- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
2krrisztii13 #11326 üzenetére
Szia!
Beállítások/Kisegítő lehetőségek itt be tudod állítani, hogy a bekapcsoló gombbal le lehessen rakni a hívást.
-
válasz
acura13 #11318 üzenetére
Szia!
Tud wifi hotspotot, a hátlap nekem nem volt csúszós, elég stabilan lehet fogni, viszont az ujjlenyomat eléggé meglátszik mindkét oldalon, de kb az összes ilyen telefonon. Jelenleg 4.2.2-es Android érhető el rá, és ígéretet tettek, hogy hamarosan jön a 4.3 is. A kamerával nincsenek nagy gondok, hozza a legtöbb telefon szintjét. Persze nem egy PureView, de jó képeket csinál, főleg a frissítések óta. Ilyen használattal simán bírni fog ennyit az akksi.
-
Akkor passz, még maximum a színhőmérsékleten tudsz állítani egy kicsit. Beállítások/Megjelenítésen belül van.
(#11266) dekrer
Ha mindig mindenki csak keresne, kuss lenne a fórumban. Az miért jobb?
A segítőkészség az alapja a fórumozásnak, ha meg már idegesítenek az ilyen kérdések, akkor hagyd figyelmen kívül, majd más válaszol. De jóformán ha valaki bekérdez, elküldöd a *-ba, hogy miért nem keres.
(#11268) dekrer
Ez meg a másik..
Szidod az embereket akik szidják a Z-t, de te is ugyan ezt csinálod a Samuval...
HA valakinek az jön be akkor ez van, nem vagyunk egyformák. De így pont olyan vagy, mint akik fakózzák a Z kijelzőjét.
-
A BE 2 be van kapcsolva? Ha igen, kapcsold ki.
(#11263) dekrer
Elhiszem, hogy felhúztak azok akik fikázni, lehúzni szokták a telefont. De ettől függetlenül még előfordulhatnak hibák, mint mindenhol. Nem kell így nekiesni embereknek. Attól hogy nálad tökéletesen működik a Z, még másnak önhibáján kívül is akadhatnak problémái.
(#11262) a.sebi
Milyen idős a sim kártyád?
-
Lehet örülni, facebookról:
"Sony Xperia Smartphones
Sony Xperia phones feature combined multimedia applications and Exmor camera sensors with fast processors from Qualcomm. The Japanese tech company is now developing Android 4.3 Jelly Bean for selected Xperia phones which be pushed primarily on the Xperia Z family. Android 4.4 KitKat is expected soon to arrive to the following devices:
1. Xperia Z family: Z original, ZR, ZL, Z Ultra and Z1 Honami
2. Xperia tablet S and tablet Z
3. Xperia mid-range phones: Xperia M, C, SP, L, S, SL, U and many more
Sony mobile devices are commonly equipped with 512 MB of RAM and a single-core Qualcomm processor."
-
Akciós a Z1, most éri meg váltani!
-
válasz
Adams1992z #11080 üzenetére
Próbáld újraindítani a telefont. Az adatforgalom ugye engedélyezve van? Melyik szolgáltatónál vagy és milyen csomagban?
-
válasz
Adams1992z #11078 üzenetére
Beállítások/ Xperia/ Internetbeállítások letöltése.
-
válasz
Szombó #10892 üzenetére
A hardver persze durva, de innentől az összes csúcs készülék ezzel fog jönni. Megnézed a g2-t, nagyobb a kijelzője 0,2"-lal, ugyanúgy 3000 mAh és mégis 6 mm-rel rövidebb, és 4 mm-rel keskenyebb, ráadásul vékonyabb... Vagy megnézed a Nexus 5 pletykákat ott is nőtt a kijelző majdnem 0.3" -lal és kisebb lett a készülékház, pedig az akksi ott is nőtt.
-
Ez furcsa. Amúgy gondolom azt kérdi a kolléga, hogy hol a többi verzió a felsorolásban.
Mert csak 4.1-et írnak és utána a 4.4
Amúgy ezt te vetted észre? Vagy írtak róla valahol?
Most már nem merem annyira meggyőződve írni, hogy kacsa...Arra is gondoltam, hogy apróbb frissítés, de akkor meg nem adtak volna neki új nevet, és csak pl 4.3.1 lett volna. Nem értem mi van.
-
válasz
Lacika71 #10602 üzenetére
Ezt nem teljesen értem: "SK T-mobilos független." A szlovák Telekom függetlenként árulja? Ahogy néztem, a szlovák T-nek nincs 4G hálózata, ezért gondolom ugyan úgy szolgáltatós firmware van rajta, és ezért nincs benne LTE. Tegyél fel egy független ROM-ot, összefoglalóban van pár linkelve.
-
válasz
Lacika71 #10598 üzenetére
Akkor néhány kérdés. Honnan származik a telefonod? Valóban C6603 készüléked van, vagy C6602 (bár ezt nem nagyon forgalmazzák errefelé). Cseréltél-e flashtoolal valamikor firmware-t? Ha igen, elképzelhető, hogy egy C6602-es firmware-t raktál fel, ami nem LTE képes, csak HSPA.
-
válasz
Alias LaLee #10550 üzenetére
Először is a floodot sürgősen fejezd be! Használd a szerkesztés gombot.
Másodszor le lehet venni a gyári fóliát, csak nagyon nehezen. Itt láthatod. Ezzel lejön a Sony felirat is. -
-
Ez így van. Most a Honami sem lesz annyira sikeres mint a Z volt/van.
Kiadták tavaly tavasszal az S-t, eszméletlen népszerű telefon volt, majd jött ugyan így az IFA-n a T, ami valljuk be már nem volt olyan sikeres, a szolgáltatók is elég hamar leépítették. Az S tulajoknak nem feltétlenül érte meg váltani, mert nem volt nagyon sokkal jobb készülék. Aztán idén tavasszal jött a Z ami az elődökhöz képest sokkal jobb lett, így megérte sok embernek váltani, plusz sok ember megvette. Most ismét az IFA-n bemutatják a Honamit, ami lényegében használat közben nem fog annyival többet adni mint a Z...
Nem véletlenül csinálják így a nagyok, hogy évente van készülék... Lásd Google, Apple és Samsung.
Szerintem jobban járnának, ha inkább még jobban összpontosítanának a régebbi készülékeik frissítésére, ahelyett hogy fél évente dobnak ki csúcstelókat. Persze előbbivel rövid távon nem lehet akkora hasznot elérni, mint az utóbbi variációval.. -
válasz
miklos0308 #10051 üzenetére
1430-on nem mondtak semmit? Ingyenesen hívható Telekomos számról.
-
válasz
miklos0308 #10037 üzenetére
Nem mondtál le véletlenül valamilyen plusz internetcsomagot? Ha volt aktiválva valamilyen plusz csomag valamelyik GO!Net, vagy Net&Roll net csomag és azt lemondtad, akkor kilövi a csomagodban foglaltat is. Ez egyfajta bug a Telekomnál, amit csak ügyintéző tud visszaaktiválni. De mindenképp javaslom, hogy hívd fel a 1430-at és ott érdeklődj, szinte biztos, hogy szolgáltatói dolog.
-
Ajánlom a Roxfit Book tokot. Csak Xperiakhoz gyártanak tokokat, ezáltal 100%-osan méretpontos és rendkívül jól illeszkedik. Ebayen 5-6k körül van, de nagyon megéri mert eszméletlenül minőségi cucc. Én is sokszor ki-be vettem benne a Z-t, de egy karcolás sem lett rajta.
-
válasz
ilovedigweed #9863 üzenetére
Talán az Automate It, vagy Llama, esetleg Timerrific.
-
válasz
ilovedigweed #9861 üzenetére
Nem. 4.2 óta semmilyen automatizáló appal nem lehet kapcsolni automatikusan a repülő módot root nélkül.
-
-
válasz
Zsmester89 #9479 üzenetére
Igen. Többen jelezték, a T-nél van valami gubanc. Nálam sincs (jelenleg Mátra) mobilnet.
-
"A szolgáltató nem, ők nem is szervizelnek, a gyártói/szerződéses szervizbe küldik a készüléket, ha nem csak a firmware frissítéséről/újrahúzásáról van szó, hanem tényleges javításról."
Téves. Nem minden esetben igaz. Pár hete bevittem egy Xperia Mini Pro-t a Telekomhoz, mert elkezdett felválni a kijelző, elengedte a ragasztó. Ránézett a szervizes, mondta, most nincs raktáron kijelző, de rendel, jöjjek vissza 3 nap múlva, és kicseréli. Így is lett. Legalább nem kellett a Cordonhoz küldeni.
-
-
válasz
BanditAkos #9232 üzenetére
Itt van pár tapasztalat hogyan "szervizelnek".
(#9233) sno14
Kerestem én is de nem találtam sehol. Ebayen sem.
-
Szervizbe küldik mindenképp, ahol majd a Cordon "szakemberei" eldöntik, hogy mit csinálnak. Alkatrész mindenképp van hozzá.
Volt már arra is példa, hogy kamera piszok miatt valaki kapott egy új készüléket... Bár ott valószínűleg nem tudták rendesen összerakni újból, vagy hasonló...
Ez nem függ a "balhézástól" mert a Telekom nem csinál semmit, csak leírják a jelzett hibát, és küldik a Coronhoz. -
válasz
Ferenczi Áko #9199 üzenetére
Szerintem nem nézted meg mit linkelt Neked.. Mindenképp ellenőriz, hogy mozog-e a hátlap mielőtt megveszed. Egy használt készüléknél ez már lehet hogy előjön, mint többeknél itt a fórumon... Valamin fényképezz le egy fehér lapot, mert a kamerában is előfordul piszok. -
válasz
miklos0308 #9190 üzenetére
Swype a nyerő nálam. Olcsóbb és szerintem jobb mint a Swiftkey.
-
válasz
Zsmester89 #9153 üzenetére
Teszteld service menüben, vagy ezzel a progival, ha mindig jelen van akkor szerviz, ez szerintem nem szoftveres dolog..
-
-
válasz
boogie84 #9092 üzenetére
Az úgy már más tészta.
Viszont jelenleg a Go!Net XL 2 hónapig 1 ezres szintén, ugyancsak 1 GB, ha letelik a 2 hónap akkor visszaváltasz a másikra. Ha vársz még egy hónapot, és csak akkor váltasz vissza az L-re, akkor az csak 490 lesz szintén 2 hónapig. Bővebb infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest