Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #21769 üzenetére
Nekem is ezt produkálja, de már nagyon régóta, de nagyon ritkán is és van, hogy hívás közben ismét elemelem a fejemtől és akkor bekapcsol a képernyő, de van, hogy nem.... nem lehet, hogy csak a kosz miatt van ez?
Letakarítom és kipróbálom úgy, bár takarítás nélkül random csinálta, de tényleg nagyon ritkán, talán hetente 1x 2x-er.
Megnéztem nekem nem cuppog, per pillanat sötét szoba sem áll rendelkezésre, hogy kipróbáljam, hogy szivárog-e a fény... Van még félév gari. -
Juckos1979
újonc
válasz
Williamgrant #21769 üzenetére
Hali!
Megnéztem és nem szűrődik ki semmiféle fény, illetve nem ad ki a bal felső sarok semmiféle nyekergő hangot. A diagnosztika fülben mind a fényérzékelő mind a kül közelség érzékelő megfelelően működik. Igaz a fül közelség érzékelő csak berreg, a kijelző nem lesz fekete. Ezt nem tudom hogy jó e így. Esetleg egy rednszervisszaállítás segítene a dolgon? Ez a probléma azóta áll fenn mióta az NFC probléma jelentkezett. Ott leszedtem a Telenor Wallet progit - ott az NFC hioba megszűnt. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Asztrofotózás
- Esik a hóóó!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest