Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
Lolli alatt csak nekem tűnik fel, hogy néhány animációnak kevés az fps-e? Pl a gyorsmenüben is, olyan láthatóan nem folyamatos az ikonra kattintás animációja, de nem azért mert lassú lenne, csak olyan szakadozott.
Ja, meg a másik ami fáj, hogy valamiért más, butább az autocorrect. KK alatt tök jól működött, kijavította az ékezeteim, itt meg olyan egyszerű szavaknál nem tűnik fel neki, hogy kijavítanám ékezetesre, mint epp>épp, all>áll, stb, nagyon idegesítő. Persze tudom, most van külön ékezetes gombsor, de mire arra átszokik az ember..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest