- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Ejmár, szegény SG nagyon hányattatott sorsú lett, szinte "bravúros" ahogy sikerült egy műfajában AAA címnek számító tételt szép fokozatosan leradírozniuk a képernyőről
Hatalmas lehetőségek lennének ebben az univerzumban, de ezek a játékok..hááát maradjunk annyiban, hogy nem öregbítik tovább az SG nevet, sőt. Ha ez a játék nem SG címmel / történettel futna, a kutya nem figyelne rá, mert semmi extrát nem tud felmutatni, s még így sem biztos, hogy beveszi a rajongók gyomra ezt a izét...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #25 üzenetére
Hát nem tudom, akármit be lehet magyarázni végül is. És pont ez a jó az SG világában.
Kéne egy óriási SG1-Atlantis-Universe cross-over, az összes galaxis legnagyobb ellenségeivel. Gouauld-Wraith-Rebel Asgard-Universe féle idegenek csatát akarok látni.
-
Darth_Revan
veterán
Hiába a technika, az "orosz módszer" ellen (vessünk eléjük 100.000 katonát, majd kifogy a lőszer, meg elfáradnak) azért meg kellene keményen harcolniuk. Pl ott van a Lantian nép, hiába a sokkal fejlettebb technika, a Wraith túlereje miatt végül több évnyi harc után, de elvesztették a háborút.
Az Atlantis fegyverkészlete is véges és nincs sok hajója a földnek Asgard fegyverrel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #23 üzenetére
Az Ős, meg Asgard technológiával nem hiszem hogy bárki is labdába tudna rúgni ellenük.
Plusz ott a földön az Atlantis is, meg valszeg jönne a tech infó a Destiny-ről is.
-
Darth_Revan
veterán
-
datatomm
tag
Nagy ötlet! Kis színt visz a StarWars uralta univerzumba. Adott a jó történet és az akció.
-
DiamondBack
senior tag
épp most járok a 8. évadnál
mindegy miez, mindegy mire jön, mindegy hogy néz ki.... annyit vártam SG játékra hogy musthave...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #16 üzenetére
Mondjuk a CGI-ben is érdekesen nézett ki kicsit egy két szereplő...
-
Low Noise
senior tag
Egy jó Stargate FPS-t eltudnék képzelni pc-re és nagy konzolokra.
-
Spancho
senior tag
Nézd meg az Alien játékot
Olyat szerintem senki se akar még egyet -
Darth_Revan
veterán
Megnéztem most azt a CGI trailert és hát ez a Gameplay grafika tényleg picit gyengus ahozképest, mint amit az ember várna egy olyan szép trailer után
Francért nem pakolnak alá Unreal motort, azzal később PC/konzolra is könnyebb lenne átportolni+a grafika is fényévekkel jobb lenne
Na mindegy, jövőhéten kiderül, hogy milyen lett a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #14 üzenetére
Mivel már a bemutató CGI trailerben is láthattunk egy új Goauld-ot, szerintem lesz története. SZóval akár még jó is lehet, csak a grafika annyira nem nyűgöz le engem. Láttam ennél ezerszer szebb játékot telefonon, tableten.(főleg iPad-on.)
-
Darth_Revan
veterán
Nem rossz, remélem az eredeti szinkronhangokat fogják használni és lesz "rendes története" is és nem csak annyiból fog állni, hogy "itt van xy pálya, ölj meg mindenkit".
-
HardRic
addikt
A zene hallatára libabőrös lettem, végigfutott a hideg a hátamon, és eszembe jutott az a rengeteg szép emlék. Örülök, hogy nemrég vettem iPad-et, kipróbálom majd, ha semmi SG nem maradt már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
darkarthur #9 üzenetére
Készült, de lelőtték.
-
TK36
aktív tag
Anyám ne sirass.
Lehet, hogy csak a filmbéli karakterek minél jobb ábrázolása/megjelenítésük volt de szerintem nem lettek jók.
Inkább ne ennyire hasonlítsanak a filmbéli karakterekre, de legyenek életszerűbbek az arcok.Tán jobb lesz - ha lesz SG: Atlantis.
-
ETOM
addikt
Nem tudom miért nem lehet PC-re csinálni egy jó játékot ebből szép grafikával. Szerintem ütős lenne. Főleg ha adnának a sztorira és lenne coop meg minden jóság.
-
Xmodule
őstag
Ha jó lesz a történet, akkor még sikeres is lehet. Én is nagy SG-1 fan vagyok. Igazábol olyan formában tudnám ezt a játékot elképzelni, mint a The Walking Dead cimu játéksorozatot. Ahol döntéseink alapján változik a történet. Jó lenne.
-
A zenét jó volt újra hallgatni, de a bemutató semmit mondó volt. Ha pedig olyan lesz hogy koppints meg a képernyőt itt és elindul a scriptelt rész akkor felejtős...
-
Ferling7
tag
A SG filmek és sorozatok mai napig a kedvenceim közé tartoznak, de úgy látom játékot nem sikerül belőle készíteni. Bár wp tulajként ebből a körből így is úgy is kimaradok.
-
Dany007
veterán
Egyetértek az előttem szólóval...
Én egyből a videót néztem meg és nem értettem mi ez a fos? Mondjuk a tábla kinézetű keret már sejtett valamit, de mikor elolvastam hozzá a szöveget is akkor értettem meg. Mobilra jön azért néz ki ilyen orbitális fosul.És én pont sz...rok rá, hogy milyen nagy dolog, hogy ilyen grafikát képesek kihozni egy mobil eszközből, legyen az iOS vagy android, ez akkoris fos úgy ahogy van. Úgy néz ki, mint a 11 évvel ezelőtti GTA Vice City.
Sőt, ennél még a szintén mobilra írt GTA3 remake is jobban nézett ki...Hja, és azért húzom fel magam ennyire az ilyeneken, mert mindig nagy reményt táplálok 1-1 újabb SG játékba.
Aztán persze mindig csalódok már a gameplay videók alatt is.... =/
-
Spancho
senior tag
Pöpec
Tényleg egyre komolyabb játékok jönnek ki tabletre/mobilra.
Lehet hogy lassan ideje lenne benevezni valami középkategóriásba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged