- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Megjelent:
[link]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
Attól függ, hogy mire használnád.
A melegedési probléma leginkább a 4K videózásnál fordul elő, ahol dolgoznia kell a hardvernek.
Ha nem filmezni vagy 3D játékot szeretnél tolni a hőségben, akkor gond nélkül használható a telefon.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
Egyre valószínűbb az a teória, hogy 1 colos Lythia szenzor lesz az új üdvöskében, 1/1,3" kihasználtsággal.
(Ami így is előrelépés)[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Elit3Zotya #226 üzenetére
Nekem nincsenek elvárásaim, mert nem igazán tervezek még váltást, de ha nagyon tuti lesz, akkor elgondolkodom azon, hogy a kedvesemnek odaadom az enyémet, és veszek egy V-öt
-
Arcképgyáros
[link]
Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony most biztos a sikerben...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
Ezeket nem RAW-ban lőttem, mert ahhoz még nem igazán ismerem a kamerát
Mindenesetre, ha a szenzor ugyanaz, a szoftverben (algoritmusban) biztos, vannak minimális különbségek.Elit3Zotya:
a friss Sony-s hírecskék miatt lógok a frissebb modellek topikjaiban, de szerintem még 2 évig nyúzni fogom a jószágot, annyira szeretem
(Hacsak nem jön szembe egy ajándék 1 IV vagy durrant egy nagyot az 1 V)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
Ha nekem lenne 1 IV-em, én se cserélném le semelyik más telefonra....
Minimális utómunkával megtoldott 1 III fotók:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
(PH egyszerű feltöltőjét használtam)Ha az előddel is ilyen alkotásokat lehet kihúzni, úgy gondolom, hogy az utóddal még egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Elit3Zotya #204 üzenetére
Az Operaházban megy a Wagner: Parsifal 6 órás opera, ott pont ilyen szép meztelenül bujkálnak a fadíszletben a viráglányok...
Gratulálok!iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Jaa....
A stabilizátornak (és talán a teleszkópnak is) tényleg van hangja, ha erősen rázod.
Bekapcsoláskor kattog (és vinnyog) is rendesen, amikor az egész rendszer el kezd mozogni.Az már más kérdés, hogy ha nem igazán rázod, akkor nem kéne hallatszódnia.
Nyilván zavaró mértékű nálad, tehát van baj.
Ha Pest környékén laksz, esetleg vidd be a West End szaküzletbe, ha oda is jó a garid.
Hátha ott a srácok is látnak valamit a telefonodon...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Elit3Zotya #176 üzenetére
Azt írja a cikk (japánul), hogy nem valószínű, hogy az MWC-n ott lesznek, így valószínűleg egy saját szervezésű rendezvényen mutathatják be február 28-án.
-
Arcképgyáros
válasz Elit3Zotya #173 üzenetére
A Pro-I esetén adott a nagyobb felbontás, csak ugye a lencse-szenzor távolság/méretarány miatt a pixeleknek csak egy része lett kihasználva.
Remélem, itt az 1 V esetén ilyesmi nem lesz
(Mondjuk a Pro-I egy techdemó, az 1-es széria viszont annyira azért nem, úgyhogy kizártnak tartom, hogy ilyesmi megtörténik )Én annak örülnék, ha az új szenzor több fényt tudna befogni, vagyis a nagyobb pixeleket preferálnám, mint a mennyiséget.
Szeretem a Sony-féle fotókat, de azért el tudnék viselni kevésbé kontraszos színvilágot.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
válasz Elit3Zotya #170 üzenetére
Nem feltétlenül, de reméljük, hogy egy fejlettebb szettet kalunk
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Elit3Zotya #163 üzenetére
Nálam is stabil az 1iii, de például egy szerviz után (antenna hiba), miután biztonsági mentésből laktam újra, az alkalmazások annyira hülyén viselkedtek az engedélyek miatt, hogy inkább 0-ról telepítettem az összeset.
Ezért gondoltam, hogy esetleg itt érdemes keresgélni.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest