- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinczmark
csendes tag
válasz
#09908736 #12509 üzenetére
Köszönöm. Így megtaláltam őket, ki is töröltem, tényleg egy program képei voltak. De volt más is, ami videó bélyegkép meg zeneszám album képének bélyegképe volt. .nomedia fájlt hogyan tudok beszúrni? Total commanderben csak mappát tudok, de lehet én néztem el valamit.
-
lorinczmark
csendes tag
Sziasztok!
Már egyszer írtam a visszatérő bélyegkép problémáról amire részben megoldást találtam. Most viszont egy fokkal durvább a helyzet. Akkor (kb. 3 hónappal ezelőtt) az volt a gond, hogy azoknak a képeknek a bélyegképe jelent meg az albumban, amiket a készülékkel készítettem 108x108, 252x252 és 540x540 es méretben. Ma újra előjött ez a probléma, de olyan képek jelentek meg, amikről fagalmam sincs, hogy kerülhettek a telefonra. Zászlók, épületek, személyek.. stb. több száz db.. illetve szmájlik amiket a facebook messenger használ. Próbálkoztam azzal ami pár hónapja bevált, hogy az alkalmazások menüpontban az album adatait törlöm, törlöm az sd kártya tartalmát és kitörlöm az a mappát amibe a bélyegképeket menti de nem vált be, megmaradtak a képek. Nem eget rengető probléma de nagyon bosszantó. Aki tud valami tanáccsal szolgálni annak hatalmas köszönet.
-
lorinczmark
csendes tag
Üdv! Bő egy hónapja van meg a készülék, de csak most jutottam el addig, hogy letöltsem az instagramot és megismerkedjek vele. Minden jó, hippi-hoppi telpült, bejelentkezek facebookal stb. Kb. 10 percet használtam és arra lettem figyelmes, hogy a telefon hátulja szabályosan forró lett. Na most oké, hogy ez a meleg nyári idő, és a kézben tartás is befolyásolja, de amikor játszottam rajta, akkor sem melegedett ennyire. Valakinél nem jelentkezett ez a probléma (ha lehet így fogalmazni) ? Vagy elviselem a gyorsan melegedő telefont és használom a programot, vagy inkább mondjak le róla, mert hosszú távon nem tesz jót?
-
lorinczmark
csendes tag
válasz
Marseille199 #5008 üzenetére
Azt hiszem, neked is ugyan ez a problémád, mint nekem. [link] [link] itt írtam őket. Total commander fájlkezelőben néztem meg, hogy hova hozza létre a kis képeket. Az egyik hozzászólásban le is írtam a mappa nevét. Én azt csináltam, hogy az összes képet letöröltem az sd kártáyról amikor még a telefonban volt,az összes kis bélyegképet és azt a mappát is amibe létrehozta őket. Kikapcsoltam, kivettem az sd kártyát, formáztam, visszaraktam, bekapcsoltam. Lőttem pár képet, azóta nem jött elő a probléma. Alkalmazás kezelőben az albumot is érdemes megkeresni, és rányomni az adatok törlése opcióra. Nem tudom mennyire van összefüggésben a kettő, de az album frissítése óta jelentkezett a probléma, amit magam a készülék ajánlott fel. Most is írja, hogy van frissítés, de az öreg Isten aki még egyszer frissíti, jó ez így is.
-
lorinczmark
csendes tag
Valaki tud ajánlani valami frankó tokot pár ezer ft-ért? Rendeltem már egyet, (kemény műanyag) pár száz volt postával, csak nem elég nagy a lyuk a usb csatlakozójánál és a kis fület nem tudom kinyitni. Olyan érdekelne ami nem bőr meg hasonló, tehát magát a telefont kell beleilleszteni, nem olyan amiből elő kell húzni meg stb.
-
lorinczmark
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek érdemes beruházni egy dokkolóra, hogy ne kelljen mindig a kis fület nyitogatni ha tölteni szeretném? Esetleg valakinek van itt és tud róla nyilatkozni, hogy mik a tapasztalatai? Illetve láttam egy ilyen kábelt: [link] vagy ezt lenne érdemes beszerezni és ha igen honnan? Előre is köszi.
-
lorinczmark
csendes tag
Nos, megnéztem, hogy ezeket a kis képeket hol hozza létre, melyik mappában tárolja. Készítettem két új képet, amit az sd kártyára mentett. Egy jó 5 percig csak két kép volt látható az albumban (az alap bélyegképek), majd megjelentek a kis bélyegképek, amiket ugye különböző méretben hoz létre a telefon alap memóriájában. Android nevű mappán belül, data, com.sonyericsson.album, cache nevű mappán belül találhatóak ezek. Azt gondolom, hogy ezeket mindenkinél létrehozza, mivel az albumon belül van olyan lehetőség, hogy a kis képeket nagyítani illetve kicsinyíteni lehet, csak nálam az összes kis bélyegképet megjeleníti valamiért.. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni.. érdekes, hogy ma jelent meg, eddig ilyen nem volt.
-
lorinczmark
csendes tag
Mint írtam Total Commander fájlkezelőben ki tudtam őket törölni. Törlés után kikapcsoltam a telefont, az sd kártyát formáztam. Bekapcsoltam, visszaraktam az sd kártyát de a kis bélyegképet nem tűntek el. Ezek után - beállítások-alkalmazások, ott az albumnál rányomtam az "adatok törlése" opcióra. A kis képek eltűntek, de egy 10 perce újra megjelent vagy 20 db, olyan képekről amik nincsenek is az sd kártyán, se a telefon alap tárhelyén. Számomra ez az érdekes.
-
lorinczmark
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1,5 hete van meg a telefon, eddig semmi gondom nem volt vele. Ma viszont arra lettem figyelmes, hogy az albumban megjelentek az úgynevezett bélyegképek.. nem is egy. 1 db képről kb vagy 50 db van. Total Commander-ben megnéztem, ott ki tudtam őket törölni, de az albumból nem tűntek el. Az sd kártya tartalmát töröltem, de a kis bélyegképek (thumbnails) ugyan úgy megmaradtak. Külföldi fórumon egy hasonló bejegyzést találtam, ahol egy fickónak szintén ez a problémája ("visszatérő bélyegképek"). Nos az lenne a kérdésem, hogy van erre valami megoldás, ki lehet ezt a funkciót kapcsolni valahogy, mert nagyon bosszantó. Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest