- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nem mindegy hogy TT SpinQ vagy SpinQ VT, mert az egyik merőleges a procira, míg a másik párhuzamos a lamellákat tekintve.
Nekem egy VT-m volt és igencsak meg voltam elégedve a teljesítményével és cirka zajtalanságával. A Phenom II x4-em meghúzva sem látta a hűtőt soha 800-as feletti fordulaton.
[link] (Itt még csak a Phenom proc volt alatta)
A csiga forma azzal a bevágással, gyakorlatilag tényleg tisztíthatatlanná teszi majd a bordát. És nem értem, hogy miért jobb, ha egyik oldalt vastagabb a borda, azaz vastagodó. Így benne van a lehetőség, hogy a "csapágy egy irányba kopjon, merthogy a terhelés nem egyforma". De ez csak az én meglátásom. Ebből a szempontból a SpinQ VT sokkal jobban megfontolt megoldás volt. Bár azt hozzáteszem, hogy az AMD lefogatóját egy elmebaj volt felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Tápegység BAZÁR, Többféle méretben, kedvező árakkal
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest