- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
Köszi. Te legalább normálisan válaszoltál. És symbiant meg nem azért írtam, hogy most le lehet húzni mert az a divat. Évekig azt használtam, de érdekelne ez is, hogy mit esznek a droidon. Mindenesetre mivel symbiant használtam csak idáig, így abból kiindulva kissé csalódás volt, hogy csak az tudja, meg a zárt rendszerű telefonok. Ezek után 2 napos droidos múlttal meg nem érzem még, hogy szükségem lenne főzött ROM-ra - pláne mivel ez céges teló.
És nem akarok senki lelki világába mászni, de idáig senki nem volt képes ezekre válaszolni a környezetemben és a legtöbben csak annyit mondtak, hogy ha nem vagyok hozzáértő, nem kapok normális választ a droidos topikokban és egyből ilyenbe futottam. De nem szeretnék akkor általánosítani
Amúgy a kijelzős kérdésem apropója csak az, hogy nekem nagyon hiányzik amit az N8-am tudott miszerint kitenni egy órát a kijelzőre, ha lezárom a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Everest / AIDA64 topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged