- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
zohan echte
tag
Régóta olvasom a fórumot és engem is érdekelne ez a timeshift.
Az a baj hogy nekem ez egy kicsit magas. Valaki tudna segíteni a telepítésben?
A telefonom függő,teljesen alap. Garancia ugrik ha ezt telepítem? -
zohan echte
tag
Hátlapra milyen márkájú fóliát érdemes tenni ami kivágott és itthon is kapható? Mert üzletbe akkor olyat rendelnék.
-
zohan echte
tag
A walkman albumban egy pár mappa zenéit is kirakja egyesével, de a legtöbbnek csak a mappáját. Szóval elég zavaró ez a sok zene a mappák közt. Már próbáltam mappákra osztani de semmi. Mi erre a megoldás?
-
zohan echte
tag
válasz
razorka777 #8645 üzenetére
Köszöntem.
-
zohan echte
tag
Üdv. 4.4.4-et telepítettem,gondoltam változtatok a csengőhangon de a hangválasztó nem jelenik meg csak a file commander. Hogy tudom a gyári csengőhangokat vissza varázsolni?
-
zohan echte
tag
Azért az durva hogy 6 hét alatt 50eft-ot buktam már most a telefonon. Hallgattam volna az asszonyra.
-
zohan echte
tag
Szerinted én direkt vettem 14w09-et 05.21.-én? Hát nem,de mivel nálam nincs a led hiba és csak néha van lefagyás (híváskor),ezért nem fogom beadni szervizbe. Ott amúgy is csak elcsesznék. Használom,majd egy idő után 10% befizetése mellett a biztosítást igénybe fogom venni.
-
zohan echte
tag
Én azt vettem észre hogy az AUO panelesbe a CPU nagyobb órajelen dolgozik és kevésbé melegszik mint a JDI. Illetve a fluxuskondenzátor is jobb benne ezért a gpu is nagyobb teljesítményt tud leadni.
-
zohan echte
tag
Sony zenelejátszóba az albumokhoz van hogy a régi vagy egy másik kép társul. Android/Data/com.sonyericsson.music vagy a DCIM/.thumbnails/.thumbdata3 érdemes törölni? Amúgy thumbnails-be a képeket szoktam törölni a thumbdata3-t még nem mertem,kettő is van belőle majd 500 MB. Mik ezek?
-
zohan echte
tag
Ez a 14W téma nem hagy nyugodni. Az enyém 14W09,Telekomos,biztosítás is van rajta,2 hete vettem,vannak lefagyások. Mivel a telefonra vigyázok azt se szeretném ha szervizbe kerülne. Milyen indokkal tudnám cseréltetni vagy tényleg törjem szét?
-
zohan echte
tag
14w09 4.4
-
zohan echte
tag
panel_id-t mivel tudom megnyitni? Próbáltam ES,TC,FM,de az nem nyitja.
-
zohan echte
tag
Akkor ez most mit is jelent? Kép
Eddigi tapasztalatom 10 nap alatt. Lefagyás és utána alkalmazások megnyitása 4x,kamera 2x volt nem elérhető több kép készítése után.
Navigáció,netezés,fotó és videó készítés jó. -
zohan echte
tag
Kelly416 igazad van. Én is írtam neki privátot,de rá se ....
6 napos telefonom sikeresen leejtve, a hátulján centis karc amiről nem tudom eldönteni repedt e vagy sem. Körömmel érezni sajnos. Még jó hogy van rajta biztosítás. Mit tanácsoltok milyen tokot vegyek rá? -
zohan echte
tag
Az összefoglalóban az van írva,hogy a hátlapon gyárilag nincs fólia. Ez véleményem szerint téves infó. Hátuljáról a matt fóliát levettem és örömmel tapasztaltam hogy azon is van még egy gyári fólia. Három napja vettem a telefont azóta egyszer tapasztaltam lefagyást és ezen kikapcsolás segített. Nokia után boldogság van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest