- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
brendzsak
csendes tag
-
brendzsak
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Júniusban vettem egy ilyen telefont és azóta harmadjára adtam be a szervízbe,épp most hétfőn mentem érte.A gond az,hogy amikor megvettem a telefont rá 2 hónapra a kijelző bal oldala elkezdett középen egyre jobban sárgulni egy félkör alakban,ekkor bevittem és második nekifutásra kicserélték a kijelzőt (mert elsőre:azt mondták kicserélték ugyan ,)de még rosszabb lett mint előtte ezért még maradt egy hetet a teló a szervízben!Aztán 2 hónapig megint semmi gond nem volt vele majd most két hete vettem észre,hogy a kijelző ugyan ott megint kezd sárgulni és elvittem a szervízbe!Ismételten kicserélték a kijelzőt és mellékeltek egy jegyzőkönyvet is miszerint ez a probléma abból ered,hogy erősen van nyomkodva a kijelző és az LCD-n ez károsodást okozhat! Ugye ezt nem gondolták komolyan????? Azért ez nevetséges!!!! Ki vagyok akadva mert nagyon vigyázok rá és ezzel állnak elő??? Én eddig nem a Cordon szervízbe vittem hanem oda ahol vettem a telót és elküldték oda de a T-mobile azt mondta nem fogják kicserélni a telót!Azért ez nem normális,hogy vesz az ember egy ilyen telót és 2 havonta kijelzőcserére kell vinni a szervízbe!!!! Most attól félek 2 hónap eltelik és megint előjön a probléma!!! Szerintetek mihez kezdjek??
A másik problémám,hogy mivel nem vagyok egy nagy telefonszakértő,hogy most amikor kihoztam a szervízből rátették ezt a legújabb szoftverfrissítést (6.1.B.0.544) és nagyon nem értek hozzá!Tudnátok abban segíteni,hogy-hogy kell kikapcsolni a T9 szótárat mert én már mindent összenyomkodtam de semmi és nagyon nem szeretek ezzel írni!Az értesítések panelen pedig akármikor írok megjelenik egy kis billentyűzet (Beviteli módszer kiválasztása) ez is nagyon idegesítő ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Olyanra van esetleg lehetőség,hogy a régi szoftvert vissza lehet tenni valahogy?? Bár lehet,hogy most hülyeséget kérdeztem és az még ha lehetséges is nem túl jó ötlet bár nem értek hozzá!
Mielőtt beadtam szervízbe csináltam biztonsági mentést és amikor szerettem volna a névjegyeket és a többi dolgot visszatenni rá nem ment!Ez most az új szoftver miatt történhetett?
Szóval én most kivagyok már az egésztől!!
Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest