Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rocket

nagyúr

válasz haddent #17 üzenetére

Valoban Alfa teszt szerepel a linken, nem figyeltem csak az eredmenyeket :)

Nem csak azt NV-t minositi hanem a kiadot is.
    Ennek a tortenetnek az ATi (azota AMD) es NV kozott kb. 11 evnyi elozmenye van, semmi nem utal arra mas lesz a helyzet, mint volt 2-3-4-5 stb. evvel ezelott.

Driverek kapcsan a teljesitmenyrol volt szo a mas altal tamogatott jatekokban, nem tudom miert keverted bele a tortenetbe mas problemakkal az NV drivereit.

Azzal tisztaban vagyok a BF4 nagy nev, sok millio eladott darab lesz, dehat ahoz, hogy ebbol profitaljon az AMD a diszkret VGA piacon, az NV altal hasznalt "fegyvereket" (teljesitmenyt bizonyos specifikacio(k) alapjan optimalizalni ami fekszik a gyarto hardverenek) kene alkalmaznia, amit ismet csak a sok evnyi elozmenyt nezve nem nagyon sikerult nekik megvalositani.
    DX11.1-et kene kihasznalniuk, ugy, hogy ha szebb nem is de szignifikansan gyorsabb legyen mint a DX11 kod, viszont egyelore DX11.1 vaporware kategoria, es a tobb evnyi DX elozmenybol itelve, nagyobb az esely ra az is marad, mint hogy nem marad az.

• rocket

nagyúr

válasz haddent #15 üzenetére

Nem tudom mikoze az eladasi szamoknak ahoz, hogy az AMD 5 A+ jatekra kell majd optimalizalgassa a drivereit megjelenesuk napjan (gondolom akkor latjak majd a jatekot eloszor, mint a regi "szep" idokben), az NV meg egyre. (raadasul egyelore a BF4 Betaban jobban teljesitenek az NV kartyai)

Akkor megnagyobb lesz a gaz az AMD-nek ha megjon addigra a kovetkezo generacio, es napi szinten dobaljak majd ki a beta drivereket mint szokas, minden tesztben masik driver szerepel majd mas ertekekkel, tiszta deja-vu :D

Majd meglatjuk milesz, de ugytunik az NV-nek ujra fontos lett a diszkret GPU-k melle a termektamogatas, ami nem sok jot jelent az AMD-nek, a felhasznaloinak, a PH AMD megmondo emberenek, meg a forum felhasznaloknak akik napi szinten kell majd elviseljek az egyoldalu, minden partatlansagot nelkulozo rizsat amit nyom :DDD

Új hozzászólás Aktív témák