Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Megjelent:
[link]
-
-
Egyre valószínűbb az a teória, hogy 1 colos Lythia szenzor lesz az új üdvöskében, 1/1,3" kihasználtsággal.
(Ami így is előrelépés) -
válasz
Elit3Zotya #226 üzenetére
Nekem nincsenek elvárásaim, mert nem igazán tervezek még váltást, de ha nagyon tuti lesz, akkor elgondolkodom azon, hogy a kedvesemnek odaadom az enyémet, és veszek egy V-öt
-
[link]
Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony most biztos a sikerben... -
Ezeket nem RAW-ban lőttem, mert ahhoz még nem igazán ismerem a kamerát
Mindenesetre, ha a szenzor ugyanaz, a szoftverben (algoritmusban) biztos, vannak minimális különbségek.Elit3Zotya:
a friss Sony-s hírecskék miatt lógok a frissebb modellek topikjaiban, de szerintem még 2 évig nyúzni fogom a jószágot, annyira szeretem
(Hacsak nem jön szembe egy ajándék 1 IV vagy durrant egy nagyot az 1 V) -
-
válasz
Elit3Zotya #204 üzenetére
Az Operaházban megy a Wagner: Parsifal 6 órás opera, ott pont ilyen szép meztelenül bujkálnak a fadíszletben a viráglányok...
Gratulálok! -
-
Jaa....
A stabilizátornak (és talán a teleszkópnak is) tényleg van hangja, ha erősen rázod.
Bekapcsoláskor kattog (és vinnyog) is rendesen, amikor az egész rendszer el kezd mozogni.Az már más kérdés, hogy ha nem igazán rázod, akkor nem kéne hallatszódnia.
Nyilván zavaró mértékű nálad, tehát van baj.
Ha Pest környékén laksz, esetleg vidd be a West End szaküzletbe, ha oda is jó a garid.
Hátha ott a srácok is látnak valamit a telefonodon... -
-
-
-
-
válasz
Elit3Zotya #176 üzenetére
Azt írja a cikk (japánul), hogy nem valószínű, hogy az MWC-n ott lesznek, így valószínűleg egy saját szervezésű rendezvényen mutathatják be február 28-án.
-
válasz
Elit3Zotya #173 üzenetére
A Pro-I esetén adott a nagyobb felbontás, csak ugye a lencse-szenzor távolság/méretarány miatt a pixeleknek csak egy része lett kihasználva.
Remélem, itt az 1 V esetén ilyesmi nem lesz
(Mondjuk a Pro-I egy techdemó, az 1-es széria viszont annyira azért nem, úgyhogy kizártnak tartom, hogy ilyesmi megtörténik)
Én annak örülnék, ha az új szenzor több fényt tudna befogni, vagyis a nagyobb pixeleket preferálnám, mint a mennyiséget.
Szeretem a Sony-féle fotókat, de azért el tudnék viselni kevésbé kontraszos színvilágot. -
válasz
Elit3Zotya #170 üzenetére
Nem feltétlenül, de reméljük, hogy egy fejlettebb szettet kalunk
-
-
válasz
Elit3Zotya #163 üzenetére
Nálam is stabil az 1iii, de például egy szerviz után (antenna hiba), miután biztonsági mentésből laktam újra, az alkalmazások annyira hülyén viselkedtek az engedélyek miatt, hogy inkább 0-ról telepítettem az összeset.
Ezért gondoltam, hogy esetleg itt érdemes keresgélni. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szemrevaló, van pár profi trükkje, de borzasztó drága és nem lett hibátlan.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest