- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
srph25
tag
válasz
concret_hp #17 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam már. Pardon.
-
srph25
tag
Nem minden arany, ami fénylik.
Az optimista hozzáállás az építő jellegű csoportmunkával együtt jótékony hatásúak a végeredményre, ezek tudományosan igazolt tények. (Most nem tudom fejből a kísérletek kitalálójának nevét, de utánanézhetek.) Igazából emiatt írtam meg ezt a bejegyzést, ha kicsit derűlátóbbak lennénk, a magyarság újra erős lenne. Nem kell mindig azt néznünk, hogy másoknak mi van, mikor nekünk is vannak értékeink. Szabad többre is vágyni, sőt, egyenesen kötelező, de nem irreálisan nagy mértékben (2BMW/háztartás), mert amellett eltörpülnek a már meglévő értékeink. -
srph25
tag
Vagy 1) összeszedi magát a magyarság, vagy 2) egy "vezető" fogja össze, aki mindenkinek megfelel.
2)
Régen egyszerűbb volt a vezető téma, mert egyértelmű volt, hogy ki lesz a következő uralkodó, és gyerekkorától kezdve erre képezték ki. A személyi kultuszát is megfelelő módon építették fel, így garantált volt, hogy nem fog felsülni.
Ma ehelyett van több politikusunk, és szentül hiszik, hogy egymás megsemmisítésén mással nem is érdemes foglalkozni, ezzel pedig csak telik az idő, tettekre nem is kerül sor.
Meg lehet nézni: Károly Róbert vs kiskirályok. Ez egy kész belháború volt 1308 és 1321 között. Mennyi emberéletbe, időbe, energiába és pénzbe telik, amíg egy ilyen hatalmi harc lezárul...
Most komolyan, erre van nekünk szükségünk a mai Magyarországon is? Lehet, hogy nem fegyverrel vívnak, de a hidegháború is eltartott majd 45 évig. Semmi értelme.
Össze kéne fogni, vagy egy megfelelő ember kezébe teljhatalmat adni.
Mindkettő járható út lenne.1)
Ez nehezebb eset, csak céltudatosan szervezett rendezvények/alapítványok lehetnek ezt képesek abszolválni. Máshogy nem lehetne minden emberhez személyesen eljuttatni a változás szellemét.
Többek között létre kellene hozni egy testületet, mely a televíziós csatornákat figyelné, és a nem megfelelő, népbutító műsorokat helyettesítené társadalmi célúakkal. Az M1/M2-n ha jól tudom vannak kisebbségi műsorok, ilyen kellene magyaroknak, sajnos per pillanat egy sincs. -
srph25
tag
válasz
Crystalheart #11 üzenetére
Kéregetés és kéregetés között is van különbség persze: nem szívesen ad az ember, ha részeg az illető. Ellenben, ha egy vak azt a transzparenst tartja magánál, hogy "Jön a tavasz, de én nem láthatom...", rászolgál a segítségre.
Egyébként külföldieknek sokszor azért sem segítenek tájékozódni, mert nem találnak közös nyelvet. Kedvenc sztorim egy koreai csajtól: "Ver iz New Getty?". Mire rájöttem, hogy a Nyugatit keresi... Mások kapásból feladták ott körülöttünk. -
srph25
tag
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
Azért szerintem nem ez a legsztenderdebb probléma, ami előjöhet, de így is érdekes az eredmény. Szórólapozás, kéregetés: ezeknél biztos, hogy más lett volna a kimenetel. Reggelente sokszor csak én vagyok hajlandó az összes HÉV utas közül kinyújtani a kezem, és elvenni a szórólapot. Ez azért elég elszomorító.
(Bár néha, ha vmi jó csaj osztogatja, mindig megnő a jóindulatúak létszáma!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest