- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
bluemirage #4653 üzenetére
Nem akarok sokat offolni, de egy megjegyzés: az X10 minim, és egy T-mobil Move(egyik sem az erős HW-erről ismert...) tökéletesen működik sima(nem okos...) telefonként.Adatkapcsolat tiltva, Maps, és a többi Google és social app törölve, egyiken Big launcher,a másikon Go(régi,2.3-asra való ...) és problémamentesen teszi mindkét telefon a dolgát.
De lehet, hogy neked van igazad, és ez is user-error..Valamit nagyon elb...szt am, hogy működik... -
kelly416
veterán
válasz
bluemirage #4182 üzenetére
Kihagytad a Nokia 808-at, ami ugyan félig okos, de kamera teljesítmény területén úttörő volt. És nem mellesleg majdnem hozza az 1020 szintjét.
Csatlakozom Hozzátok. Igaz, csak egy mezei (vagy inkább vasúti
) felhasználó vagyok, de nekem is tökéletesen elég, amit a Z1C nyújt nappal, és éjszaka is elfogadható eredményt produkál szerintem. Az egyetlen ami zavar, hogy nagyon sok állítási lehetőség nincs meg teljes felbontásban, csak 8MPixelben. Nem sorozatfelvételt akarok csinálni, csak manuális módban sorolhatnám, mi mindent vettek vissza a HDR-en túl. Például a teljes SCN menü.
Nekem "ki lehet szúrni a szemem" a minél nagyobb felbontással, mert amikor letárolom a képeket, úgyis visszagyűröm fHD, vagy esetleg UHD méretre, de úgy is észre lehet venni, hogy melyik volt eredetileg a nagyobb, mert részletgazdagabb. -
MrBallesz
csendes tag
válasz
bluemirage #1342 üzenetére
Igen a kihangosító miatt mondjuk nem annyira aggódnék.
De 1-2 évig nem szeretnék minden egyes alkalommal azon bosszankodni, amikor hívnak vagy én szeretnék telefonálni, hogy MI ez a fos hang amit halkan hallok!
-
válasz
bluemirage #962 üzenetére
szerk: "is... nem műanyagbenyomású"
bocsi -
válasz
bluemirage #951 üzenetére
Hát igen a Lumia 930 most engem is csábít (ez ha jól látom a hírt akkor = 1520v). Kicsit nagyobb kijelző ugynazon a méreten, és a nokia kamerák nagyon jók. Plusz az off line navi nagyon vonző főleg nyaralás alatt...
-
s4tch
veterán
válasz
A Z1c-t még nem fogtam, de hozzád hasonlóan érzek a Z1 és a Z1 Ultra láttán is. (Utóbbi épp ebédnél volt a kezemben, egy kolléga hozta, azon szeleteltük fel a kolbászt és a lilahagymát. Egyébként tökéletesen össze van rakva az a hülye nagy tepsi, iszonyú masszív, de az üveg/műanyag hátlap tapintása nem az igazi.) Én is tartok tőle, hogy a Samsung Wave, majd az Xperia P után annyira hozzám nőtt a fém-fíling, hogy nehéz lenne szabadulni tőle.
Amúgy a kijelző hogy tetszett?
-
baradi
senior tag
válasz
Hasonloan vagyok en is abban, hogy a kinezet es anyaghasznalat sokat szamit, sajna nekem meg a kamera is, igy egy par telo kis is esik...
Amugy Z1c meg versenyben...Te meg miket nezegetsz?
-
|AP|
veterán
válasz
Ha már anyaghasználat: Ascend P6 nem jön szóba? Alig nagyobb, mint ez a "kompakt", ráadásul eszméletlen vékony és fém.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest