- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
válasz
pepe091 #2113 üzenetére
+1
A fikázás az megy!Pozitív véleményekből alig van.Nos emberek.Nekem bejön!Szeretem.Megtaláltam benne mindent amit elvárok egy telefontól. ..szom tudja hányadik androidos telefonom,vagy hányadik okos telefonom.Valószínűleg már régebb óta van okos telefonom mint itt néhányotoknak 8 általánosa.De mind közül ez a legjobb.Lehet hogy kicsi a betekintési szöge.Én speciel szemből nézem a telót.Van olyan aki nem?Biztosan.Az örök elégedetlenek,akik a ..ron is a csomót keresik..Mint az iskolában "bübü az enyém, jobb,szebb,nagyobb". Ez nem egy szakmai topik?Akinek nem Z-je van és nincs szakmailag építő,hasznos infója,tanácsa vonuljon a saját topikjába fikázni,leszólni.
A Lumina 800,és a S Advancem is amoledes.Nem szeretem mert kiégeti a szemem,nagyon természetellenesek a színek.Nagyon intenzívek.A Z nyugtatja,jó ránézni,jó rajta filmet nézni,nettezni.Nem fárad el a szemem öt perc múlva.És melyik nem meríti az akksit?Az i4s-em sem bírt többet.Kisebb felbontással és kijelzővel.A WIN mobil sem bír többet,de még az amoledes sem.Mint már írtam nekem az elmúlt három hétben nem fagyott le egyszer sem,laggolni is nagyon minimálisat.Látnátok a Lumina 800-at!Olvassatok be a topikjába.NEM VAGYOK SONY FANATIKUS!
Akinek nem inge,ne vegye magára! -
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
[link]
Eddig ez a legolcsóbb dokkoló. -
Szombó
senior tag
Tegnap nézetem a SG S4 bemutatóját.Ugyan olyan mint az S3.Picivel nagyobb a kijelzője.Új hardver.
Kíváncsian várom az összehasonlító teszteket.Kijelzőben biztos lehúzzák a Z-t hozzá képest.Szépségben biztos veri a Z. -
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
Találékonyak voltak a Sonynál.
[link] -
Szombó
senior tag
válasz
mrlujoak #1661 üzenetére
Én sem sírtam! Már 1995 óta gondolkodom hogy mit akarok.De szinte minden félévben,évben az Ericsson a Sonyericsson vagy épp a Sony telefonjait választom.Mert ezek passzolnak hozzám.
Egyszerű tény lett közölve.Nem rinyálunk, csak mivel ez egy szakmai topik hangot adunk nemtetszésünknek.Komolyodjunk már meg!Senki nem írt olyat hogy szar Sony.
A véleményem már korábban kifejtettem az Amoled kijelzővel kapcsolatban.Nekem sem tetszik.Pont azokért amiket írtál.
Igazad van máskor is volt már ilyen.Például a más minőségű Ladát kapott a kelet és mást a nyugat.És még sok más példát lehetne felhozni.De látod hiába vagyunk hozzájuk képest nyugaton mégis mást kapunk.Ui
yugodj meg senki sem szidja a telefont.Nem azért vettük.
-
Szombó
senior tag
Az NFC matricát leszedtétek?
-
-
Szombó
senior tag
Jó reggelt!
Szerintetek hogyan tudok alkalmazást telepíteni a memkarira? Vagy oda csak média tartalmak rakhatók? -
Szombó
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #1322 üzenetére
Minden elfogultság nélkül mondhatom semmi baja a hangjának.Tegnap zenét hallgattam rajta fülessel.Nem szól rosszabbul mint eddig bármelyik telefonom.Pedig volt egy pár.Videót is néztem,és szerintem a külső hangszórónak sincs doboz hangja.Sőt elég szépen szól.Nálam az üzemidővel sincs gond. Az egy,másfél nap simán megvan.Reggel vettem le a töltőről és most 70%-on van.Pedig ma elég sokat beszéltem,e-mailezte,facebookoztam,és sokat gtalkoztam.
-
Szombó
senior tag
válasz
hornyaka68 #1272 üzenetére
-
Szombó
senior tag
Ha esetleg kell valakinek a használati útmutató,itt letöltheti.[link]
-
Szombó
senior tag
Egy kis akku infó.Az első 100%-os töltésen van túl a telefon.Tehát ez még mindig nem beállt aksi.
Reggel vettem le a töltőről,telefonálgatás kb. 10perc, sms 5-6db, gtalk,egy kis videó nézegetés 5-6perc,képnézegetés 5-6 perc, meg egy kis állítgatás menüben turkálás. És így áll most 89%-on. Alakul még! -
Szombó
senior tag
Köszönjük meg rhyme87 fórumtársunknak a kiváló tippet.
-
Szombó
senior tag
Az Arc S-hez képest bazi nagy. A kijelzője szebb az ARC-nak. Azért az LED TFT,a Z pedig csak TFT. És miért nem lehet vele videó telefonálni? Egyébként nagyon szép telefon.A mérete könnyen megszokható,a sebessége szédületes. ANTUTU 20527.
-
Szombó
senior tag
Nos,akinek már van, egy kérdés. Hogyan tudok új mappát a kitenni? Kicsit más mint az ARC S,ott tudom,de itt nem találom.
-
Szombó
senior tag
Nos uraim! Most járt nálam a GLS. MEGJÖTT az akciós telefonom.Kedves kétkedők 44.271,-Ft-ot fizettem érte. Köszönet az ötletért!
-
Szombó
senior tag
Na arra nem figyeltem.
[link] -
Szombó
senior tag
Ezt kereste valaki?![link]
-
Szombó
senior tag
Aki tv-re akarja kötni annak egy ilyen is kell.[link]
Ebben az a jó hogy tv-zés közben tölteni is lehet. -
Szombó
senior tag
válasz
torrente777_ #1026 üzenetére
iGO is lesz rá.
-
Szombó
senior tag
Bocsi. OK
-
Szombó
senior tag
Sony kijelző összehasonlítás. Érdekes.
http://www.youtube.com/watch?v=hRBmWn5tSCk&feature=player_embedded
-
Szombó
senior tag
Teszt,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vOapwFHhaBM
-
Szombó
senior tag
válasz
exelsior1 #944 üzenetére
Én egy évig használtam a Deyt és soha nem ázott be. Pedig csináltam pár vízalatti videót. Naponta töltöttem, és jól bírta a dugója. Mikor eladtam akkor is tökéletesen zárt. Azért a dokkolót én is meg veszem. Jaaa és mivel akciósan rendeltem és nem kell havi törlesztőt fizetnem kötök rá biztosítást.
-
Szombó
senior tag
válasz
Set Gorraf #901 üzenetére
Szerintem víz alatt nem tudsz vele fotózni. A defym kijelzője sem reagált a víz alatti érintésre.
-
Szombó
senior tag
válasz
exelsior1 #859 üzenetére
Én először két évre rendeltem. Már megvolt a keddi szállítás, de gondoltam én is ki próbából, megrendeltem AKCIÓSAN. Félóra múlva visszahívtak hogy törölték a kétévest 133.000-Ft-ost, és szállításra vár az egyéves AKCIÓS.
Rá 10 percre hiba az oldalon. Húúúúúúúúúúúúúú,de mák. Csak legyen így!!!
-
Szombó
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #762 üzenetére
Ha ez így lesz nagy piros pont a Sonynak. Mert hát, eddig nem nagyon remekelt a terméktámogatás terén. Egy kicsit, néha nagyon el volt maradva a többiektől.
-
Szombó
senior tag
http://www.seria.hu/
E szerint nem lesz. Azért ha meglesz a telefon én beszerzek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest