- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Valószínű igen... Csak mikor már a harmadik héten egyhuzamban jönnek ki olyan cikkek, miszerint a Vocie leverte az X-Faktort az már kicsit gáz a csatornának is.
Szerintem akkor jöttek rá, hogy maguk ellen dolgoznak. És akkor szépen ki is esett az a majom. Meg ahogy olvastam következő héten a másik majom is kiesett. Az meg külön téma. Kb 2x hallottam "énekelni". Nulla angol kiejtéssel kár is ezt erőltetni.A Voice-t egyébként tényleg sokan sok helyen jobbnak mondják. Én csak pár részt láttam, kellemesebb ott hallgatni az éneklést mint a konkurenciánál az tény. De én attól se vagyok elájulva. Főleg a túljátszott drámai jelenetek...
Visszatérve az X-Faktorban még a kedves műsorvezető hölgy ami mocskosul irritál. Látszik, hogy műsor közben próbál egy saját kis műsort is összehozni... Ami épp emiatt sokszor nagyon gagyin és szánalmasan veszi ki magát. Hiszen ő csak egy műsorvezető, voltaképp egy bemondó, egy narrátor. Gyakorlatilag köze nincs a műsorhoz, csupán egy kellék aki felvezeti a dolgokat. Ennyi. Mégis sokszor úgy állítja be saját magát meg az "előadásait", mintha valami elengedhetetlen része lenne a műsornak. Pedig nem az.
-
Dany007
veterán
Na igen... Kb nekem is ez volt az érzésem mikor hallottam.
Csak én sajnáltam a 107-es LG-t ennyiért tönkreb...ni.
Egyébként többek közt ennek köszönhetően azóta nem nézek X-Faktort. Pedig azt néztem. Mindegyik évadot. De az ideig annyira mélységesen silányra sikeredett hogy az valami katasztrófa. Részeg hülyegyerekek jobban énekelnek egy kareoki buliban, mint ezek ott a műsorban...De ez már a kiválasztásnál feltűnt. Nem volt egy olyan énekes se akire azt mondtam volt hogy igen, ez valami... Pedig az előző évadokban mindig volt több ilyen is.
szerk.: egyébként az a durva, hogy ez mindenkinek feltűnt a környezetemben és itt a fórumon is. Mármint hogy ez a Zámbó gyerek egy nagy nulla. Akkor azt nem értem, hogy kedves zsűrinek miért nem tűnt fel? Mit dicsértek rajta? Ennyi önbecsülésünk nincs ott a székben kiemelt helyen ülve, hogy megmondják az igazat? Főleg ha az az igazság ennyire nyilvánvaló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged