- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nem hátrafelé fújja a levegőt, annak aztán baromi sok értelme lenne. Ezt a ventikialakítást úgy hívják, hogy blower. A specialítása, hogy a venti tengelyére merőlegesen mozgatja a levegőt. Ez azt jelenti az esetünkben, hogy szépen beszívja a levegőt középen, kétoldalt, és a szélrózsa minden irányába kifújja. Egyébként meglepően hatékonyan működik. Hatékonyabb, mint a hagyományos ventik. Egyéként a thermaltake a reklámjával ellentétben nem találta fel a spanyolviaszt. Megtette a CoolerMaster régebben. Olyan 2003-2004 körül ha jól emlékszem kihozott blower-es cpu hűtőket, amikből még én is újítottam, és még a mai napig is működik, zehát majdnem 5 éve. Megjegyzem 3000-es fordulatszámon már hangos, de közel sem elviselhetetlen. Szerencsére szabályozható. A CM után már a TT is csinált ilyen megoldásokat.
Persze ezek nem heatpipe elven működtek, hanem hagyományos esztergált bordák voltak alattuk, ezért légterelő keret volt rajtuk. Ezért is voltak hangosak. De én alapjába véve elégedett voltam. Ezt is kipróbálnám, de sajnos a TT neve számomra nem egyenlő a minőséggel. Mondjuk a tt-nek volt egy jó ötlete. VGA hűtőre szerelte blowert, ami a bordák közé szívta be a levegőt. Egy kicsit más kivitelezésben egész jól működhetett volna, de hát ugye Thermaltake...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest