- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
redspot #6034 üzenetére
Szerintem ha olyan dolgot futtatsz, ami igénybe veszi a telefont rendesen (navigáció, csillivilli játék), akkor örül ha szinten tartja magát, vagy nagyon lassan töltődik.. De majd más is leírja a tapasztatát.
Hogy kicsit kötekedjek a kommenteddel kapcs: azt írod, hogy 9 perc alatt 4-5%-ot töltődik nyugalmi állapotban. Játék közben 1-2 perc alatt szeretnél 1%-ot. Az azt jelenti, hogy játék közben is 9 perc alatt szeretnél átlag másfél perc/1%-kal 6%-ot tölteni. Ez nyilván lehetetlen, ha amúgy 5%-ot töltődik használat nélkül ugyanennyi idő alatt.
-
kelly416
veterán
válasz
redspot #4013 üzenetére
3D játékokat nem nagyon játszom (azt hiszen legalábbis, hogy a temple run 2 nem egy nagy eresztés fogyasztás szempontjából), de azt kell mondjam, nem normális. Mármint az én véleményem szerint. Az enyém is felmelegszik ha játszom, főleg töltőről, de nem merül, hanem töltődik. Lehet, hogyha energiavámpírabb játék lenne, merülne, de ezt elpasszolom. Annak idején a Defy merült navigálás offline közben töltőről, de ott kicsi volt az autós töltő. Nemrég merült az ION HTC töltőről, de ott meg kompatibilitási problémák vannak. Nálad nem tudom, mi lehet a baj, de (még egyszer mondom, szerintem) ez nem jó így.
De mint feljebb láthatod, én másképp is használom a telefont, mint mondjuk Te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Vallás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- DOOM - The Dark Ages
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest