Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quarros

tag

válasz Frawly #7 üzenetére

"A bejegyzésben arról volt szó, hogy a vásárló MS Office Prof-ot szeretne MS Office Home helyett."
    Bocsi de nem nem ez volt leírva:
    "Azért szeretnék Microsoft Office Professional-t, mert annak jobb az excel-je"
    Ezt írta. Az hogy te erre asszociálsz rögtön az rád tartozik, de nem ez van leírva.

Látom nem olvastad figyelmesen amit írtam: "Mert bár utálom ezt kimondani."!!! Én nagyon régóta Libre Office-t használok Elvi erkölcsi okokból a Microsoft undorító taktikázása miatt. De még ennek ellenére is el kell sajnos ismernem, hogy kezelés szempontjából sajnos a Microsoft variánsa egyszerűbb, kézreállóbb. Mondok példát is ami megesett velem Egyszerű grafikon készítésénél nincsen nagy különbség a kettő között de amint arról van szó hogy a két tengely skálája valamely két oszlop vagy sor érték tartománya szerint kell hogy megjelenítse a grafikont a különbség egyből nyilvánvalóvá válik. Én elszúrtam rá egy fél napot mire egy ilyen grafikont megcsináltam logaritmikus skálával. A végén meglett a megoldás, és most már logikus is hogy miért ez a megoldás. De próbáld meg ezt letolni olyan egyszerű usernek a torkán aki nem elvi okból nem használ MS-t. Nekem ez volt az a pillanat amikor eljött a "hóhér akasztása" mivel évekig mindenkinek javasoltam reklámoztam, hogy használjon Libre-t és odt-t meg ods-t. De amikor még nekem is ennyi időbe telik egy ilyen elvileg egyszerű csak álltalam ritkán használt funkció alkalmazásának helyes megoldása.
    .
    .
    Akkor be kell lássam hogy szemellenzőt viselek.

Ennek ellenére továbbra is fogok tartani a Libre mellett mert az Open Document Format egy valódi tényleges szabvány míg az OpenXML egy rossz vicc.

Új hozzászólás Aktív témák