- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Yettel topik
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
Köszi. Te legalább normálisan válaszoltál. És symbiant meg nem azért írtam, hogy most le lehet húzni mert az a divat. Évekig azt használtam, de érdekelne ez is, hogy mit esznek a droidon. Mindenesetre mivel symbiant használtam csak idáig, így abból kiindulva kissé csalódás volt, hogy csak az tudja, meg a zárt rendszerű telefonok. Ezek után 2 napos droidos múlttal meg nem érzem még, hogy szükségem lenne főzött ROM-ra - pláne mivel ez céges teló.
És nem akarok senki lelki világába mászni, de idáig senki nem volt képes ezekre válaszolni a környezetemben és a legtöbben csak annyit mondtak, hogy ha nem vagyok hozzáértő, nem kapok normális választ a droidos topikokban és egyből ilyenbe futottam. De nem szeretnék akkor általánosítani
Amúgy a kijelzős kérdésem apropója csak az, hogy nekem nagyon hiányzik amit az N8-am tudott miszerint kitenni egy órát a kijelzőre, ha lezárom a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Viccrovat
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged