- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem nem a "hozzáértők" segítsége kell, inkább link egy-egy gyártó garanciális feltételeihez, ahol ez egyértelműen le van írva.
Samsung honlapján ennyit találtam (én is erről írtam):
"* Memory malfunctions can occur when temperatures exceed 80ºC but Dynamic Thermal Guard protection maintains temperatures below 80ºC at all times."A Warranty Statement pedig ezt mondja:
"The warranty stated herein shall NOT apply if: [...] the Product was not used for its intended function and environment (iii)"Ez nekem elég homályos.
-
törölt tag
Erre van valami forrás?
Azért hihető nehezen, mert ez ellen van védelem az SSD-kben, plusz a felhasználótól is elég hülye ötlet elvárni, hogy ilyenekkel foglalkozzon.
Ha ez így is van, arra számítok, hogy az ez a maximális hőmérséklet olyan magasan van, hogy gyakorlati jelentősége extrém esetben lehet csak.
-
törölt tag
Ahogy olvasgattam, otthoni környezetben nincs probléma ezekkel, mert mire túlságosan felmelegedne az SSD, már végez is a feladatokkal, hiszen jó gyors. Tesztek alatt persze, előjön a throttling.
A 960 sorozat ettől függetlenül állítólag ezen a téren is előrelépett, csak alig lehet kapni őket. (Egyedül az 500/512-esekből láttam, hogy mintha lenne már, se kisebb, se nagyobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest