- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ok, végülis így valóban igazad van
Más kérdés, hogy ettől függetlenül örülnék egy olyan WP7 mobilnak, ami pariban van az i4 összeszerelési minőségével. Dell-ben igazából bízom ilyen téren, de sajnos Venue Pro-t életemben még csak élőben sem láttam, nemhogy fogdostam volna, szóval passz...(#30) morocan: Ballmer nem csak egy CEO, de ha úgy vesszük, igazi "fanboy" is, akárcsak Jobs. Ebben szerintem semmi rossz nincsen
-
Morden24
nagyúr
Dominóval számolva valami 180-ra jön ki egy 16Gb-s, egy év garival (shame on you, Apple).
Egy Omnia7 8Gb kártyafüggetlenül, 1 év garival 170 a Speedshopban. Annyira nem ormótlan különbség.Szolgáltatónál mondjuk már igaz az állításod, Tés Omnia7 140, az már 40K különbség. Ettől függetlenül mégiscsak azt mondom, hogy az i4 készülékháza botrányosan jó, tényleg olyan, mintha nem is szerelték, hanem növesztették volna.
(#24) D@niel: WP7-el nincsen, csak Pro. A sima Venue Androidos, ergo nem jön szóba nálam.
-
Morden24
nagyúr
Én is, ha novemberben nem ugrottam, akkor most már kibírom, pláne mindjárt itt a MWC, akkor kiderül, mire és kire érdemes várni.
Egyébként nagyon osztom, a Venue Pro házával mínusz qwerty (bár azzal még ki tudok egyezni talán), az up to date hardver számomra macskamenta lenne, belekapaszkodnék és nem ereszteném.Egyébként gondolom inkább a méret, mármint a fizikai kiterjedés a kérdéses. Meg az, hogy el lehessen adni a különböző méretű modelleket erős árkülönbséggel. iPhone4-nél a T esetében egyező konstrukciónál asszem ~25K-val volt drágább a 32-es, mint a 16-os.
-
Morden24
nagyúr
Tényleg van szép közöttük, nálam a Dell viszi a prímet, de az Omnia7 és a Trophy is szóba jöhetne... igaz, a többi nem különösebben tetszik.
Dizájn szempontjából egy qwerty nélküli Venue Pro-t kérnék, ütős hardverrel, minimum 16Gb memóriával (és akkor az sem érdekel, ha beépített only), és már veszem is. Most.
szerk.: Ehhez mondjuk azért hozzátartozik, hogy a jelenlegi kínálatból még mindig azt mondom, hogy összeszerelési minőségre és "seamless"-ségre az iPhone4 visz mindent, árkategórián belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest