- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Hosszú idő után én is rávettem magam, hogy kipróbálom a LineageOS-t, jelen pillanatban a 17.1-gyel szemezek.
Gyakorlatilag az összes fellelhető tutorial és 161 kolléga leírása alapján is eljutottam oda, hogy
- nyitva a bootloader,
- flashtool-lal fel-flash-eltem a TWRP-t (próbáltam innen a 3.1.1.0-át, és innen a 3.4.0.1-et is)
- felmásoltam a telefonra a LineageOS és a Gapps ZIP állományát,
de valamiért képtelen vagyok recovery módban újraindítani a telefont, hogy elinduljon a TWRP és kiválaszthassam a LineageOS és a Gapps telepítését.Próbáltam többféle billentyűkombinációval, de
- vagy nem történt semmi,
- vagy normálisan újraindult a telefon,
- vagy indulás gyanánt megrezzent ugyan a telefon, de aztán 3 gyors erősebb rezgés után nem történt semmi.Ugyanígy próbáltam ADB-n és flashtool-on keresztül is recovery módba reboot-olni a készüléket, hiába, egyszerűen csak újraindultak.
Szóval most van egy szűz 5.1.1 alapú Z1C-m nyitott bootloader-rel, benne a TWRP-vel, amit képtelen vagyok működésre bírni. Mit csinálok/csináltam rosszul?
Ja, nem tudom, számít-e, de a készülék valószínűleg refurbished, eBay-ről vásároltam relatíve olcsón.
-
161
csendes tag
Egy kis javítás/frissítés a korábbi leíráshoz amit szerkeszteni sajnos már nem tudok, a felfrissített tapasztalatok alapján a gyakorlatban az alábbi csomagok váltak be:
flashtool-0.9.25.0-windows
Igen ez egy régebbi csomag mert a frissebb 9.28 -as nem vált be.Android adb-USB Driver
A flashtool mellé csomagolt driver csomag helyett ez az ami bevált.backupTA_v2
Ez a v2 -es TA partició mentő a tuti root -ol is és ment is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest