Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbit17
újonc
Videó lejátszási probléma! Nekem is ez a problémám, sikerült megoldanod? Újra kell indítanom a telefont, akkor pár napig lejátssza a videókat, de utána megint nem játssza le.....
Vagy valaki más esetleg tudna segíteni? " Hiba történt a lejátszáskor, Érintsd meg az újrapróbáláshoz" -- ez a hibaüzenet!!!!! -
tomp
félisten
A tesztnek ne higgyél. A független telón 2,95GB a szabad hely. Szolgánál gondolom kb 2,5GB lehet.
Droid 6.0-s SD támogatás eleve benne van a rendszerben. Azt nem kell belerakni. Miért venné ki a Sony? Miért nyírná ki ezzel a Z3-at? Ezzel max az M4 miatt anyázók lázadnak fel és esetleg bevétel kiesést szenvednek mert további tulajok pártolnak el.
-
bajzal
őstag
gondolkozom egy ilyen telefonon. De a 8Gb belső kicsit aggasztó, még jobban pedig az, hogy csak 1,4gb használható, mobilarena szerint. De látom azóta már jött hozzá új rom, meg jön rá 6.0 is, van valami trükk tárhely felszabadítására? Root után nem lehet sd-re telepíteni? Ti M4 Aqua tulajdonosok hogy oldjátok meg?
-
ECHO2235
aktív tag
A play nem tűnt el.
amúgy kérdés.zárt bootloader-nél lehetséges root?
vagy az csak akkor ha nyitni lehet a bootloadert?
mert service menübe nekem azt írja nem nyitható :/
pedig nem lenne rossz rootolni -
-
dinnje
aktív tag
Telenoros 99-ről 167-re váltva olyan 5-600Mb hely szabadult fel. Több Google alkalmazás eltűnt - ahogy azt írtam korábban: google play, újság, hírek időjárás és a Google+. A teljesítmenybeli javulást nem tudom megítélni, ilyen jól optimalizált kütyüm még nem volt. Az akku idővel is hasonlóan vagyok, igen jól kihúzza az egész napot, olykor megmarad a nafta fele is.
-
tomp
félisten
Stagefright majd a következőben lesz. Szeptember végű a kernel. Gondolom akkor lett kész maga a rendszer is. Eddig tesztelték, meg várt a kiadásra.
A 147 ahogyan látom csak gyors bugfix volt. Kevés régióra jött ki. A 167-est már jelzi is a Szoftverfrissítési oldal mint globális verzió.
Eddig nem panaszkodhatunk a supportra. -
-
tomp
félisten
A. 99-es rendszer óta frissítések után nem volt visszaállításom. Reggel repülőbe raktam. Most nemrég elővéve írja a telefon, hogy gyenge a töltési fesz.
Akksi diagramon a repülőmódtól mutatja, hogy töltőn volt de normális merülési mérték van.
Azt hiszem bugba futott a rendszer. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
glacious #1076 üzenetére
eddig se volt problémám az üzemidővel, nemtudom eldönteni, hogy javult e vagy sem.
mindenesetre rosszabb nem lett
kb reggel 5.50 óta nincs töltőn és most 17.30-kor viszonylag izmosabb használat mellett, zene hallgatás, közel folyamatos net, nagyon pici játék és 33%-on vagyok.
többet mondjuk nem is várok el egy telefontól, csak azt, hogy ha reggel leveszem, akkor az estig húzza ki anélkül, hogy fosnom kellene, hogy lemerülök. -
glacious
addikt
Új frissítéstől nálam javult az üzemideje a telefonnak, másnál is?
-
Noctilux
csendes tag
Sziasztok! Olyannal találkozott már valaki, hogy az SD kártyára egyszerűen nem reagál a telefon?
Több, máshol működő kártyával próbáltam (1,8 és 32 GB), próbáltam újraformázni a kártyákat és egy frissítést is kapott a telefon.. -
dinnje
aktív tag
Az utolsó frissítésből kikerült a Google+, meg a Hírek és időjárás.
-
somnia
senior tag
-
joeww
csendes tag
Helló! olyan gondom van, hogy uszodában bevittem a telót a vízbe, persze lenyomkodtam minden fület 1000x, mégis beázott a micro sd fülnél, a memóriakártyát se akarta felismerni de végül ez megoldódott, mert kiszáradt de a kamerák bepárásodnak belülről ha akár már az utcára kimegyek..meleg vízben használtam a telefont. ez lehetett a hiba? valami tipp, hogy mit kezdjek vele?
-
ECHO2235
aktív tag
megvolt, feltelepítettem, megmaradt minden + felszabadult egy kis plusz memória.
a rendszer még mindig teszi a dolgát, gyors, bár játék közben még mindig maradt a melegedés, ami hálistennek nem annyira vészes.
viszont hamár írok, egy olyan kérdés, a gyári music lejátszóba néhány zene párszor akad (van ami akad van amit simán végig visz), másik lejátszóval (pl az ES file explorer lejátszója) viszont nem.
tapasztalt valaki ilyet? mi lehet a gond? -
ECHO2235
aktív tag
naaa wifin keresztül nekem most egyből jelzett.
le is töltötte, de még nem frissítettem.
ha így telepítem a frissítést, akkor minden adatom / appom megmarad? -
somnia
senior tag
Kár volt feltenni ezt a frissítést, mert eddig nem volt egyetlen pirosam sem a Stagefright-nél, most meg lett egy.
-
ECHO2235
aktív tag
a telefon nekem se jelzi a frissítést, de majd akkor PCC-vel.
majd esetleg pár infót leír róla valaki, aki már felrakta, hogy a Stagefright hiba javításon kívül van e valami látványos érdemi változás / tapasztalat? -
tomp
félisten
válasz
Peetee2107 #1053 üzenetére
Van akinél vásárlás napján lesznek gondok. Folyamatosan izzik, lassú, lefagy, kikapcsol.
A te hibád minden bizonnyal csak szoftveres. Valami miatt a boot animációnál megakad a betöltés.
Szolgáltatókhoz sajnos kerültek gyengébb minőségű darabok.
Gondolom úgy állnak hozzá, hogy a szolgáltatóknál olcsóbban kapja meg az ember. Akkor nekik mehet másodosztályú gyártmány is. Azaz nem olyan alaposan vizsgálja meg őket a MEO, illetve egy minimális gyártási hibával is még elmehet.(gyárban dolgozom így nem csak tipp)
-
tomp
félisten
válasz
Peetee2107 #1051 üzenetére
Fogadjunk szolgáltatós...
Ha a hullámzásig eljutott akkor maga a kernel nem dőlt össze. Azaz egy Flashtool lehet, hogy helyre hozta volna. -
Peetee2107
újonc
Két napig próbálkoztam a módszerrel, de mivel bekapcsolni sem lehet nem látja a gép sem, kikapcsolt állapotban meg csak töltötte! Van egy SP-m is, most azt használom, amúgy ezt már frissítettem a PC Companion-al, akkor nem volt ilyen gond. Mindegy, szervizbe küldték, majd lesz valami.
-
tomp
félisten
válasz
Peetee2107 #1049 üzenetére
Dugd gépre és javítsd a szoftverét.
Én nyáron vettem. Semmi bajom nincs a telóval. Tökéletesen működik. -
Peetee2107
újonc
Egy hónapja vásároltam az M4 aqua-t, eddig bírta, újraindítást akartam csinálni a telón, csak a kék hullámzó képernyőig jut el, tuti készülék! Vegyétek , vigyétek!!!
-
tomp
félisten
Jött frissítés!
26.1.A.2.167
Függetlenre +Telenor és Vodafone telókra. Telekomnál még nem érhető el!
Gondolom az új Stagefright hibát foltozták be. -
oykawa
tag
válasz
nagy.krisz99 #1042 üzenetére
Ez tuti, hogy garanciális javítás lesz!
-
oykawa
tag
válasz
nagy.krisz99 #1040 üzenetére
Ha külsérelmi nyom nincs akkor azt gariba megcsinálják, de posztolj egy képet róla és ránézünk!
-
glacious
addikt
válasz
nagy.krisz99 #1038 üzenetére
Ha látszik külsérelmi nyom, akkor pénzért cserélik, de megmarad a többi alkatrészre a garanciád.
-
tomp
félisten
válasz
nagy.krisz99 #1036 üzenetére
Mivel az már nem normális működés azaz hibás, igen!
-
nagy.krisz99
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Sonynál szerintetek kicserélik az oldalt csíkozó kijelzőt? -
joeww
csendes tag
Hát nem tudom srácok én benyomkodtam a fedeleket, ahogy tudtam..a kameralencsék belöl buborékosak vagy párásak nem tudom..pár óra elteltével kiírta hogy memóriakártya eltávolítva, helyezzek be másikat, kiveszem a kártyát vizes volt....remélem kiszárad és nem lesz gond de elég aggasztó..
-
tomp
félisten
A telefon frissítési oldalán már jelezve van a következő android verzió. E szerint 5.1 nem lesz. Rögtön 6.0-ra váltunk. A kérdés mikor.
Software updates -
kyper
csendes tag
Valahogy így, fog kinézni az sd kártya belsőtárhelyként használata.
-
joeww
csendes tag
Aki rendelt már hozzá szilikon tokot és meg van vele elégedve az ajánljon már egy oldalt légyszi!
köszi előre is! pacsi -
tomp
félisten
válasz
Deathadder19 #1029 üzenetére
Ne csak írj, olvass is! Csak 5-öt kellett volna visszaolvasni. Direkt kiemeltem.
Nyisd ki szemed és láss!
Kap 6.0-t. -
Deathadder19
újonc
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés, se youtube alkalmazásban, sem az index alkalmazásban szereplő videókat nem tudom lejátszani.
-
tomp
félisten
Na akkor kint van a hivatalos lista, hogy mely Xperia modell kap Android 6.0-t!
Xperia M4 Aqua kap 6.0-t -
ECHO2235
aktív tag
Mondom butus vagyok
én egyenlőre csak tapasztalatokra tudok hagyatkozni, és jópáran írták asszem itt is, hogy frissítés után első indulásnál kb 1.3-1.4gb szabad hely van. De ha tévedek akkor elnézést. tehát én megvárom míg a telefon szól, akkor nem kell ilyennel számolnom? vagy alapjáraton ha telefonon frissitem arra az updatere akkor mindenem megmarad és nem fog törlődni semmim? -
tomp
félisten
válasz
ECHO2235 #1020 üzenetére
Szűz rendszerrel 1,3GB a szabad hely?
Nem semmi!
Ha megvárod, hogy a telefon szóljon a frissítésről akkor csak pár száz megás frissítést fog leszedni.
Ha viszont PC Companionnal fogod frissíteni akkor legyen 1GB szabad helyed. Az első indítás után kb 200MB-al lesz több helyed mint amennyivel neki kezdtél a frissítésnek.
PCC-nél a rendszer alkalmazásokat is lecseréli, gyakorlatilag az egész rendszert. Így ha egy rendszer alkalmazást frissítettél pl Album akkor a frissített verziót letörli és az alapból fent lévőt frissíti. Ergo nem fognak 2x annyi helyet foglalni ezek az alkalmazások. -
ECHO2235
aktív tag
Kaptam választ a telenortól, miszerint a napokban várható 26.1.A.2.147-es update. Előtte vagy utána érdemes egy visszaállítást csinálni a telefonon, hogy az update előtti cuccok ne foglalják a helyet és lehetőleg ne 1.3gb szabad tárhely-el kelljen gazdálkodni? valamint érdemes e frissítenem?
-
tomp
félisten
válasz
trokigabi #1003 üzenetére
Igen.
A független gyári rendszerhez csak maga a Sony nyúl hozzá. Amikor elkezdik kiadni a rendszert a régiókban akkor már tölthető is a telefonra.
Ellenben a szolgáltatósnál a Sony átadja a szolgáltató részére a romot. Ők belerakják a saját dolgaikat majd tesztelik . Ha vége akkor visszaküldik aztán meghatározott stratégia alapján a Sony elérhetővé teszi.
Független megjelenésétől számolva ez lehet pár naptól kezdve akár hónap is. Van olyan amikor a szolgáltatónál meg sem jelenik a rendszer.
A független gyári rendszer 1,41GB-os. A Telekomos 1,55GB!Jelenleg a. 147-es rendszer kiadása eléggé lassú.
-
glacious
addikt
válasz
trokigabi #1007 üzenetére
Ezt úgy csinálod, hogy először usb hibakresést engedélyezed telefonon, rádugod a gépre, engedélyezed a gépnek a telefonhoz való csatlakozást. Lehúzod kábelt, majd kikapcsolod a telefont és a hangerő lefelé gombot nyomva dugod a gépre, amikor a flashtool kéri.
Driverek ugye telepítve vannak a flashtool könyvtárából?
-
trokigabi
csendes tag
Sziasztok.Nekem nem lehet megváltoztatni,hogy MTP vagy Msc módban kapcsolódjon a
számitógéphez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest