Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz ferensz #4 üzenetére

Valószínű igen... Csak mikor már a harmadik héten egyhuzamban jönnek ki olyan cikkek, miszerint a Vocie leverte az X-Faktort az már kicsit gáz a csatornának is.
    Szerintem akkor jöttek rá, hogy maguk ellen dolgoznak. És akkor szépen ki is esett az a majom. Meg ahogy olvastam következő héten a másik majom is kiesett. Az meg külön téma. Kb 2x hallottam "énekelni". Nulla angol kiejtéssel kár is ezt erőltetni.

A Voice-t egyébként tényleg sokan sok helyen jobbnak mondják. Én csak pár részt láttam, kellemesebb ott hallgatni az éneklést mint a konkurenciánál az tény. De én attól se vagyok elájulva. Főleg a túljátszott drámai jelenetek...

Visszatérve az X-Faktorban még a kedves műsorvezető hölgy ami mocskosul irritál. Látszik, hogy műsor közben próbál egy saját kis műsort is összehozni... Ami épp emiatt sokszor nagyon gagyin és szánalmasan veszi ki magát. Hiszen ő csak egy műsorvezető, voltaképp egy bemondó, egy narrátor. Gyakorlatilag köze nincs a műsorhoz, csupán egy kellék aki felvezeti a dolgokat. Ennyi. Mégis sokszor úgy állítja be saját magát meg az "előadásait", mintha valami elengedhetetlen része lenne a műsornak. Pedig nem az.

• Dany007

veterán

Na igen... Kb nekem is ez volt az érzésem mikor hallottam.
    Csak én sajnáltam a 107-es LG-t ennyiért tönkreb...ni. :D
    Egyébként többek közt ennek köszönhetően azóta nem nézek X-Faktort. Pedig azt néztem. Mindegyik évadot. De az ideig annyira mélységesen silányra sikeredett hogy az valami katasztrófa. Részeg hülyegyerekek jobban énekelnek egy kareoki buliban, mint ezek ott a műsorban...

De ez már a kiválasztásnál feltűnt. Nem volt egy olyan énekes se akire azt mondtam volt hogy igen, ez valami... Pedig az előző évadokban mindig volt több ilyen is.

szerk.: egyébként az a durva, hogy ez mindenkinek feltűnt a környezetemben és itt a fórumon is. Mármint hogy ez a Zámbó gyerek egy nagy nulla. Akkor azt nem értem, hogy kedves zsűrinek miért nem tűnt fel? Mit dicsértek rajta? Ennyi önbecsülésünk nincs ott a székben kiemelt helyen ülve, hogy megmondják az igazat? Főleg ha az az igazság ennyire nyilvánvaló?

Új hozzászólás Aktív témák