- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
AA mellett zsebbe kell nyúlni és be kell tenni a gépbe egy HD 5800+ ... GTX 400+ szintű kártyát. Ennyi konzolport.
-
Eagl3
veterán
4870-el is csak low beállításokon lehet elérni játszható sebességet... ahogy tornázom feljebb a beállításokat, kapcsolom a szűrőket meg effekteket, iszonyatosan belassul a játék.
Érdekes, hogy pl. az AC2 is Ubisoftos game, mégis tökéletesen megy és azért nincs akkora eget verő különbség a két játék grafikája között. -
huszar90
aktív tag
Minden ati-snak, akinek fagy vagy sz.rul megy: Töltsétek le a 10.4 catalystot és szépen megjavul minden! Maúgy nem a warez verzió miatt van nekem eredti van és fagyott 4850-en. A driver frissités után javul. Le is van írva az ati oldalán hogy tartalmazza sc fixet.

-
Thome
veterán
Beállítások? Átlagosan hány fps körül szalad? Mert nálam nem elég hogy 10-20 között, ami inkább a 10 fele konvergál, ráadásképp olyan swap is van némely hirtelen egérmozdulatnál, hogy az beszarás. Ennyire még az AVP se futott rosszul, pedig az se arról híres, hogy optimalizált.
-
wednesday
őstag
Az UBI sajnos nagyon az egyszerűsítés és az akció útjára lépett.

A következő "trendesítést" az új Ghost Recon rész is el fogja szenvedni. -
Thome
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
Olyan szinten Casual, hogy már azok a szar feliratok zavarnak össze. Ez van. Gyerekeknek készült.
-
komzs
tag
Basszus, én a vidámparkos pályán elakadtam... már a pálya elejétől.
-
Thome
veterán
Amilyen sebességgel fut ati kártyán, az valami szégyen, ráadásként össze-vissza kifagy... Egyébként jó játék lenne, bár köze nincs az előző részekhez, egyszerűbb lett, de egyben furább, és én visszaakarom kapni az előző részek irányítási stílusát. Látszik, hogy ez is elkonzolosodott...

-
pzstm
titán
állítólag ez sem fenékig tejfel...ATI kártyások elég durván panaszkodnak.....
az meg már csak hab a tortán, hogy online multival vérpistike is játszhat coop-ban.....
-
akangels
tag
Nagyon jó kis játék lett
legalábbis nekem nagyon bejön ^^ sajnos ahogy elnéztem ki vették PC ből az osztott képernyős multit =( Pedig olyan jó lenne
de ha valaki mégis megtalálta az tájékoztasson róla
ubinak volt mostanába egy két felesleges játéka de ezigazán jó
AC2 sztem tök felesleges de ez csak egyedi vélemény ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB - Tokkal és fóliával
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalábbis nekem nagyon bejön ^^ sajnos ahogy elnéztem ki vették PC ből az osztott képernyős multit =( Pedig olyan jó lenne