- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfalibra
tag
válasz
glacious #22865 üzenetére
Köszönöm
! (trükkös, mert a whats upban már beállítottam, h ne legyen automatikus, aztán néztem nagyot, h minden frissült -.-''
).
És a gyári appot egyedileg vissza lehet állítani, és ha igen, hogyan? (v. csak úgy,ha visszaállítom a gyári beállításokat az egész rendszerre?) -
alfalibra
tag
És azt hol tudom beállítani, hogy ne frissítse az alkalmazásokat automatikusan? Az istennek se találom... És ha már frissített egy alkalmazást, azt vissza lehet még csinálni?
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy z1c-t, és egyből frissítettem is lollira.
Amit egyből észrevettem, és számomra igen zavaró, hogy azokat a képeket, amiket én raktam a telóra, nem tudom egészben berakni háttérképnek, csak egy kiválasztott részletüket, ami viszont az elnyújtás miatt ráadásul szörnyű minőségű lesz. Ez másnál is így van? Vagy hogy lehet egyszerűen az egész képet háttérként alkalmazni és nem csak egy részét?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Burnout Paradise
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest