- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvath85g
aktív tag
-
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #24053 üzenetére
nem szereted a boltban elsőre talán látványosnak tűnő túlszaturált színeket? megértem.
de ez tetszeni fog: Triluminos -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #24046 üzenetére
és ez miért jobb mint mondjuk az enigma?
abban a play és a gmail fekete ami szerintem tök jól néz ki
(kár, h nem amoledes a P) -
horvath85g
aktív tag
válasz
bluemirage #24022 üzenetére
elhittem neked képek nélkül is, de ha már fáradtál vele megnéztem
-
horvath85g
aktív tag
válasz
bluemirage #24016 üzenetére
igen, az nekem is gyanús volt mindig.
volt, h kb. fél órája vettem le töltőről és már 1 óra kijelző időt írt
lehet, h volt róla szó régebben, de vagy elfelejtettem, vagy akkor még nem volt meg a P-m. -
horvath85g
aktív tag
válasz
nintendojet #24014 üzenetére
nem azt mondtam, h azonnal meghal tőle hanem, hogy esetleg csökken az élettartama.
én is tudom, h mindig marad benne egy kicsi
a régi NiMh akkukat elvileg úgy kellett tölteni, h lemeríted teljesen, de mégis töltötte akkor is ha félig volt még. szóval ez nem ilyen egyszerű, h a gyártó biztos gondolt rá. -
horvath85g
aktív tag
válasz
nintendojet #24012 üzenetére
ez tényleg nem rossz
úgy tudom, h a Li akkunak nem tesz jót ha nagyon lemerítjük, nem szoktam 10% alá engedni. (a legtöbb estben 20% alá sem, de ezt belekalkulálva sem bírta nekem még egyszer sem 5h-ig a kijelző)
aut. fényerőn van? vagy levetted a legkisebbre? -
horvath85g
aktív tag
válasz
nintendojet #24010 üzenetére
nekem még egyszer sem bírt 5 órát a kijelző. pedig nem szoktam játszani, csak netezni..és azt sem a tűző napon
én tényleg nem értem, h csinálod a négy napot.. -
horvath85g
aktív tag
válasz
FirstAndroid #24006 üzenetére
szerintem az akku idővel senki sem igazán elégedett
napfényben viszont tényleg jól a kijelzője, ez egy elég jó tulajdonsága.
nem tudom mire vagy kíváncsi. elég sok embernél jelentkezik a hivásbug, ami tényleg nagy probléma..csak BL nyitással tehető fel rá a legújabb droid.
hivatalosan csak 4.1-es van. és nagyon valószínű, h nem is lesz frissebb. -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #24001 üzenetére
A fekete is ilyen lesz? én is tok nélkül hordom, nem azért vettem szép telefont, h egy ronda tokot nézegessek.
-
horvath85g
aktív tag
(sz)ámitógépről töltöm a telefont és közben merül.
láttatok már ilyet? kb. 20%-on kezdtem nem sokára 11% lett
utána kikapcsoltam, úgy töltöttem egy ideig, felment 25-ra, most bekapcsoltam és úgy tűnik, h most sem tölt.
villámjel van, és ezzel a kábellel és géppel már sokszor töltöttem.
enigmra rom.
és nem fut semmi a háttérben. -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #23950 üzenetére
lehet már installálni playből?
mármint CM 10.1-ben. -
horvath85g
aktív tag
-
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #23942 üzenetére
én sem tudok ilyenről (és nagyon meglepődnék ha lenne), de nem ismerem az összes telefont.
jobb óvatosan fogalmazni -
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #23937 üzenetére
+1
nekem is ezzel volt problémám, tök normálisan, segítőkészen írunk, ő meg nem túl kedvesen válaszol (kb. azt, h hülyék vagyunk? vagy miért nem értjük amit mond? és közben nekünk van igazunk), amikor ezt szóvá teszem akkor meg kötözködöm -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #23911 üzenetére
ez tök jó
tudnál egy linket is adni róla? -
horvath85g
aktív tag
pár hétig tök jól működött a darkroom, de most azt csinálja, h pin kódot kér, beírom, elfogadja majd pár másodperc múlva boot animációt mutat és amikor annak vége megint pin-t kér.
ilyet láttatok már?
kipróbálom az enigmát, arról többen is mondták, h jó. -
horvath85g
aktív tag
válasz
Mister X #23817 üzenetére
google now pl. elég jó.
a 4.3-as kamera appot fel lehet tenni ICS-re?
meg biztos gyorsabb is. legalábbis azt mondják
stamina mód sincs a jb-ben, meg talán a helyalapú wifi is hiányzik. de ebben nem vagyok biztos, meg erre van külső app is.
[link] ezzel ki tudod deríteni, h mi ébresztgeti a telefont. -
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #23711 üzenetére
a következő telefonom éppen ezért lesz nexus.
amikor megvettem a P-t sajnáltam rá azt a plusz pár 10k-t, de ma már lehet, h máshogy döntenék.. -
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #23709 üzenetére
egyetértek. de ez részben az android hibája is. meg igazából root nélkül is le lehet állítani pl. a fb-ot.
de ha megveszek egy viszonylag drága telefont akkor elvárnám, h működjön. ne kelljen hosszú órákig a neten keresgélnem, és terminálban parancsokat kiadnom csak azért, h normálisan lással el a feladatát.
az egy másik dolog, h engem ez érdekel, és szívesen csinálom. de nem mindenki tekinti ezt jó mókának, hobbinak -
horvath85g
aktív tag
válasz
eternity0086 #23696 üzenetére
szerintem a heti 1 az már sok
ritka alatt azt értem amit írtam. lehet, h ilyen nincs is, mert vagy van, vagy nincs.
nálam nem jött elő szerencsére. (kb. 2x volt olyan, h 3x kellett elhúznom, h felvegye, de ez még talán ICS alatt volt)
de most már van heti 1x opció is. meg egyéb.köszi a javításokat!
-
horvath85g
aktív tag
Sziasztok!
engem nagyon érdekel, h miért van hívásbug. illetve az, h mitől függ, h kinél van és kinél nincs, ezért csináltam egy kérdőívet
légyszi töltsétek ki kb. 1 perc az egész.
köszi!
https://docs.google.com/forms/d/153ukc5y3YTcQ3RGh_pZR3VektdQ2HXtaixfzSQ7nqBY/viewform -
horvath85g
aktív tag
nem volt valami program amivel egyszerűen lehetett nyitni?
most nem találom -
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #23566 üzenetére
független a telefonom.
viszont a SUS nem ismeri fel.
pedig usb 2.0-n van, és a flashtool is működik (fent vannak a sofőrök). -
horvath85g
aktív tag
van egy ilyen sor:
Can I restore my TA while running a non-stock ROM or kernel?
A: Yes, but it will soft-brick your device and you need Sony PC Companion or Flashtool to fix it by flashing stock firmware. Best is to first return to a complete stock ROM and kernel before restoring the TA.lehet, h érdemes stock droid alatt csinálni már a backupot is?
-
horvath85g
aktív tag
ezt próbálta már valaki?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41763438
elvileg megmaradnak a drm kulcsok. tudom, h régebben volt már róla szó, de úgy emlékszem, h senki nem írta, h próbálta volna.
én leszek az első? -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #23552 üzenetére
igen, de amíg van garanciám nem akarok BL-t nyitni.
bár nem gyártóim van, ezért ha visszazárom, lehet, hogy észre sem veszik?
ezt jó lenne tudni.
mert a CM nagyon bejönés +1 a google musicnak. nem kell felraknod a telefonra az összes zenédet, csak fel kell tölteni a felhőbe és onnantól nincs vele több gond. ha kell offline zene, akkor meg egyszerűen letöltöm a programmal. bár én zene hallgatásra egy külön (sony) lejátszót használok, amin vannak igazi gombok
-
horvath85g
aktív tag
válasz
superke96 #23545 üzenetére
biztos nem a moonbreaker
.
szerintem lassabb mint a gyári, még a menü is akad..
néha lefagy teljesen.
nem szeretem, csak lusta vagyok visszatenni a gyárit.
most majd biztos beírja valaki, h neki sokkal gyorsabb mint a gyári, és csak két havonta kell tölteni.
nekem nem jött be. -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #23420 üzenetére
ez tényleg tök jó!
milyen az akkuidő? hozza a gyári értéket? vagy kicsit jobb is? -
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #23417 üzenetére
és tud valami tök jó ficsört?
amit a gyári nem. (a szokásos CM ficsörökön túl)
nem tudnál pár képernyőmentést mutatni? -
-
-
-
-
horvath85g
aktív tag
Szerintem áthangolták az aut. fényerőt is, kicsit lejjebb vették a fényerőt. Nekem így jobban tetszik.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
razorka777 #22982 üzenetére
szerintem az extreme security JB csak zárt BL-el megy.
"Step 1:
1. Install oficial Sony Jelly Bean rom, which mean by SPC or Flashtool
2. Unloch your bootloader"a moonbreaker esetén akkor is kell ez a lépés:
Install this JellyBean Kernel [in CWM] or a Custom Kernel [Nemesis/SlidingXP/Phantom recommended]
ha gyári JB-m van? -
horvath85g
aktív tag
zárt BL esetén melyik romot ajánljátok?
fidelity vagy enigma esetleg moonbreaker? -
horvath85g
aktív tag
kipróbáltam én is a gps-t.
egymás mellét tettem a barátnőm E-jét és a P-t. az E pár másodpercen belül talált jelet, a P meg percekig nem.. pedig az E gps-e sem volt még a teszthelyszínén használva. miután a P nagy nehezen lockolt, már könnyebben talált jelet később is. de az E gyorsabb volt mindig..pedig az E és a P nagyon nem egy kategória.más.
nektek is van olyan, h bekapcsoljátok a kijelzőt és azt látjátok, h nincs térerő? aztán pár másodperc múlva lesz. -
horvath85g
aktív tag
válasz
darvinya #21933 üzenetére
akkor azt a zipped nem is kellett volna feltenni?
https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&feature=search_result
ebben a launcherben szerintem tök jó, h oldalt vannak csoportok. kár, h ilyen nincs a gyáriban
azért nem ezt használom, mert a lock screenje viszont nem tetszik. -
horvath85g
aktív tag
válasz
Krinyo #21606 üzenetére
akkor azt mondom, h a htc legenden 2.3 droid alatt, és note2-n 4.1 (vagy 4.2?) alatt is van ilyen bug.
amúgy nekem nem szokott előjönni. a .400-on 1-2x volt, de akkor is csak az, h kb. egy másodpercig nem tudtam felvenni.
és amúgy tök megértem, h akinek van ilyen, az utálja a telefonját emiatt.
szerviz erre nem mond semmit? -
horvath85g
aktív tag
válasz
half333 #21547 üzenetére
ha leesik magasról betonra akkor betörik. de ez majdnem az összes okos telefonra igaz.
a hátulja is be tud horpadni, nekem egyszer kb. 1 méterről leesett a sarkára, és behorpad a műanyag kupak, ami mellesleg nekem lötyög kicsit
az akkuról mindenki mást mond, tény, h nem egy akkubajnok. egy napot azért kibír akkor is ha közepesen használod. intenzív használattal 4-5óra.
a por nekem nem ment bele eddig. nem akarom bővíteni sem, mert van fényképezőgépem és mp3 lejátszóm is.
+ az összes zenémet feltöltöttem a google felhőbe, így azokat is elérem ha van net. -
horvath85g
aktív tag
tegnap feltettem én is nem cwm-ből a .100-ast (természetesen rootoltam is) és azt vettem észre, h a wakelock detector listája gyakorlatilag üres. kb. 24 órája fut, és a legtöbb ébresztés a naptár tárolóhoz fűződik. úgy tűnik tényleg van valami különbség a cwm-es és sus-os telepítés között.
az akkuról még nem tudok nyilatkozni, ahhoz több idő kell. -
horvath85g
aktív tag
tehát azt állítjátok, h sokkal jobb lesz a droidom ha a prerooted jb-t sus-al lecserélem a gyárira, majd azt rootolom? jobban járok ha a gyáriból szedem ki a felesleget install után, mintha előtte kiszedem és flashtoolal felteszem? vagy csak a cwm-es nem jó?
sajnos nem találtam az fxp-n change logot. mi az ami nem működik? a rádió az nem érdekel, de az aut. fényerő az fontos nekem. az jó már? esetleg más bug? -
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #21285 üzenetére
nem néztem utána de gondolom az imei számokat random generálják, és tök kicsi az esélye, h eltalálj egyet. elvileg a a máv-os jegykiadó automatából is ki tudod venni más jegyét, de azért nem hiszem, hogy sokan próbálkoznak ezzel
a sony meg nyilván minden imei számra dob egy kódot attól függetlenül, h az érvényes-e. a titkos algoritmus lefut, a válasz meg megy automatikusan, nem árulják el, h egy létező imei-t adtál-e be neki.
nem olvastam végig a feltételeket, de nincs benne, h ha kikéred akkor elveszted a garanciát? szerintem a may arra vonatkozik, h pl. a buborékosodást javítják, mert azt nyilván nem egy hibás rom miatt van.
jó lenne ennek utána nézni.
nekem bolti garancia van, ők nem is férnek hozzá a sony adatbázisához? tehát ha visszazárom, és a drm kulcsok is megvannak akkor elvileg javítják? -
horvath85g
aktív tag
ezt próbáltátok már?
Here is a APP which will enable Mass Storage functionality:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1744878 -
horvath85g
aktív tag
az, hogy magyar vagy angol nekem nem nagyon számít. sztem a gui sem, úgysem nézem mindennap. de ennek ellenére ezt fogom feltenni
akkor viszont nem tudom miért kéne megvennem? gondolom a maps nem ébred fel ha ki van kapcsolva a helymegosztás. a google + meg nem nagyon ébresztgeti a telefont. de ha azt mondod, h le tudok hibernálni olyan appokat is amik jelentős hatással vannak az akku időre, akkor megveszem. -
horvath85g
aktív tag
-
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #20843 üzenetére
és azt mivel csinálod?
-
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #20837 üzenetére
hát pont ezért nem tettem fel
de valami nem oké az biztos, pl. szerinte ma egy órát ment a kijelző, pedig max 10 percet. és tök gyorsan merül, pedig itt van az asztalon enm csinálok vele semmit. wifi mobilnet sincs bekapcsolva. helymegosztás sem. -
horvath85g
aktív tag
nektek is feldobja a pcc a frissítést annak ellenére, h a legfrissebb prerooted .100-as van fent?
-
horvath85g
aktív tag
válasz
dajkapeter #20823 üzenetére
tulajdonképpen mindegy, h droid vagy telefon hiba. ezen a telefonon ez a droid csinál furcsa dolgokat
a többi fórumot nem olvasom lehet, h ott is ugyanez megy. azt tudom, h a hívás bug a note-2-n is jelen van. csak ott 3-4 másodpercig nem lehet felvenni. a note2 előtt kettővel volt neki egy htc legendje, azon ugyanez volt , eleget lett a droidból ezért utána vett egy iphone-t. aztán látta, h az iphone is szar, ezért most újra droidja van, de azt mondta, h lenne nagy iphone akkor azt venne -
horvath85g
aktív tag
válasz
freemanone #20821 üzenetére
kipróbáltam egy nfc taggel. 10x lehúztam és 1%-ot sem merült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest