- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
" Hogyhogy nem kiesés? Láttál te már fodrászt hajvágás közben időpontot egyeztetni? Szeretnéd, hogy időpontot egyeztessen telefonon, miközben a Te frizurádat csinálja? "
Igen láttam. Nem közben egyezteti. Csörög a telefon, megáll, felveszi, egyeztet, folytatja. Ez így működik. Nem tudom te milyen fodrászhoz jársz de ahol telefonon egyeztetenek időpontot ott így működik.
Vagy nálatok hogy megy? Csak az kap időpontot aki épp akkor hívja amikor nincs senki? -
Divinity
őstag
A fodrász ott tart mintha a személy hívta volna fel, neki ez nem kiesés. Persze az jobb lenne ha egy háttérrendszeren keresztül lehetne leboxolni az egészet (persze itt már beszélgetés sem kéne csak egy kérés a rendsze felé) de ahogy fent is volt róla szó elég sok cég nem tart ott (valamilyen okok miatt), hogy digitális háttérrendszere legyen. Az én fodrászomnak még weboldala sincs nem ,hogy bármilyen háttérrendszere. Sőt telefont se mindig tudja felvenni mert sok a munka így inkább személyesen ugrok be hozzá időpontért. Ha viszont az asszisztensem elintézné azt, hogy felhívja egy nap teszem azt 3-4x és szerez egy időpontot akkor nem kell csak azért elmennem a város másik felébe, hogy legyen egy időpontom ezzel én nyerek egy csomó időt neki viszont nincs kiesés mert ígyis-úgyis megkellett volna beszélnünk.
-
Divinity
őstag
Azt, hogy a DT ezt miért nem oldotta már meg rejtély, főleg mivel a Telekom HU már régóta küldi így az SMS-eket. Az autó kölcsönzős példa meg egyszerű, drága. Nem foglalkoznak vele azok akiknek nincs IT csapatuk és vennék valakitől a rendszert. Mi ilyen és ehhez hasonló rendszereket is fejlesztünk és hát durva számokról van szó., Sokszor még a nagyobb multik is átgondolják a dolgot és inkább megoldják saját házban szarul de nem fizetnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest