- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
Mivel megígértem, hogy beszámolok, szóval a csere megtörtént
Mindenki szerint sokkal jobb lett a hangminőség
Szerintem a képernyő is érzékenyebb mint a másikba volt
A bolt nagyon korrekt volt. ICS ment rá újra és már az összes program is fent van. Már csak pár finomítás kell
-
sssz
őstag
hm, a kihangosításnál is baromira visszhangzik és besípol a végén. szerintem itt egymásra gerjed valami bent.
-
sssz
őstag
Sajnos újra előjött ez a zúgás. Ma vissza viszem és lecsekkolom egy másiknál is van-e.
Esetleg meg tudná nézni/hallgatni valaki, hogy ha a Xperia P-ről felhív valakit egy csendes helyről, akkor a MÁSIK telefonban- miközben nem beszélbnek - hallható-e egy alapzúgás? Nállam hallható. Kinél jobban másnál kevésbe, de hallható. -
sssz
őstag
válasz
Telomanikus #3750 üzenetére
Tőlük vettema HTC Desire S-emet. Megbízhatóak, a telefon tökéletes, semmi baja, a mai napig megvan
-
sssz
őstag
válasz
darvinya #3727 üzenetére
darvinya: újraindítottam, utána még egyszer ki és be kapcsoltam a szűrőt. most elvilegjó azt mondják. amugy érdekes hogy akik panaszkodtak mind htc készülékesek voltak. mindenki más teljesen tisztán hallott.
mindenesetre felhívtam a boltot és ha holnapig még gond lesz vele, akkor délután kicserélik. -
sssz
őstag
panaszkodnak nálam hogy zajosan hallanak
nem torzít vagy ilyesmi csak sistergés van. pedig a zajszűrő be van kapcsolva. kipróbáltam hívás közben és mikor ki-be kapcsolom akkor egy pillanatra olyan mintha működne- azaz megszűnik az a zaj - utána megint zajos.
Nálatok?
-
sssz
őstag
besz@rás
akkor nem veszek rá fóliát, mert már van rajta ezek szerint
van aki ezzel használja? vagy mindenki leoperálta róla? kicsit próbálgattam megkezdeni, de ez eléggé atombiztosnak tűnik.
sys25: nekem mindenhol ilyen szépen illeszkedik.
Allure: akkor szerintem marad, bár én eddig mindig brando ultraclear protectort hazsnáltam minden telómra és nagyon bevált.
-
sssz
őstag
na mára be is laktam tljesen a telefont
két dolog van ami feltűnt, ebből egyet orvosolni tudtam, másikat meg meg kell szokni
1. a lehúzható értesítési sávban nincsenek "gyorskapcsolok" mint a htc desire s-nél. orvosoltam fél perc alatt a widgetsoid app-al
2. képernyője egy hajszállal "érzéketlenebb" mint a Desire S-é volt az oldalsó részeken. magyarul kicsit jobban oda kell nyomni az ujjamat, a Ds-nél éppen hogy csak meg kellett simitaniami hiányzik az a pure news widgetem. működik , de valamiért nem hajlandó rendesen frissíteni. de ez inkább az ICS hibája.
Még veszek rá egy fóliát, meg rendelek dokkolót és ennyi.
Amugy végül azért nem a szürke szín mellett döntöttem, mert élőben valahogy jobban festett a fekete.spawn21:
Úgy látszik egy irányba haladunk
-
sssz
őstag
Ma én is megvettem a telót
végül a fekete szín mellett döntöttem.
rácsatlakoztattam a gépre, rákerestem hogy van e frissítés és már visított is hogy vanletöltöttem, utána még nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását (megszokásból, meg tapasztalatból) és már kezdem is belakni
-
sssz
őstag
miben lesz új az új dokkoló?
Alapból nekem elég lenne a töltőállomás, mert csak annyira kell hogy sötétben ne kelljen szenvednem a zsinórral és reggel is ébresztéskor, könnyebben megtaláljam a telót
Viszont a másik sokkal tetszetősebb és stabilabbnak kinéző dokkoló. Ha viszont az új sokkal többet tud majd, akkor várok még rá.
-
sssz
őstag
válasz
darvinya #3631 üzenetére
Köszi
Azért szóltam csak bele a forumba, mert a héten ha minden igaz sony xperia p tulaj leszek
A forumot az elejétől a végéig átolvastam, nem kérdezek rá az ICS-re, se a telepítésére
Amugyis függetlenül fogom venni, remélem ezért felkínálja majd a frissítést, ha nem akkor mehet a "hagyományos" módon. A kupakot megnézem majd nem-e nyekereg, meg az átlátszó csík nem e el van válva.Viszont egy dologra nem találtam választ -ha elsiklottam felette bocsánat - bár gondolom most már azért alap ilyen telefonokba, de közelségérzékelő ugye van benne? Gondolok itt arra, hogy automatikusan elsötétül ha a fülemhez emelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest