Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• brendzsak

csendes tag

válasz s4tch #8249 üzenetére

Szia!

Köszönöm a T9-el kapcsolatos segítségedet!Ezer köszönet érte! Már én is gondoltam erre a fogyasztóvédelemre csak nem tudom itt Pesten hol van vagy merre induljak el!? Hogy miért nem a Google fiókban tárolom a névjegyeket? :) Mert nem tudtam,hogy olyat is lehet.....:)

• brendzsak

csendes tag

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Júniusban vettem egy ilyen telefont és azóta harmadjára adtam be a szervízbe,épp most hétfőn mentem érte.A gond az,hogy amikor megvettem a telefont rá 2 hónapra a kijelző bal oldala elkezdett középen egyre jobban sárgulni egy félkör alakban,ekkor bevittem és második nekifutásra kicserélték a kijelzőt (mert elsőre:azt mondták kicserélték ugyan ,)de még rosszabb lett mint előtte ezért még maradt egy hetet a teló a szervízben!Aztán 2 hónapig megint semmi gond nem volt vele majd most két hete vettem észre,hogy a kijelző ugyan ott megint kezd sárgulni és elvittem a szervízbe!Ismételten kicserélték a kijelzőt és mellékeltek egy jegyzőkönyvet is miszerint ez a probléma abból ered,hogy erősen van nyomkodva a kijelző és az LCD-n ez károsodást okozhat! Ugye ezt nem gondolták komolyan????? Azért ez nevetséges!!!! Ki vagyok akadva mert nagyon vigyázok rá és ezzel állnak elő??? Én eddig nem a Cordon szervízbe vittem hanem oda ahol vettem a telót és elküldték oda de a T-mobile azt mondta nem fogják kicserélni a telót!Azért ez nem normális,hogy vesz az ember egy ilyen telót és 2 havonta kijelzőcserére kell vinni a szervízbe!!!! Most attól félek 2 hónap eltelik és megint előjön a probléma!!! Szerintetek mihez kezdjek??

A másik problémám,hogy mivel nem vagyok egy nagy telefonszakértő,hogy most amikor kihoztam a szervízből rátették ezt a legújabb szoftverfrissítést (6.1.B.0.544) és nagyon nem értek hozzá!Tudnátok abban segíteni,hogy-hogy kell kikapcsolni a T9 szótárat mert én már mindent összenyomkodtam de semmi és nagyon nem szeretek ezzel írni!Az értesítések panelen pedig akármikor írok megjelenik egy kis billentyűzet (Beviteli módszer kiválasztása) ez is nagyon idegesítő ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Olyanra van esetleg lehetőség,hogy a régi szoftvert vissza lehet tenni valahogy?? Bár lehet,hogy most hülyeséget kérdeztem és az még ha lehetséges is nem túl jó ötlet bár nem értek hozzá!

Mielőtt beadtam szervízbe csináltam biztonsági mentést és amikor szerettem volna a névjegyeket és a többi dolgot visszatenni rá nem ment!Ez most az új szoftver miatt történhetett?

Szóval én most kivagyok már az egésztől!! :( :( :(
    Előre is köszönöm a segítségeteket!!

Új hozzászólás Aktív témák