Hirdetés

Sony Xperia Go - futott még

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne érkezne a szerkesztőségbe egy újabb Sony okostelefon. A japán gyártó a tavalyi évhez hasonlóan idén is elárasztja a piacot a különböző árú és kialakítású Xperia készülékekkel, úgy tűnik, az Ericsson nélkül is minden klappol. Ma az aktív életmódot élő vásárlókat megcélzó Xperia Gót mutatjuk be, az Active utódjának tekinthető telefon hétfő este a megújult MobilarenaTV főszerepét is elvállalta. A korlátozott mértékben víz- és porálló mobil az árához képest korrekt hardvert, ám gyenge kijelzőt kapott, a rendszer frissességével kapcsolatos probléma mellé egy összeszerelési gikszer is becsúszott. De ne rohanjunk ennyire előre, lássuk, mit kínál az Xperia Go!

Sony Xperia Go
[+]

Mint azt az előző bekezdésben említettük, a telefon korlátozottan víz- és porálló borítással rendelkezik, az IP skálán a 67-es minősítést kapta meg. Az International Protection Rating (azaz nemzetközi védelmi értékelés) skálát takaró betűk utáni két szám a porral és a folyadékokkal szembeni ellenállóságot takarja. Előbbi esetén a maximum a hatos érték (azaz tesztalanyunk az IP skála szerinti legjobb minősítést kapta), mely alapján az apró szemcsék egyáltalán nem juthatnak a készülékházba. A második számjegy alapján maximum fél órát bír ki a telefon legfeljebb egy méteres mélységbe eresztve, itt egyébként a nyolcas érték a legjobb. Ezek mellett a kijelző karcálló bevonatot is kapott, melynek pontos típusáról nincs hivatalos álláspont, a pletykák a DragonTrail technológiáról szólnak.

Sony Xperia Go
[+]

A VIP Phone-tól kapott készülék a Sony-tól megszokott ízléses dobozban érkezett, melyet egy kissé vizes Xperia Go fényképe díszített. A csomagolás egy microUSB-kábelt, egy töltőfejet, egy microSIM-adaptert, egy vaskos kézikönyvet és egy sztereó headsetet rejt. A kissé kényelmetlen kialakítású füles hangminősége mobilos körökben átlagos, zenehallgatás során a mélyek és magasak visszafogottan képviseltetik magukat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

Előzmények

 • Sony Xperia Ion - ionágyú

  A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

 • Sony Xperia sola - kezeket a magasba

  Az Xperia sorozat legújabb tagjában debütált a Floating touch technológia, mellyel a készülék elvileg érintés nélkül is vezérelhető. Elvileg.

 • Sony Xperia U - a kis herceg

  Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.

 • Sony Xperia P - fémtestvér

  Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.

Hirdetés