- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Óóó én ebben biztos vagyok
Sokkal könnyebb lesz az életem csak meg kell vennem.Sőt az I pad szar h ha nincs meg hozzá ez és a tok noh meg mi egymás
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Mert meg is könnyíti. Az egyetemen belefulladok a sok papírba, digitálisan jegyzetelve ez megszűnne. Nagyon tetszik ez az ötlet. Megint az lesz, hogy az alma fog egy ötletet, ami jelenleg rétegigényt elégít ki, megcsinálja jól, és elterjeszti szélesebb körben is. Ebben verhetetlenek.
-
kokyt
senior tag
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Bízok benne, hogy így lesz
Akkor már csak az kellene, hogy az ipad-hez hasonlóan ez is baráti árazást kapjon.
-
oO7
őstag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
ilyen már egy jó ideje létezik... pl Logitech io2 pen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest