Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Csináltam témát fekeze háttérre,sárga ikonokkal,és így Samu GIII Mini tulajnak leesett az álla...
Nem hitte el,hogy ez a "nagyonszarkijelzőjű"telefon.Ki kellett vennem a "bugyiból",hogy elhiggye,egy Xperia Go-t lát. -
sdd2
veterán
Kijelzővita hülyeség. Én is mint friss tulaj és mint tesztelő belátom a felbontása a panelnak nem a jók közé tartozik, de meg lehet szokni, barátkozni vele. Persze most melléteszem az S4 mini-t ami nálam van vagy akár egy Xperia Active-ot szebb képet ad mindegyik. Akinek elég ezt használja, akinek nem és kell a Vízállóság az vesz Xperia Acro S-t vagy Xperia V-t.

-
Xmodule
őstag
Szóval, ha valakinek másra van igénye ami a tiédtöl eltérö, akkor az csak parasztvakítás áldozata lehet?

Ne csináljuk már ezt. A GO mint viz, és porálló telefon jó, de a kijelzöje NEKEM nem elegendö. Az a rész meg, hogy ez egy okostelefon, de fogjuk már fel, hogy ez egy telefon kicsit zavaros. Ha te minden másra más és más eszközt használsz miért vettél okostelefont? Csak telefonok ugyan igy strapában vannak olcsobban is. Ha már ugye Te sajnálnád a mobilitásra kiadni egy laptop árát. Bár ha van olyan laptop ami elfér a zsebembe és még telefonálni is lehet vele... De mi van akkor, ha pl.: tegyük fel én csak ezekre szeretnék EGY készüléket használni: telefonálás, sms írás, email irás olvasás, böngészés, rss olvasás, alkalmi fotok készitése, gps, facebookozás esetleg egy kis youtube video nézés (nem egész estés mozizásrol beszélek). Na melyik a jobb választás egy laptop 100ezer ft, fotogép x ezer ft, gps x ezer ft, ha a laptopba nincs 3G modul akkor kulön azt x ezer ft. Vagy pedig veszek egy okostelot és arra használom amire kitalálták (minden az egyben). És ha már ilyet veszek had engedjem meg magamnak azt az óriási luxust, hogy azt NEKEM élvezhetöBB felbontáson tegyem. Köszi.
Attol hogy neked és még jó sok embernek ez a felbontás ami a GO-nak van megfelelö teljesen rendben van. Ettöl nem lesztek kevesebbek, mint ahogy én sem leszek másabb mert nekem ez nem elegendö. Eleinte az volt, de aztán huzamosabb használat mellet rájöttem mégsem elegendö. Föleg hogy ZTE Blade telefonrol váltottam, amit már akkor új korában fele annyiért vettem mint a GO-t és abba ugyan ugy 3,5" kijelzö volt de 480x800 as felbontással és 267 ppi pixel sürüséggel. Szóval khöm...technologia. (azért vissza fele nem jó haladni)
Kicsit hosszu lett bocsi csak hátha most már kicsit érted, miért költi valaki ilyenre a pénzét. De a fenti példában szerintem egyértelmü, hogy melyik az olcsobb (okostelo).
-
A.G.S.
tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Soha nem értettem, amikor valaki azt mondja, hogy a GO-nak szar a képe, meg kicsi a felbontása... Bármihez hasonlítom, tökéletes, főleg az árához képest. Nyílván egy 100-200e Ft-os telóba be tudnak tenni nagyobb felbontású kijelzőt, de könyörgöm! a 42"-os, meg 52"-os LCD és Plazma TV-k is csak 1920x1080-asok.... ezek meg max 5"-osak... ez csak parasztvakítás, nem más. Persze van aki bedől neki és egy komoly laptop árát adja egy szar telefonért, amit egy év múlva úgyis le fog cserélni, mert kijön a még csili-vilibb.
Azért fogjuk már fel, hogy ez egy telefon, bár többet tud mint egy nokia 3210-es... de nekem netre meg fészre ott van a laptop, filmnézésre a TV, zenehallgatása az autó/otthoni hifi...
Persze kinek a pap, kinek a papné, engem nem zavar ha valaki erre költi a pénzét, csak éppen nem értem.
-
punky10
addikt
Hej,ha tudnád mibe volt...Egy kis biznisz,kavarás(ezt erre,ezért azt...stb)és kb 35 E-ben fájt a független,nyithato Go sport kivitelben.Tokot a gyermekeimtől kaptam szülinapomra,mert nekik is kevésbé tetszett sárgán...Ennyiért ajándéknak tekintem,így a szeretett Active-om ment a fiamnak. -
Xmodule
őstag
Használd egészséggel.

Nekem az elsö telo hibás volt (bekapcs gomb), másodiknál már a boltba miutan kifizettem és odaadtak gyorsan kibontottam bekapcsoltam minden megy-e. De a pixelhibát meg már csak itthon vettem észre.
Szóval nekem nem volt valami nagy siker történetem a GO-val anno. Persze most 1pixelért nem kocsikáztam 100km-ert (pedig benzinpénzt fizetik ilyenkor!). De már valahogy kedvem nem volt. Persze ezek még az elsö modellek voltak, gondolom. -
Xmodule
őstag
Én is sárgát akartam már amikor elöször megláttam ezt a telefont (akkor még nem lehett kapni), aztán amikor kijött csak fehérben volt eleinte, igy nekem fehér lett, de most már megy fel a netre.
Jól tette a dolgát igaz nálam is bnömnél is. Sajnos nekünk a kijelzö mérete még annyira nem is, de a felbontása nagyon zavaró sajnos. Ez van. -
válasz
troland26
üzenetére
Séta közben - és tömegközlekedve - használom a go-t zenehallgatásra, a V (és P) gyári fülesével. MH750(C).
Egyébként ezt javaslom:

6500 forinttól már kapható
"MDR-AS400EX
10 g-os, fülbe helyezhető, cseppálló fejhallgató állítható függesztőkkel, 9 mm-es meghajtóval és 1,2 m-es vezetékkel
A stabil illeszkedésnek köszönhetően edzés közben sem esnek ki füléből
Élvezze a dinamikus hangzást, ami ösztönzőleg hat edzésére
Az eső sem állíthatja meg a cseppálló kivitelnek köszönhetően" -
troland26
őstag
Valaki használja aktív sportolás ( pl futás) közben zenehallgatáshoz a telefonját ? Milyen fülest érdemes venni hozzá ( a gyárit inkább hanyagolnám ) . Esetleg karpántot hol tudok venni hozzá ?

-
punky10
addikt
Ezek szerint nyugodtan frissitsem majd(kb 3 hét múlva)?Nincs gond a gumicukorral?
Van előnye a nálam eddig probléma nélkül futó ICS-vel szemben? -
sdd2
veterán
Jövőhéten megyek megvenni a készüléket, beállok egy saját készülékkel is a táborotokba

-
Plaguee
tag
okok, köszi a válaszokat!

-
Plaguee
tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a sony go gyári hátozati töltö mellett van még egy lg töltöm és azon olvastam, hogy 700mA de a sony 850. Ez miben befolyásolja a töltést? A választ előre is köszönöm! Üdv: Plaguee -
punky10
addikt
Vettem rá egy szilikontokot,sokkal kényelmesebb lett a fogása.
Qrvára nem értem,mi értelme ennek a lapostelefon-mániának...Nekem nagyon kényelmetlen. -
sdd2
veterán
Megcsináltam flashtoolal mégis, tényleg gyorsabb lett.
-
punky10
addikt
válasz
Xmodule
üzenetére
Akkor érdemes feltenni egy 4.0.4-es ICS után?Nekem is fggetlen,igy nyitott a bootloader,de a megjelenő értesítés a PCCompaniont akarja.Ezek szerint OTA-val nem megy.
Nem nagy gond,csak ugy vissza kell kunyizni a laptopom a lányomtol...Mi az istenért nem lehet egy androidos eszköszt egy másik androidos eszközzel lefrissíteni...
-
punky10
addikt
Köszönöm mindenkinek.Most 4.0.4-es ICS van rajta,de megjelent egy értesités az A.1.100-asrol.Ezek szerint az már JB.Érdemes feltenni?Én szerencsére nem tapasztaltam eddig semmi hibát,igaz Vibert nem haszálok,és már lassan 2 éve,hogy az Exdialer a tárcsázóm.
Eddig minden OK,de nekem tul lapos,valahogy az Activnak jobb volt a fogása.Lehet,hogy kap egy szilikonbugyit,hátha ugy kényelmesebb lesz. -
sdd2
veterán
Mivel tettétek fel? Flashtool?
-
Xmodule
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Most már nálam is.
Köszi. -
Xmodule
őstag
Ez a legfrissebb build? 6.2.A.0.400 ?
-
Hasyinto
csendes tag
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
punky10
üzenetére
Szia.. A JB met feltelepítve sokat romlott a kezelhetőség, és sokkal lasabb is lett, ezen picit javítottak most a 4.1.2-vel de még mindíg nem a régi.. A hívásoknál sajnos ahogy olvasom, álltalános probléma a lassúság.. Ami a trapabírást illeti, nos, nállam kap rendesen, de bírja, ezért is választottam őt... Amikor hazavittem az első dolgom az volt, hogy egy kancsó vizet töltsek magamnak.... na nem voltam szomlyas .. a telefonnak kellett. Bekapcs, és bluggy.. :-) elmentem fürdeni, és 20 perc múlva a feleségem telefonnyáról felhívtam magam, és halgattam ahogy a vízben kurutyol... ez több hónapja volt.. szóval : ütéseknek ellenáll, és a vizell is jóbarát.. én azzért, hogy védjem, egy külső tokot tettem rá, így kicsit nagyobb, és nehezebb.. ja, és a táskámban tartom ahol a kulcsaimat is... a ijelző hibátlan ... karcmentes.. összességében király kis telcsi.. asz össze bosszúságom, hogy kicsit lelassult a frissítés után, és, hogy most a 4.1.2 re való átátlláskor kivették a készülékből a gps programot, és beletoltág a google térképébe... hogy minek, az passz :-)
-
punky10
addikt
Sziasztok!Holnap szerzek egy Go-t,és szeretnék megtudni rola pár dolgot.Tul sok HSZ van,nehéz lenne kivenni belőlük a lényeget.
Tehát:
-Érdemes-e JB-re frissiteni,vagy az ICS stabilabb?Esetleg GB?Bár ezt azért szeretném elkerülni...
-Mi a root menete?Jo lenne valami egyszerű(régebben pl a Z4Root,vagy a SuperOneClick...)
-A sokat emlegetett hivásproblémák megoldhato egy egyszerű hiváskezelő appal,vagy bele kell nyulni a rendszerbe?Egyáltalán,általános ez a hiba?
-Ja,és a legfontosabb:birja ugy a gyűrődést,mint az előd Active?Az nálam sokat kibírt...
Előre is köszönöm,ha valaki válaszol. -
Szoki
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vagyok go tulaj és én is tapasztaltam a hívás/tárcsázás lassúságát JB-en. Nekem a viber törlése megoldotta a problémát, valamint raktam fel exdialer appot. Most nagyon süt, még stamina módban is, amint rányomok a hívásra már szinte azonnal csörög, előtte meg 10 másodpercet is kellett várni.
Viszont a kérdésem az lenne, hogy a hívás közbeni képernyőt le lehet e cserélni valamilyen módon? Nem nagyon tetszik a piros hívás befejezés gomb és az egész struktúra.
Köszi a válaszokat. -
Szórakoztam kicsit a vízálló mobiljaimmal...
Xperia go és V egymással szembe a vízbe, és kishajót videóz...
Xperia go: főszereplő a kishajó és V
Xperia V : főszereplő a kishajó és go...
-
Kispotter
tag
Tudom, hogy lassabb de mivel lassan lejár az egyhavi 100 megám a T-nél így lekorlátozzák 32.kbps-re és így tök felesleged lesz hogy menjen a 3g mert 2 g-nél is ugyanolyan "gyors" lesz
MEg mostanában nagyon sokat használ az aksiból az Android rendszer és lehet hgy a 3 g miatt.. Egyébként gondolom az élő háttérképek is jobban merítik nem?? -
oroszkrisz
tag
válasz
oroszkrisz
üzenetére
Nyomoztam, amit találtam...hátha másoknak is akad ilyen gondjuk:
a gyári Sony AN401-es 1000mA, itt lehet a bibi. Kipróbálok egy legalább 1000-es töltőt, és ha már így belekezdtem a témába, akkor be is számolok majd róla. -
oroszkrisz
tag
válasz
bollizolee
üzenetére
Kedves bollizolee, köszönöm a válaszodat, bár igazából nem tudom mire válasz

Nem azzal van a gondom, hogy nem tudom beállítani, hanem azzal, hogy nem működik.
Az egyes névjegyekhez rendelt csengőhangok nem mindig szólalnak meg, helyettük az alapcsengőhang szól. Úgy olvasom, hogy ez a funckió mindenkinek jól működik, de még mindig nem tudom akkor én mit nem csinálok jól! -
Kispotter
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a telefon 2G-n, vagy 3 G-nél eszik többet az aksiból?? MErt azt észrevettem hogy sima 2 G-nél elég stabilon van maxon a térerő mindenhol. Viszont 3 G-nél sokat ugrál és általába nem teljes és én úgy tudom, hogy ha kevesebb a térerő nagyobb energia kell a telefonnak. És nem egy oldalon láttam már hogy ott azt írják hogy a 2 G fogyaszt többet.. Most akkor melyik igaz??
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
NiTRoV6
üzenetére
Igen 4.1.2 van fent... Gondolom akkor frissült a telefon, utánna eltünt, visszaállítottam egy régebbi állapotot, akkor visszajött, majd megint lefrissült, és ismét eltünt :-) Vicces, Ez tudható, hogy miért tette a sony? Mindenesetre köszönöm..Már azon gondolkodtam, hogy benyeltem valami vírust, de ezkszerint nem egyedi az állapot. Mindenesetre Köszönöm hogy szoltál.
-
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok, abban kérnék segítséget, hogy : Rendszeresen csinálok biztonsági mentést a telefonról...Most történt valami, mégpedig, hog a navigációs program egyszeüen eltünt a telefonról. Gondoltam, biztos figyelmetlen voltam, és az utolsó mentést visszaállítottam. Minden jól űködött, kb egy óráig, és a gps ismét eltünt... Állok tanácstalanul....:-(
-
Mr.Wiking
tag
Erre a telefonra hogyan tudom újrarakni az ICS-t?
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
bollizolee
üzenetére
Csak akkor van gond ha különböző csengőhangokat akarunk minden egyes hívóhoz.
Így én is bemásoltam a a ringtones mappába. 
-
bollizolee
tag
válasz
oroszkrisz
üzenetére
Telefonba belépsz a walkman zenelejátszóba ott felül a saját zene utána a zeneszámok és a kiválasztott zenére hosszan nyomsz és ott lesz olyan hogy beállítás csengőhangként. Ennél egyszerűbb megoldás nincs.

-
oroszkrisz
tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Nem tudom én sem, hogy miért csinálja ezt a csengőhanggal, pontosan ezért kérdeztem rá!
Nekem ráadásul a ringtones mappa van létrehozva, ahonnan a "hangválasztóval" kiválasztható az összes saját csengőhang(telepítve van a File Manager, és csengőhang kiválasztáskor bárhonnan be lehet browsolni hangfile-okat, gondoltam hátha ezt nem szereti a rendszer, és inkább létrehoztam a megfelelő mappát)
, és mivel korábbi Android verziók illetve a korábbi Sony-m is bénázott ezzel, gondoltam hátha van rá egy okosság. -
pontaz92
csendes tag
Nekem eddig hívásproblémáim voltak, elvittem szervízbe, mert már egyáltalán nem tudtam telefonálni. Ha hívtak, és elcsúztattam, h vegye fel, akkor beakadt és lefagyott az egész. Ha én hívtam vkit, akkor meg 1 perc után volt, h kapcsolta az illetőt, de nekem nem csörgött ki. Amúgy fent volt nekem a viber, mert más programok is, amiket a marketből töltöttem le, de csak olyat töltök le, ami 4-es 5-ös értékelést kapott.
Most pár napja tökéletesen működik, bár azóta nem sok telefonálni valóm volt, de úgy alapjába véve is jobb, mert előzőleg, hogyha rámentem a gyári tárcsázóra, akkor csak nehézkesen nyitotta meg, most egyből betölt
-
paulikg
csendes tag
válasz
oroszkrisz
üzenetére
Nekem tökéletesen működik több kapcsolathoz is egyedi csengőhangot állítottam be. A zenék sd kártyán vannak nem másoltam a telefon belső memóriájába.
Én a hangválasztóval szoktam csengőhangot állítani, a hangválasztó felirat mellett a jobb felső sarokban van az a hangjegy a jobb felső sarokban, arra kell rányomni és akkor előjön a gyári zenelejátszónak az előadónkét rendezett listája ahonnan ki lehet választani a zenét. 4.1.2 van fent a telefonon még az előző 400-as build
-
Nah' kipróbáltam a go-n Jeannie-t (androidos Siri) és beszélgettem vele.
Ray-en hajlamos volt az app kellő tetű lassúsággal működni, így hát élmény volt felfedezni mit is tud a go.
Remekelt....és még meg is jegyezte, hogy éhes. 16% volt az akku... Kért enni áramot.

Mondtam, rendben. Megköszönte, és elköszöntünk
Eddigi tapasztalataim:
Jól látom, hogy a gombok alumíniumból vannak? Érzetre hangra legalábbis.A jack aljzat dugója nagyon merev, mármint a tartópánt. Kicsit lehetett volna vékonyabb, mert így ha a fedőt hátrahajtom, a hátlap azonnal le is pattan annál a saroknál. Nem gond, mert ritkán hajtom vissza annyira, de akkor is. Kb annyira kellett volna csak illeszteni, mint a microUSB ajtaját. Az kellemes.
A rendszer szépen teszi a dolgát, azért látszik, hogy tök szűz telepítéssel toltam fel a JB-t.
Térerőgond nem volt, ahogy restart sem. De még csak indokolatlan belassulás sem.Tetszik.
-
coro
csendes tag
A telefont tévhez akarom kötni usbn keresztül,de a tv nem ismeri fel.
Van erre megoldás, hogy a tv háttértárként kezelje a telefont?
(4.1.2) -
válasz
oroszkrisz
üzenetére
...ha régebbi, azok 500 körüliek...
Lehet, az már valamiért kevés neki. Gyári tartozékok kapcsán nem hinném, hogy csak azt fogadná, hiszen az én 1A-es autós töltőm sem Sony(Ericsson), és szépen megy vele - ma néztem meg.
700-as és a feletti gyártófüggetlenül kielégíti a nagyobb teljesítményű mobilokat is...
Mi ez a csengőhang mizéria mindig?
Amig nem a gyári csengőhangot használtam, addig:
-létrehoztam a belső memóban egy csengőhang könyvtárat
-abból kiválasztottam a hangot
így nem volt gond a csengőhanggal... -
oroszkrisz
tag
A csengőhang hozzárendelése kapcsolathoz funkció nem működik. A korábbi LWW-en is hol ment hol nem. Tudtok rá valami megoldást, vagy magyarázatot? Vagy ez általános Android betegség? (GB-n, ICS-en, JB-n egyaránt ugyanúgy tapasztaltam)
-
válasz
oroszkrisz
üzenetére
...igen. Tippem az, hogy valamiért kevesli a telefon a töltést. Hány mA-es az autós töltőfejed?
-
oroszkrisz
tag
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa dolgot csinál az Xperia Go-m. Csatlakoztatom az autós töltőhöz, nem villan fel a led, hogy bedugtam, nem látom a "csatlakoztatott" állapotot a teló kijelzőjén, viszont, amikor kihúzom, akkor szól, hogy húzzam ki a töltőt a hálózatból, azaz mégis észleli, hogy valamit bedugtam, de nem tölt. Egyszer sikerült 1-2%-ot belecsiholnom, nem tudom hogy...
Mielőtt bárki a töltő hibájára hivatkozna, a következő telefonokkal volt/van használva:
SE LWW, Samsung Galaxy Mini, Samung G Ace, Nokia 5630, Nokia Lumia 920, ZTE Blade, ezeket mind mind tökéletesen tölti. Tudtok rá valami trükköt, hogy miért van ez? Csak nem valami okosság, hogy gyári cuccot kelljen venni hozzá?
Várom az ötleteket! -
válasz
Apa+Fia
üzenetére
dede, mea culpa... Volt után még nem pihentem ki magam... Való igaz, 4.1.2.
Egyébként máris egy dicséret, és egy koki a Sony mérnökeinek.
Ki volt az a gyalázatos, aki megtervezte, meg engedélyezte, hogy az eddig megszokott oldallal ellentétes oldalon, ráadásul fejtetőn legyen a microUSB csati... azidiótája...Pirospont viszont, hogy van Stamina mód. Ez azért furi, pláne, hogy a vízálló nagytesón (V) "csak" az eddig megszokott energiatakarékosság pont van.
(#2409) basaja :
Nos, én elejét vettem mindennemű user hibalehetőségnek - poént, pont én szoktam mindig szajkózni is - így aztán az első bekapcsolás csak egy kb 2 perces nosztalgia volt, mert a dobozból kikerülve még ezen is 2.3.7 volt, aztán kikapcsol, és SUS-szal toltam rá egy frissítést.
Eleddig egy rossz szavam sincs a szoftra. Épp most telepítem fel a nekem kellő, és eddig is használt appokat.
Keményen tolom a frissítéseket, és nagyon jól bírja. -
...és akkor fel is csusszant a 4.2.1

-
No, akkor ma én is becsatlakoztam a go tulajok körébe.
A ray modellem cserélem le erre. Volt fesztiválon szombaton lucskosra áztam reggel, és csak isteni szikra volt, hogy a V-m mellé nem vettem magamhoz a ray-t is (pedig terveztem) mert az bizony tuti csúnyán végezte volna...Szóval beújítottam egy fehér go-t. (56E full dobozos, GSM Home)
-
sdd2
veterán
Üdv!
Villámkérdést tennék fel, rég volt már nálam a készülék, 2.3.7-el gyorsabb és jobb vagy pedig a legfrissebb Jelly Bean?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hej,ha tudnád mibe volt...Egy kis biznisz,kavarás(ezt erre,ezért azt...stb)és kb 35 E-ben fájt a független,nyithato Go sport kivitelben.Tokot a gyermekeimtől kaptam szülinapomra,mert nekik is kevésbé tetszett sárgán...Ennyiért ajándéknak tekintem,így a szeretett Active-om ment a fiamnak.
ez így igaz![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)