg szebb, köszi!
Skandi DLC megyek most 1.17 alatt, szépen fut a mód, hibát nem tapasztaltam, a szinek is jók.
Ami mindjárt feltünt, hogy a VGA hőfokok (GPU és VRM is) csökkentek átlag 3 fokkal, és ami eddig nagyon fűtötte a karit az a menüben való kotorászás volt, most ott is jóval hűvösebb!
FPS terén is érzek némi változást, bár én 3 monitoron tolom (5760x1080) ultra felbontásban, 4-5 fps azért biztosan jön pluszban, amúgy ez a Skandi DLC elég keveset ad, azt hittem a módtól van de ahogy azt deaktiváltam, még rosszabb lett a helyzet.
Általában 50-60 fps azért megvan, de néha beesik 40 köré.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Z0C!