- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
T ugyanúgy a cordonba küldi a telót szervizeltetni,ha jól tudom. Am én is úgy tudom,hogy 24hó gari van a T-nél.
Ha nem nagy kérés majd dobnál egy privátot, ha lefutott a dolog, garanciába megcsinálták-e? Ha nem,akk mennyibe fájt? Mennyit volt a készülék szervizben,stb? Köszönöm előre is! -
caverinha
aktív tag
Nekem is vhogy így kezdődött a Jack problémám,ezzel kapcsolatban nem kaptam választ itt a fórumon, h ezt gariba javítják-e vagy sem és ha nem akkor mennyi. A lényeg,hogy nekem is csinálta ezt,mozgatva helyreállt, de már az sem nagyon megoldás mert zsebre rakva hamar elmozdul és zene ki.Akkor javult jelentősebben, amikor a Jack csati belső oldalán a két kisebb pöcköt kijjebb igazgattam,nagyon nem mertem, nehogy vmit jobban megbarmoljak...kontakt hibás...Mivel T-hez nem akarom bevinni,h több hétig ne kelljen nélkülöznöm a drágát, meg hogy a szervizesek miatt ne ugorjon a teló vízállósága,mivel nekem a vízállóság fontosabb,ezért én úgy oldottam meg,hogy vettem egy nfc-s sony stereo bluetooth headsetet 6ropiért. Így csak az FM rádiómat nem tudom nagyon használni, de azt amúgy se nagyon használtam...
-
kelly416
veterán
Hehe... nem a home-videók nagyközönség elé kerülésére gondoltam én sem, hanem a
szakbarbár szerviz hírére. Ez a sajnálatosabb. Mindegy, hogy hová viszed, ha a T-be adod le, kell idő, ameddig elküldik, visszaküldik, ha közvetlenül a Cordon-ba viszed, ezt az időt megnyered. De olvass kicsit utána, "Cordon panasz" címmel is. Persze nem kell kiábrándulni, mivel itt tényleg csak a panaszokat olvashatod, meg jelen fórumon is van olyan, aki meg van elégedve a szolgáltatásukkal, csak eléggé kevés az ilyen ahhoz képest, hogy panaszkodónak nem illene lennie egynek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Horgász topik
- Jelszókezelők
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest