- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
Saskakas18 #50 üzenetére
Hogy a fenébe sikerült megtalálnod egy másfél éve nem működő topicot csak ezért?!
-
blueMerle
veterán
válasz
marcell1993 #46 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de erre sokkal több elörendelés érkezett mint amennyi sima N97-et adtunk el összesen, ami nem kevés darab. Na, mi nem lesz sikeres?
-
ByB
addikt
válasz
Ennek a telefonnak akkor lett volna igazán nagy sikere, ha ő lett volna a sima N97 helyett, így viszont nehéz helyzetben van.
-
BLC
tag
válasz
Csak azért mondod, hogy csak neked legyen.
Szerintem meg nagyobb lesz mint a nagyobb tesónak (n97).
-
marcell1993
tag
én azt mondom ennek nem lesz sikere!
-
ByB
addikt
Köszönöm, elsőnek nem rossz, de látom hova lehet fejlődni, remélem hamarosan lesz folytatás.
Ha a Logoutos cikk megjelenik, akkor az is láthatóvá válik, hogy a telefont meg lehet majd nézni jövőhéten élőben is. Ami, ha sikeres találkozó lesz, akkor rendszeresen lesz újdonságnak számító, kütyütaperolós délután.
-
Quasi_modo
nagyúr
Kifejezetten gusztusosnak tűnik.
-
ByB
addikt
-
BLC
tag
Nokia N97 mini Magyarország - Budapest. Na meg a Widget.
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Elvileg holnap kapok tesztelésre egy N97 minit, nagyon kíváncsi vagyok rá!
-
Fifi
őstag
-
blueMerle
veterán
Igyvan volt 2 darab, de ezekért vért izzadtam
Nem voltam ott mikor átvették őket, sajnos nem tudok a boltban lenni, csak nagyon keveset. Az időm nagyrészét a rohangálás, beszerzés, megbeszélések hada tölti ki.
A boltom adatai nem nyilvánosak ezen a fórumon, mivel nincs szerződés. A későbbiekben ez biztos hogy változni fog, mert most nyitottunk/nyitunk a magyar piac felé.
Egyébként a szlovák nokiánál 599 euró az N900. rendelhető
-
Fifi
őstag
válasz
blueMerle #17 üzenetére
Huh, ezen az oldalon - bár nem értem mit írnak, csak a számokat tudom összevetni
- kb. 30 EUR-val drágább, mint az n900?
[OFF]
Ha jól rémlik az egyik topicban írtad, hogy nálad 620 EUR-ért van már n900. Vagy csak 2 példány volt, a többi meg csak előrendelés, már nem emlékszem pontosan ...A nálad vett példányokat miután kibontották a vevők azért megtapogathattad? Milyen benyomást keltett? (anyaghasználat, súly, működési sebesség)
Esetleg pü-ben eldobnád a boltod honlapjának címét, mert nem lelelem
[/OFF] -
Sztbeni
őstag
Kíváncsi leszek rá. Azt állítja a Nokia hogy tökéletes lesz.
-
NGyuri
aktív tag
A Geomobil elkezdte forgalmazni, brutális áron: 164490Ft.
[link]Szerintem, azért annyira nem rosszabb, mint sokan írjátok az N97-hez képest. Sőt nálam pozitív a kisebb (emberibb) méret, a fémes külső. A kisebb belső memória nem gond manapság, ahogy nekem az FM transzmitter hiánya sem. Tudtommal másb (oké kisebb képernyő) nem "rosszabb".
-
L4R$()n
tag
Szerintem is sok egy kicsit érte, de mind1 aki ezt meg bírja venni annak úgyis mindegy, hogy most 1-2 húszassal több mint az "elődje", az a lényeg, hogy ez újabb.
-
blueMerle
veterán
Mondhatok egy hivatalos kezdöárat?
És akkor nem ölitek meg egymást
Hivatalos Nokia partner boltban 629 EUR, ami brutálisan sok Természetesen a nagyobb gsm boltokban biztos hogy olcsóbb lesz nem beszélve a 0 perces használt árról.
-
hétalvó
addikt
miota varok ra. egyetlen versenyzo maradt Nokia fronton, de ennyiert inkabb almaba harapok.
80k-korul mar erdekes lenne es tenyleg nem tudom miert nem lehetett e-nek kiadni. -
talamasca
senior tag
Akinek esze van, megvárja az n900-as szériát...
Ennek a kiadásnak nagyon n96 szaga van...
Gondolom értitek, mire gondolok. -
<NewL>
addikt
Az a mokkás szín bejövős,az ára nem,de az még sokat fog változni. Mondjuk 4 hónap alatt,inkább az utóbbi 3 hónapban nem nagyon csökken az ára a sima N97-nek,ennek se sokat fog. (szóval inkább nem változik
) Kapkodni nem fogják,viszont a jobb anyagok meg a kompaktabb méret biztos bejön azoknak akik most gondolkoztak el érintő+qwerty telefonon és eddig az N97-et lesték.
-
plus44
veterán
Konkrétan ennyek így nulla értelme van. 40e-rel kerül többe annál a fivérnél, ami többet tud, lesz aki ezt végig gondolva megveszi? Lesz....
-
gerilee
aktív tag
Az utóbbi időkben ez a telefon állt a legközelebb ahhoz, hogy egy a tulajdonomba kerüljön, de ez az ár teljesen irreális.
Szerintem max 100.000-t ér, de annyit is csak nagy jóindulattal... -
joey04
titán
drágább mint az n97. hét ez vicc. persze divatkütyü, meg újabb. helyes. akkor vegyék csak
-
sagesz93
addikt
Kisebb és drágább? Ennek sincs sok értelme.
bordi10: de drágább mint a nagyobb testvére ez fix gondolom. -
--Nozbert--
aktív tag
Szerintem ennek így semmi értelme...
Kerülhetett volna az E-szériába 3,2-es kamerával,meg a szokásos üzleti funkciókkal,amik az Eseries mobilok kapnak. -
Oliverda
titán
Ez mennyivel fog kevesebbet tudni mint a sima N97?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest