- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
MakiVerem401
csendes tag
válasz
planbmokus #203 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék egy eszközt amivel tudom naplozni az alvást (pulzus, ciklus,stb) és ami képes intelligens ébresztésre, azaz hogy pulzus és mozgás alapján az alvás ciklus optimális szakaszán ébreszt.
A smartBand SWR10 képes erre?
Nem Sony telefonom van. Smart Connect app tudja ezt a funkciót? Aki erre a célra használja az milyen appot használ? -
Partyface007
őstag
Pár napja újból elkezdtem használni a karpántomat (swr 10) Az auto night mode működik de csak este, reggel nem vált vissza Day mode-ra automatikusan ahogy kellene. Valakinek van valami ötlete mit lehetne még állítani hogy működjön? Sony Z1 compact -al használom ha ez számít. Legfrissebb smartband és firmware verzió van installálva. Régebben mintha ez működött volna rendesen...
-
fclub
tag
Sziasztok!
Néhány hónapja használok egy Sony Smart Band 2-t.
Eddig egy Asus telefonnal volt párosítva, minden tökéletesen működött, mígnem tegnap lecseréltem a telefont egy Sony Xperia Z3 Compact készülékre, amivel több próbálkozásra sem sikerült párosítanom, sem NFC-vel, sem Bluetoot-tal.
Az NFC-nél érzékelik egymást, mert rezeg és hangjelzést ad, de nem jön létre a párosítás, Bluetoot-nál nem is látja a telefon a karkötőt.
Az NFC-s párosítási kísérletnél azt írja ki, hogy ha egy másik készülékkel párosítva van, szüntessük meg a párosítást. Viszont az a telefon tönkre ment, nem tudom törölni a párosítást.
Valakinek valami ötlet...? -
Lehel43
tag
Sikerült elvesziteni a kis kapcsot. Van valakinek ötlete hol tudok mást venni? Előre is köszi a választ, hátha még jár erre valaki aki tudja 😀
-
appel
őstag
Nos, a Smart control kiegészítő elvileg tartalmaz "reject call" funkciót, de úgy tűnik Sony Z3C-vel és 5.1.1 droiddal biztos nem működik.
Ezen kívül kapásból fájó pont, hogy a Smart lock sem jó ezzel. Hiába minden workaround, amint elveszti a BT kapcsolatot, akkor egyből eltűnik a megbízható eszközök közül.
Eddig tiszta visszalépés a MI band után.
Ha valaki tud megoldást, akkor ne tartsa magában. -
appel
őstag
Sziasztok!
Hívást el lehet vele utasítani? -
Protezis
őstag
FYI: speedshopban most le van akciózva, 9900 Ft a fekete. Nekem ma jött meg, most barátkozok vele. Eddig tetszik
-
apacsay
tag
Egyszer csak ( két éjszaka óta ) azt jelzi, hogy nem aludtam.. Semmit sem állítottam el rajta, szinkronizál.. de éjszakára nem ír alvást... ajaj
Előttem szólóknak: A Lifelog tényleg egy gyenge dolog.. alig jön hozzá frissítés, pedig lenne mit csiszolni rajta.. Minek csinál ilyet a Sony ha nincs kapacitása, pénze, ereje javítani.. érthetetlen..
Már előttem is írták: A Smartband töltése egy rémálom, mindig arra gondolok, most öröm le a kis usb-t takaró ajtócskát, fület...
-
lamazonia
tag
story:
-le volt árazva a MMben, ezért én is vettem egyet.
-telefonom szervizbe volt, ezért asszony használta, nála ment minden frankón.
-szervizből megjött a z3 compactom, párosodott, elindul, etc. de nem megy a lifelogamikor be akarok lépni lifelogba google-l, vagy sony accountal azt mondja "ismeretlen hiba".
valakinél már fordult elő ez?
-
planbmokus
senior tag
Tegnap vettem egy használatlan Smartbandet.
Első benyomások:
-király cucc
-könnyű, nem zavaró
-az s-es legnagyobbra, az l-es karpánt legkisebbre állítva passzol
-z3 compact készülékkel azonnal párosodott, hiba nélkül üzemelIgazából a legfőbb ok, ami miatt vettem, az ébresztés, mivel barátnőm sokszor felébredt a csengőhangra. Rezgéssel ébresztés egy nagyon jó funkció!
Rezgéskor viszont olyan, mintha zsibbadna a kezem, gondolom pár nap után megszokom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint egy okos kiegészítő, megint kicsit másképp. A Sony karperece nem csak rögzít, hanem jelez és kommunikál is, a telefonos applikáció pedig mindent tárol.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest