- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #25 üzenetére
Hát lehet igazad van. Tényleg passzolom, mert számomra alapvetően egy tablet kényelmes használata elképzelhetetlen,de van abban igazság amit írtál.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #23 üzenetére
hát abból a szempontból egyetértek, hogy kényelmetlen lehet ott is, de számomra alapvetően a tablet használat kényelmetlen lenne huzamosabb ideig. Én is inkább laptopot vennék. Csak ha már iPadet veszek, és nem kényelmetlen hosszabb távon sem használni, akkor már ez sem ront rajta. Szerintem.
-
joey04
titán
olyan helyen ütöd, ahol nem érdemli. pl azt lehetne inkább felhozni, hogy a Home gomb sokszor elhasználódik, nehezebben reagál egy idő után. És mivel kb mindent ezzel irányítasz, multitask, ipod, lock, unlock, ez igen zavaró. ennek kiküszöbölésére lenne megoldás a cp gomb, aminek viszont talán nagyobb hátránya van, mint előnye. ezt az otteni topikban le is írtam. A szoftverhez: sgs tesztben volt pont leírva: a telefon elkezdett csörögni, a képernyő elsötétült, én meg képtelen voltam fogadni a hívásokat. Ettől idegbajt kaptam, fizikailag is létező híváskezelő gombok kellenek, pont. Vagy nem biztos, hogy kellenek, de akkor ez a rész legyen rendesen megcsinálva, mert eddig az iPhone-on kívül még nem találkoztam olyan készülékkel, amelynél ez a rész is száz százalékos lett volna.
Minél kevesebb mindenhez kell gomb, annál jobb. A Home gomb is csak azért kell, mert igazán kényelmes megoldást nem tudnak (még) helyette, nomeg [link]. iPaden már el tudnám képzelni, hogy nincs Home gomb sem. lock - unlock megoldható a power gombbal, többujjas vezérlés pedig kiváltja a többit. csak iPhoneon ugye ezek nagy része kényelmetlen, és 2 kezet igényel. (ami iPadnél nem gáz, telefonon viszont az)
-
joey04
titán
Az iOS 5-ben várhatóan aktiválásra kerül a jelenleg csak fejlesztők számára elérhető többujjas vezérlés is
Ez nagyon jó lenne, videók alapján nagyon hasznos, és kényelmes megoldás. Persze csak iPaden. Ahogy a Spaces is. iPhone-ra csak az új értesítési rendszer lesz érdekes ezek közül. Kíváncsi vagyok, telefonos vonalon mit tudnak még előhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest