Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bambuszpro

    tag

    Egy kis segítséget szeretnék kérni.

    Előzmények:
    Még februárban vettem egy xperia z1 compactot használtan. Az előző tulaj csak egy fél évet használta ezért szép állapotban volt. Annyi történt nála ,hogy amikor vízbe tette befolyt egy kicsi a kijelző mögé így szivárvány színekben kezdett pompázni. Beadta garanciába és megcsinálták neki. A papíron egy fődarab csere szerepelt. Erről kapott is igazolást, mellékelte is eladásnál az összes többi papírral együtt.Ez nem is volt probléma eladásnál alapossan megvizsgáltam és nem volt semmi baja a készüléknek.

    Március vége felé észrevettem ,hogy a jobb alsó saroknál engedi el a kijelzőt a ragasztó. Én gondoltam nagy okosan ,hogy beadom emiatt garanciába megjavíttatni. Március 30.-án bebattyogtam a Telenorba és beadtam garanciáztatni. Mondták ,hogy kb 2 hét és kész lesz. Szombaton hívtak ,hogy visszaérkezett a készülék. Elmentem érte és közölték ,hogy megvonták a garanciát. Indoklásuk az volt ,hogy "Bevizsgálás folyamán megállapítást nyert, hogy a készülékben ismeretlen eredetű illetéktelen javítási nyomok találhatók, ezért javítását a gyártoi utasítások értelmében, garanciában nem tudjuk vállalni." . Mellékeltek egy képet is ahol tényleg találhatók ragasztó "feltépési" nyomok illetve az egyik csavar feje szét volt barmolva. Kérdem én ha rajtuk kívül nem volt más álltal javítva/belenyulva akkor mi a jó büdös francért vonják meg a garit? :W :W Kevésbé lennék ideges ha nem úgy küldték volna vissza, hogy nyikorog a hátlap enyhe nyomásra.

    Valakinek van valami ötlete ,hogy hogyan kéne ezt gariba megjavíttatnom? Az nem zavar annyira, hogy már nem vizálló de az eléggé gáz ha belátok a kijelző mögé. Személyesen sajnos nem tudok besétálni mert nem vagyok Pesti. Esetleg e-mailban való reklamálással érdemes megpróbálkozni? Vagy esetleg a fogyasztóvédelemmel? Azt olvastam már, hogy a cordon szerviz egy rakás sz@r de nem gondoltam volna ,hogy tényleg ennyire.

    Előre is köszönöm a segítségeteket :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

Új hozzászólás Aktív témák