Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Marketing :-) de mar nagyon nem szereti csinalni.
A tamogatasrol Nemetorszagban. Mivel a K+F projektem kifut marciusban, igy aprilistol munkanelkuli vagyok. Ha csinalok ceget, akkor 6 honapig fizetik a munkanelkuli segelyem berkent (most 12 honapra vagyok jogosult), ill. mivel privat egeszsegbiztositast kell kotnom, 12 honapig 300 eurot az EP-re, ami most ugy nez ki, hogy a legnagyobb onresszel kb. 350 eurot kellene havonta fizetnem. Mas biztositast nem kotottem meg. Szoval a nemet allamnak megeri, nekem nem az onallosodas. Ha mar csinalom, akkor ugy, hogy ertelme legyen.
Egyebkent meg herevere, probalok valami allast talalni, aztan ha 9 honapig keresek munkat akkor is kapom a penzt, van biztositasom, nem kell a mindennapi betevo miatt aggodnom. A munkaugyi hivatalban meg nem tud akkora PITA lenni az ugyintezo, amit eddigi palyafutasom soran nem kellett elviselnem egyik masik projektnel heti par napban, szoval azt a havi egy kinos beszelgetest fellabon allva is kibirom :-)
-
Stanlee
őstag
Igen, tudom, hogy kivulrol nagyon nehez barmit is mondani. A vallalkozas inditasa maga nem okoz gondot, mivel Mo-n van egy cegem, amit egy ismerosommel inditottam es mar csak tulajdonosa vagyok, a napi mukodesbe nem folyok bele, ill. 4 evig voltam ugyvezeto igazgato egy kisebb cegnel, igy van ralatasom a mindennapi dolgokra is, talan ezert sem rozsaszin szemuvegen keresztul nezunk a jovobe ami a cegalapitast illeti.
Ahogy irtam, sajnos az iparag amiben eddig dolgoztam megszunt letezni, tehat meg csak tanacsadonak sem tudnek elmenni, mert a regi kollegak, ismerosok is mar vagy tanacsadok vagy total mashol dolgoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged