Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Tankos5672 #49 üzenetére
Azért nézd meg a J-t és ezt.
Nem is egy kategória,hiába azonos a chipset. -
Tankos5672
tag
Xperia J 2. Szégyen.
Nekem dudálsz, kisautó?
-
mrlujoak
veterán
...nincs. Márcsak azért sem mert:
1) nem tapasztalatot írt
2) melyik samsunggal?plusz, ha látod, nem csak nekem szúrt szemet a megjegyzése...
+ha elolvasod előrébb a megelőző hsz-át, egyből látszik, masszív negatív hozzáállást tanusít, egy, még alig forgalmazott modellel szemben.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs igaza?
Tényleg kicsi a vas, és kicsi a felbontás, ehhez képest az 1 nap karcsú
Gyorsan lehurrogtad, pedig teljesen igaz a megállapítása, hogy gyenge. Lehet fényezni, de azért 2 napot illene kihúznia, nem egy csúcshardver...
1530-as aksi van benne, egyik kártya szinte csakis GSM-en van fent... A másikat még ha váltogatja is.
Kevés és kész. valahol elúszott a dolog.
szerk.: Jó, Neked meg Sony-d van, ez már lehet részrehajlás is
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
...és ugye TE vagy a tesztelő, hogy ezt így kijelented...
Ahhoz, hogy ilyen - negatív vagy pozitív - kategorikus véleményt alkoss, előbb talán neked kellene kipróbálnod, hogy a TE szokásaidhoz képest hogy domborít az akku.
Nemegyszer, nemkétszer cáfolták már a felhasználók a tesztelők véleményét, főképp az akkut illetően.
Elég, ha csak a teszter olyan helyen lakik, ahol a 2G-3G váltás relatíve sűrű, de meg se kell említsem a felhasználói szokásokat, mint FŐ tényező az akkumulátoros üzemidő alakulását befolyásoló dolog.
Egyébként meg igen, "nyert" a TE samsung telefonod. Használd egészséggel, de hagyd meg másnak a választás jogát...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
kovee01
tag
válasz attila199207 #2 üzenetére
Jogos ott a két pont, én nem adok érte ennyit, hozzáteszem nem is ér ennyit egy ilyen teló.
Európában névtelen kínai telók lekörüzik féláron...
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
oliwire
őstag
Ez a telefon szerintem azért készült, hogy akinek kicsi a tipo dual 3.2-s kijelzőmérete, annak ez a 3.5-s jó lesz. Esetleg az az 1 GHz processzor is jobb már egy ilyen modellben. Nekem tetszik a dizájnja, szerintem egy szerethető telefon válhatna belőle, főleg majd Jelly Beannel a fedélzeten.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
...azoknak, akik pl. tipo-t vennének, de tetszik nekik az idei dizájn.
Hidd el, számtalan tipo modellt láttam viszont már embereknél, pedig én magam sem kedvelem a modellpárost.
Ellenben el kell ismernem, fogy rendesen, mert bizony van rá kereslet.
-
sirály69
őstag
Nem értem, hogy a nevesebb gyártók nem mérik fel a piaci igényeket????
Vajon kinek készült ez a teló....Szerver Hosting Debrecenben
-
mrlujoak
veterán
Ötezermillióször vázoltuk már.
A tavalyelőtti modellpalettában, még volt olcsóbb, nem okos modell is. Txt, txt pro, mix walkman.
Így az androidos palettán nem kellett a mini-k és LwW hardverszintje alá mennie a gyártónak.2012-től kezdve pedig a sony nem gyárt "butafonokat" így az androidos palettán "kellet" lejjebb mennie a hardvernek, így született meg az olcsó tipo és tipo dual, meg a miro.
A J pedig szintén hasonló alaphardverrel, de nagyobb kijelzővel, így relatíve drágán van a piacon.
Az E és E dual pedig a tipo és miro ötvözéseképp (tipo hardver, kamera, miro kijelzőmérete, felbontása) kerül az idei paletta aljára, ami alá a Sony már nem is akar menni, azaz nem nagyon várható az E alá pozicionált modell idén(től).
A tipo(k) is tavaly 45-50E környékén nyitottak, majd bekerülve a szolgáltatói kínálatba zuhanásba kezdtek, ezért most nagyon jó áron kaphatók.
Idén az E páros nyit hasonló áron, és ha a tipo modellt lekövetve bekerülnek a szolgáltatói kínálatba azok is versenyképesek lesznek, pláne JB-el a fedélzeten.
E dual-ra hamarosan itt a 4.1, míg az E eleve azzal érkezik...Ezt a vonalat pedig - hasonlóan a tipo(k)-hoz - szintén nem preferálom, mert nem.
-
HUNPablo
tag
Mikor felejtik már el ezt a flörtelmes procit + adreno 200-as kombót , bevezető kategóriában is vicces ... A Tavaly előtti Sony(E.) gépek normálisabb belsőt kaptak akár most miért nem tudják alkalmazni ? Nem értem
-
Graphics
Jómunkásember
Megint valaki bedobta a kínai témát, hihetetlen....
-
HuMarc
veterán
Ne felejtsd el, hogy nem Kínában vagyunk Azok a telefonok az EU-s szabványoknak nagyrészt nem felelnek meg.
Egyébként ez a telefon totál felesleges volt a Tipo, a Miro és a J mellett...
-
Graphics
Jómunkásember
Ez még mindig nem túl szerencsés szófordulat:
"Mint mindig, az Android rendszernek köszönhetően az Xperia E dual is számtalan gyári programmal teletelepítve érkezik"
feltelepítve, előre telepítve, gyárilag sok programot kapunk
-
Rozzo
tag
Ez kész lopás. Ez a kijelző rondább mint a répafőzelék, de gondolja az ember: "hát jóvan ronda kijelző, de legalább sokáig bírja" Dehogy! Mondom, ez kész lopás.
Nekem ez a véleményem. -
mathaus=)
senior tag
Ez egy az egyben egy kétkártyás Miro megemelt órajellel...
-
vimes
senior tag
Mondjuk a sg ace duos szintjénél vmivel jobb. Amikor megláttam annak az árát, azt hittem, h elgépelték... komolyan ki veszi azt meg?
Am ezt a telefont nem venném meg, már csak azért sem, mert az alcatel ot-992d most 50k körül van. Inkább az mint ez, hiába Sony..."Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Petya25
őstag
Sose értettem, hogy az első pár napos nyomkodáson kívül, hogy merítik le emberek a telefonjukat pár óra alatt. Oké, hogy okostelefon, de nem kell mindig minden bekapcsolva legyen benne.
Nekem 4-5 napig elmegy úgy a teló, hogy az alatt beszélek egy órát, és kettőt égetem a kijelzőt.
Aki intenzívebben használja, annak is ki kéne bírni vagy két napig.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Tomy007
tag
válasz HTC vagyok #22 üzenetére
Szerintem meg az E sokkal szebb de ez nézőpont kérdése lemegy az ára ennek is majd idővel...
-
HTC vagyok
csendes tag
Ha valaki kétkártyás telefont akar, annak tényleg ott a Tipo Dual. Sokkal olcsóbb nála, és szerintem kinézetre is jobb
-
PuMbA
titán
A sima E jön JB-vel ebben a hónapban Az E Dual-t mivel hamarább adták ki, ezért még csak ICS, de lesz rá JB Remélem, hogy a sima verzió ennél olcsóbb lesz, mert az E Dual a legolcsóbb helyen 44k egy év garival és akkor már megfontolandó, hogy tipo-t vegyek vagy ezt a JB miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Nem úgy volt, hogy ez JB-vel fog jönni?
Szerk: de.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Tomy007
tag
Rendben van ez a készülék ha lemegy majd az ára.
Senki ne felejtse el hogy ez még csak nyitó ár, a tiponak is lement az ára ,mára már 35k függetlenül.
Majd ha a tipo árán lesz az E is akkor teljesen vállalható lesz a készülék.
-
Igazából én a független és szolgáltatói árakat néztem/em mivel pl. a T nél lehetett anno kapni a miniket és most a J-t is.. ahogy pl. a MM-ban is mindkettőt, és a J jóval drágább , mint a minik voltak ( a pro verzió is 40-45 be került max-kezdetben 50) és sokallom ezt a felárat pl a j-vel szemben, hisz az most a trénél sem olcsó de függetlenül is indokolatlanul drága.. és igen lehet hogy erős lesz .. de gondolom az ára is :/.. kezdem azt érezni hogy az elmúlt időben a Sony telefonok is csak a brand miatt drágák, nem a tényleges tudásuk miatt.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
petymeg
addikt
-
Szerintem ez a formaterv egyáltalán nem szép, talán az s,p,u azok amik tetszetősek(de ez egyéni preferencia).. igazából nem tudom megérteni a Sonyt.. régebben még az ericssonnal kiadták az xperia mini Pro-t meg a qwerty billentyűzet nélküli variánsát... előző évben kiadták a J-t ami kb hardverileg minimálisan de változott -negatív irányba ..[link] erre most meg itt van ez... rendben hogy két kártya és sötöbö, de azért...ez így sovány..no nem mintha a samsungnak a 2 kártyát kezelő telefonja(i) hű de jobb(ak) lenne(/ének), de lehet nem ártana erősíteni ezen a fronton is .. mert oké hogy a 4+1 magos processzoroknál tartunk és hasonlók a hagyományos mobilokban, de a kétkártyás modellek szintje (ismert brandektől) kb még mindig a béka hátsó fertálya alatt kopogtatnak...És hát szerintem lennénk elég sokan akik egy note2 vagy hox szintű teljesítményt is elvárnánk egy kétkártyás modelltől, nem csak ezt és e szintű készülékeket.
persze ez egyéni vélemény ..B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Swami
senior tag
Jáj de sukár! Áránytéléfon!
Bűn ronda és vacak is. Háteztmegminek?Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
iNfAntRy
senior tag
Na, mi történt? Az első sony telefon, ami tetszik külsőre. Csak a márkafelirattal van gond.Ha Samsung gyártotta volna mennék is megvenni
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
dokee78
félisten
"Filozófiájuk szerint nagyon alacsony árszinten már nem tudják tartani azt a felhasználói élményt, amitől szerintük Sony a Sony." állítólag ezt nyilatkozták.
Akkor,hogy is van ez az Xperia E esetében?
Viszont ha ezt előfizuval 40-45-ért fogják adni akkor mennyi lesz az Xperia L? 70.000? -
petymeg
addikt
Az miért van, hogy dual simesek csak irtó gyönge hw-vel vannak szerelve? Egy combos közép- felső kategóriaás kétkártyás mé' nincs már?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Benőke
őstag
Melyik ez a telefon?
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egyedül a külseje jön be, minden másban felejthető. Említésre méltó csak jóval alacsonyabb árcédula mellett lenne, de hát ott a Tipo is...
<< Heimdal >>
-
callmeakos
veterán
Talán én voltam az egyetlen aki várta ezt a telefont, mert már a bejelentésekor is bejött, a hardvere sen érdekelt igazándiból mert nekem elég lett volna. Ám amikor aktuális volt, akkor nem tudták pontosan meg mondani mikor jelenik meg, igy letettem róla.De a teszt alapján sem csalódtam benne.
All→M8
-
Nigér
őstag
Ennyi pénzért már sokkal jobb 2 sim-es ajánlatok is vannak, ja, azok nem Sony termékek...
-
Dominó85
addikt
Nagyon sok szériát futtat egyszerre a Sony. Minden piaci szegmenst le szeretnének fedni, de ezzel maguk alatt vágják a fát. 53k-ért ez a telefon egy vicc. Nekik nem érdekük olyan telefont gyártani, amivel kiváltható 2 okostelefon. Kapitalizmusban élünk vagy mi a szöszben (ahol a tömeggyártás a lényeg, nem az elégedett fogyasztó).
attila199207
Igazad van félre ne érts, de Sony-ra kapsz hazai garanciát és szerviz hátteret. Míg a kínainál ez bonyolult. Minőségre ott sem lehet lassan panasz, csak a nagyon occó darabok esetén. Mondom ezeket Jiayu G3 tulajként.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
attila199207
tag
Kínai telefonom 27 ért
1GB ram , 2 magos 1.2GHZ, 2 sim ,4" 480*800 akkor ez micsoda? Kínában egy ilyen max 15 ezer forint
el van szállva a Sony nagyon :S -
VD
őstag
Ha lenne benne egy led vaku (ha másnak nem, elemlámpának).
Ha kijelző felbontása nagyobb lenne (Pl.: ott a J).
Akkor baromi jó vétel lehetne, még ezen a nyitó áron is.
Én a Sony helyében a J-ből csináltam volna egy dual SIM-es cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Witcher topik
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)