- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
kinek a papné, kinek a paplan.
tegyük hozzá, ha nem a levegőbe beszélnél, nem hallaná senki
én csak azt látom, nekem mennyi melóm van a debianos gépeimmel vs. mennyi melóm volt a notebookomon gyárilag kapott w7-tel, a családban másoknak mennyi melója van vele, ebből le tudom vonni a tanulságot, hogy az eddigi irány jó. és ez nem a fizetős szoftver. hogy te nem áldoztál elég energiát a debianodra, arról nem akarok vitatkozni.
az lehet, hogy a linuxod nem támogat minden dzsunka cuccot, de a windows se. a szervereket viszont jól támogatja, a többi meg engem nem érdekel. veszel tisztán inteles pc-t, nvidia vagy intel videokarival és működik. ugyanez a tapasztalat nem áll meg se az xp-vel se a w7-tel kapcsolatban. veszek egy tisztán inteles 7-8 éves forma használt ibm desktopot, xp telepítő lemez után semmit nem ismer a hardverből, még a nyomoronc hálózati kártyát se. és mielőtt beindulna a szokásos flém, megismétlem: nem mostani friss top pc, hanem egy p4-es, ősrégi vas. ja, hogy ezeken is megy a debian csont nélkül, meg a friss notebookomon is megy a debian csont nélkül. hát ez van.
Arról meg, hogy van-e csajom. ne vitatkozzunk annak fényében, hogy a gyerekemről is több személyes blogbejegyzést írtam már. De én is irkálhatnék olyat, hogy fizesd csak a sok mondvacsinált reklám minősítést meg tanfolyamot a mindenféle cégeknek, a te bajod. Legyen egy nagy halom ms*** meg ccna** meg hp*** minősítésed, azt is nyilván úgy szerezted, hogy a csajod egy másodpercig se hiányolt.
"Bocs, én inkább maradok az olyan rendszereknél amit nem fórumhuszároknak kell utólag összetákolnia a szabadság szent zászlaja alatt.": én is.
egyébként az ilyen debianon fanyalgókon jókat szoktam röhögni, hogy nem ütik meg egy gimnazista lány szintjét informatikából
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest