Hirdetés
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Biztonság, veszélyeztetés ? Hmm.
Amikor esznek isznak az emberek az autóban, próbálják lecsavarni Coláról a kupakot majd iszik és nézi a plafont.... Vagy a rengeteg cigarettás (gyújt, keresi a hamut), ráadásul még ki is dobja az útra a cigicsikket és ha nem állítanak meg engem az autópályán teljesen leégett volna kocsi a felkapott csikk miatt.
Vagy a full érintőkijelzős kocsiban próbálják beállítani legalább a klímát, de ahhoz képest Einstein relativitás elméletét előbb megtanulnák vezetés közben. És még sorolhatnám.
Képmutatás az egész biztonság szó. Ettől függetlenül tényleg nem biztonságos, de semmivel sem rosszabb, mint amit itt hirtelen felsoroltam és tuti mindenki csinálja ezeket akik mobil ellen van.(#10) FireFox1996: Elhiszem, ha lesz lehetőségem kipróbálom.
(#6) richte : Volt Nokia hangosítom. Nagyon berágtam rá. Új autó, új profi beszerelés, de mégis néha kiabálni kellett vele. Ez valószínű más és az is lehet én szívok mindig ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest