- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arne
újonc
válasz
1stVikman #7185 üzenetére
Bakker!!!
Gondolatolvasó vagy 1stVikman. Ma reggel néztem mi az a jobb felső sarokban!? Az nem kifejezés, hogy szívja az aksit és az erőforrásokat.
Már állítom is be! Köszi az infót!A billentyűzetet meg a szótárat én is visszaraktam mert nagyon megszoktam az elmúlt 2.5 alatt. A többi "elviselhető".
-
Arne
újonc
Tegnap felraktam a Zperia-t. Egyenlőre ez a legjobb választás nálam. Tényleg több a szabad memória, mint a Pureion-ban. Kevés hülyeséget rak fel, egyenlőre nagyon tetszik.Nincsen vele semmi gondom, de várjunk még kb. 3 hónapot.
Amúgy érdemes nyitni a kínai telók felé? Több kollégámnak van íratlanan erősek és gyorsak, de minőségben nem érik ez az ION-om szintjét.
-
Arne
újonc
válasz
1stVikman #7170 üzenetére
Halogattam a dolgot, de ma már meg kell lépni.
Kíváncsi leszek mit tud, a Zperia-t,
Nem tölt a telefon csak egy újraindítás utána héten kijött egy frissítés, de már nem tudom, hogy melyik azóta ezt csinálja... legalább is erre tippelek. November óta rendben működik a telón a PureIon és ezt volt az első restart.
Én is inkább az időigényes megoldást választanám mert működik.
-
Arne
újonc
válasz
1stVikman #7166 üzenetére
Most már 3. hónapja használom. Hasonló a felhasználási mód, csak kevesebb mobilnet és játék.
De nagyon zavar, hogy ha valamire rábökök pl sport eredmények és előtte megnéztem a fb-ot ez már lassan jön be. Van egy céges S4 mini, még nem tudtam belassítani olyan hamar, mint az IONomat.Először én is fél téglát csináltam a telefonból, majd sikerült megoldani.
4.4-es andoidokkal szinte kivétel nélkül elbuktam. De meglátjuk, mit hoz a jövő. -
Arne
újonc
Felraktam a PureIon-t és szépen muzsikál, de még így is csak 14-19% szabad memória van. A többi rom-nál is így van!? Valaki 4.4-est használ, van vele tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Háztartási gépek
- Vicces videók
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Windows 10
- Milyen egeret válasszak?
- Vallás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest