- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Tankos5672 #49 üzenetére
Azért nézd meg a J-t és ezt.
Nem is egy kategória,hiába azonos a chipset. -
Tankos5672
tag
Xperia J 2. Szégyen.
-
-
mrlujoak
veterán
...nincs. Márcsak azért sem mert:
1) nem tapasztalatot írt
2) melyik samsunggal?plusz, ha látod, nem csak nekem szúrt szemet a megjegyzése...
+ha elolvasod előrébb a megelőző hsz-át, egyből látszik, masszív negatív hozzáállást tanusít, egy, még alig forgalmazott modellel szemben.
-
Nincs igaza?
Tényleg kicsi a vas, és kicsi a felbontás, ehhez képest az 1 nap karcsú
Gyorsan lehurrogtad, pedig teljesen igaz a megállapítása, hogy gyenge. Lehet fényezni, de azért 2 napot illene kihúznia, nem egy csúcshardver...
1530-as aksi van benne, egyik kártya szinte csakis GSM-en van fent... A másikat még ha váltogatja is.
Kevés és kész. valahol elúszott a dolog.
szerk.: Jó, Neked meg Sony-d van, ez már lehet részrehajlás is
-
mrlujoak
veterán
...és ugye TE vagy a tesztelő, hogy ezt így kijelented...
Ahhoz, hogy ilyen - negatív vagy pozitív - kategorikus véleményt alkoss, előbb talán neked kellene kipróbálnod, hogy a TE szokásaidhoz képest hogy domborít az akku.
Nemegyszer, nemkétszer cáfolták már a felhasználók a tesztelők véleményét, főképp az akkut illetően.
Elég, ha csak a teszter olyan helyen lakik, ahol a 2G-3G váltás relatíve sűrű, de meg se kell említsem a felhasználói szokásokat, mint FŐ tényező az akkumulátoros üzemidő alakulását befolyásoló dolog.
Egyébként meg igen, "nyert" a TE samsung telefonod. Használd egészséggel, de hagyd meg másnak a választás jogát...
-
kovee01
tag
válasz
attila199207 #2 üzenetére
Jogos ott a két pont, én nem adok érte ennyit, hozzáteszem nem is ér ennyit egy ilyen teló.
Európában névtelen kínai telók lekörüzik féláron...
-
oliwire
őstag
Ez a telefon szerintem azért készült, hogy akinek kicsi a tipo dual 3.2-s kijelzőmérete, annak ez a 3.5-s jó lesz. Esetleg az az 1 GHz processzor is jobb már egy ilyen modellben. Nekem tetszik a dizájnja, szerintem egy szerethető telefon válhatna belőle, főleg majd Jelly Beannel a fedélzeten.
-
-
sirály69
őstag
Nem értem, hogy a nevesebb gyártók nem mérik fel a piaci igényeket????
Vajon kinek készült ez a teló.... -
mrlujoak
veterán
Ötezermillióször vázoltuk már.
A tavalyelőtti modellpalettában, még volt olcsóbb, nem okos modell is. Txt, txt pro, mix walkman.
Így az androidos palettán nem kellett a mini-k és LwW hardverszintje alá mennie a gyártónak.2012-től kezdve pedig a sony nem gyárt "butafonokat" így az androidos palettán "kellet" lejjebb mennie a hardvernek, így született meg az olcsó tipo és tipo dual, meg a miro.
A J pedig szintén hasonló alaphardverrel, de nagyobb kijelzővel, így relatíve drágán van a piacon.
Az E és E dual pedig a tipo és miro ötvözéseképp (tipo hardver, kamera, miro kijelzőmérete, felbontása) kerül az idei paletta aljára, ami alá a Sony már nem is akar menni, azaz nem nagyon várható az E alá pozicionált modell idén(től).
A tipo(k) is tavaly 45-50E környékén nyitottak, majd bekerülve a szolgáltatói kínálatba zuhanásba kezdtek, ezért most nagyon jó áron kaphatók.
Idén az E páros nyit hasonló áron, és ha a tipo modellt lekövetve bekerülnek a szolgáltatói kínálatba azok is versenyképesek lesznek, pláne JB-el a fedélzeten.
E dual-ra hamarosan itt a 4.1, míg az E eleve azzal érkezik...Ezt a vonalat pedig - hasonlóan a tipo(k)-hoz - szintén nem preferálom, mert nem.
-
HUNPablo
tag
Mikor felejtik már el ezt a flörtelmes procit + adreno 200-as kombót , bevezető kategóriában is vicces ... A Tavaly előtti Sony(E.) gépek normálisabb belsőt kaptak akár most miért nem tudják alkalmazni ? Nem értem
-
válasz
Megint valaki bedobta a kínai témát, hihetetlen....
-
HuMarc
veterán
válasz
Ne felejtsd el, hogy nem Kínában vagyunk
Azok a telefonok az EU-s szabványoknak nagyrészt nem felelnek meg.
Egyébként ez a telefon totál felesleges volt a Tipo, a Miro és a J mellett...
-
Ez még mindig nem túl szerencsés szófordulat:
"Mint mindig, az Android rendszernek köszönhetően az Xperia E dual is számtalan gyári programmal teletelepítve érkezik"
feltelepítve, előre telepítve, gyárilag sok programot kapunk
-
Rozzo
tag
Ez kész lopás. Ez a kijelző rondább mint a répafőzelék, de gondolja az ember: "hát jóvan ronda kijelző, de legalább sokáig bírja" Dehogy! Mondom, ez kész lopás.
Nekem ez a véleményem. -
mathaus=)
senior tag
Ez egy az egyben egy kétkártyás Miro megemelt órajellel...
-
vimes
senior tag
Mondjuk a sg ace duos szintjénél vmivel jobb. Amikor megláttam annak az árát, azt hittem, h elgépelték... komolyan ki veszi azt meg?
Am ezt a telefont nem venném meg, már csak azért sem, mert az alcatel ot-992d most 50k körül van. Inkább az mint ez, hiába Sony... -
Petya25
őstag
Sose értettem, hogy az első pár napos nyomkodáson kívül, hogy merítik le emberek a telefonjukat pár óra alatt. Oké, hogy okostelefon, de nem kell mindig minden bekapcsolva legyen benne.
Nekem 4-5 napig elmegy úgy a teló, hogy az alatt beszélek egy órát, és kettőt égetem a kijelzőt.
Aki intenzívebben használja, annak is ki kéne bírni vagy két napig. -
Tomy007
tag
válasz
HTC vagyok #22 üzenetére
Szerintem meg az E sokkal szebb de ez nézőpont kérdése lemegy az ára ennek is majd idővel...
-
HTC vagyok
csendes tag
Ha valaki kétkártyás telefont akar, annak tényleg ott a Tipo Dual. Sokkal olcsóbb nála, és szerintem kinézetre is jobb
-
PuMbA
titán
A sima E jön JB-vel ebben a hónapban
Az E Dual-t mivel hamarább adták ki, ezért még csak ICS, de lesz rá JB
Remélem, hogy a sima verzió ennél olcsóbb lesz, mert az E Dual a legolcsóbb helyen 44k egy év garival és akkor már megfontolandó, hogy tipo-t vegyek vagy ezt a JB miatt is.
-
tDr1v3r
veterán
Nem úgy volt, hogy ez JB-vel fog jönni?
Szerk: de.
-
Tomy007
tag
Rendben van ez a készülék ha lemegy majd az ára.
Senki ne felejtse el hogy ez még csak nyitó ár, a tiponak is lement az ára ,mára már 35k függetlenül.
Majd ha a tipo árán lesz az E is akkor teljesen vállalható lesz a készülék.
-
Igazából én a független és szolgáltatói árakat néztem/em mivel pl. a T nél lehetett anno kapni a miniket és most a J-t is.. ahogy pl. a MM-ban is mindkettőt, és a J jóval drágább , mint a minik voltak ( a pro verzió is 40-45 be került max-kezdetben 50) és sokallom ezt a felárat pl a j-vel szemben, hisz az most a trénél sem olcsó de függetlenül is indokolatlanul drága.. és igen lehet hogy erős lesz
.. de gondolom az ára is :/.. kezdem azt érezni hogy az elmúlt időben a Sony telefonok is csak a brand miatt drágák, nem a tényleges tudásuk miatt.
-
Szerintem ez a formaterv egyáltalán nem szép, talán az s,p,u azok amik tetszetősek(de ez egyéni preferencia).. igazából nem tudom megérteni a Sonyt.. régebben még az ericssonnal kiadták az xperia mini Pro-t meg a qwerty billentyűzet nélküli variánsát... előző évben kiadták a J-t ami kb hardverileg minimálisan de változott -negatív irányba
..[link] erre most meg itt van ez... rendben hogy két kártya és sötöbö, de azért...ez így sovány..no nem mintha a samsungnak a 2 kártyát kezelő telefonja(i) hű de jobb(ak) lenne(/ének), de lehet nem ártana erősíteni ezen a fronton is
.. mert oké hogy a 4+1 magos processzoroknál tartunk és hasonlók a hagyományos mobilokban, de a kétkártyás modellek szintje (ismert brandektől) kb még mindig a béka hátsó fertálya alatt kopogtatnak...És hát szerintem lennénk elég sokan akik egy note2 vagy hox szintű teljesítményt is elvárnánk egy kétkártyás modelltől, nem csak ezt és e szintű készülékeket.
persze ez egyéni vélemény..
-
Swami
senior tag
Jáj de sukár! Áránytéléfon!
Bűn ronda és vacak is. Háteztmegminek? -
iNfAntRy
senior tag
Na, mi történt? Az első sony telefon, ami tetszik külsőre. Csak a márkafelirattal van gond.Ha Samsung gyártotta volna mennék is megvenni
-
dokee78
félisten
"Filozófiájuk szerint nagyon alacsony árszinten már nem tudják tartani azt a felhasználói élményt, amitől szerintük Sony a Sony." állítólag ezt nyilatkozták.
Akkor,hogy is van ez az Xperia E esetében?
Viszont ha ezt előfizuval 40-45-ért fogják adni akkor mennyi lesz az Xperia L? 70.000? -
petymeg
addikt
Az miért van, hogy dual simesek csak irtó gyönge hw-vel vannak szerelve? Egy combos közép- felső kategóriaás kétkártyás mé' nincs már?
-
Benőke
őstag
válasz
Melyik ez a telefon?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egyedül a külseje jön be, minden másban felejthető. Említésre méltó csak jóval alacsonyabb árcédula mellett lenne, de hát ott a Tipo is...
-
callmeakos
veterán
Talán én voltam az egyetlen aki várta ezt a telefont, mert már a bejelentésekor is bejött, a hardvere sen érdekelt igazándiból mert nekem elég lett volna. Ám amikor aktuális volt, akkor nem tudták pontosan meg mondani mikor jelenik meg, igy letettem róla.De a teszt alapján sem csalódtam benne.
-
Nigér
őstag
Ennyi pénzért már sokkal jobb 2 sim-es ajánlatok is vannak, ja, azok nem Sony termékek...
-
Dominó85
addikt
Nagyon sok szériát futtat egyszerre a Sony. Minden piaci szegmenst le szeretnének fedni, de ezzel maguk alatt vágják a fát. 53k-ért ez a telefon egy vicc. Nekik nem érdekük olyan telefont gyártani, amivel kiváltható 2 okostelefon. Kapitalizmusban élünk vagy mi a szöszben (ahol a tömeggyártás a lényeg, nem az elégedett fogyasztó).
attila199207
Igazad van félre ne érts, de Sony-ra kapsz hazai garanciát és szerviz hátteret. Míg a kínainál ez bonyolult. Minőségre ott sem lehet lassan panasz, csak a nagyon occó darabok esetén. Mondom ezeket Jiayu G3 tulajként. -
attila199207
tag
Kínai telefonom 27 ért
1GB ram , 2 magos 1.2GHZ, 2 sim ,4" 480*800 akkor ez micsoda? Kínában egy ilyen max 15 ezer forint
el van szállva a Sony nagyon :S -
VD
őstag
Ha lenne benne egy led vaku (ha másnak nem, elemlámpának).
Ha kijelző felbontása nagyobb lenne (Pl.: ott a J).
Akkor baromi jó vétel lehetne, még ezen a nyitó áron is.
Én a Sony helyében a J-ből csináltam volna egy dual SIM-es cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Xperia E dual a japán gyártó újabb alsó kategóriás, két kártyát kezelni képes modellje, ám házon belül is akad arra érdemesebb konkurens.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest