Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Észre vette valaki, hogy ICS(4.0.4) alatt ha USB kábellel fel van csatlakoztatva a telefon PC-re vagy NoteBookra, akkor a Home screen is elfordul ha fekvő módba tartom a telefont?
Pedig a képernyő forgatás ki is van kapcsolva.
Ha nincs USB kábellel csatlakoztatva akkor nem fordul a Home Screen. -
SsPL711
őstag
Felraktam ezt a nyamvadt ICS-t flashtool-al.
Csak azért, hogy ne nyavalyogjak a fórumon.Köszi az új CosmicFlow-t Darvinya.
-
SsPL711
őstag
válasz
darvinya #6858 üzenetére
Nézd, ha egyszer hülyeség van kiírva hivatalosan akkor mit kergessek?
Az is olvasható, hogy: "Since there are minor differences in the software depending on product, country and operator we have a unique identifier that we call Sales Item (SI)."Mi biztosítja a FlashTool-os frissítésnél, hogy az SI számomhoz tartozó ROM-ot teszem fel a telefonra? Mivel fentebb olvasható, hogy eltérések vannak ICS és ICS között is.
-
-
SsPL711
őstag
válasz
G.Peter #6843 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire hiányzik mivel még nem volt ICS-es telefonom.
A bejelentés óta, illetve mióta elkezdték propagálni az SI számokhoz tartozó frissítéseket azóta várom, hogy az én SI számom is felkerüljön a listára.
Most felkerült, PC C-vel, SUS-al nem hozza a frissítést.
Miért kéne flashtool-al frissítenem a sony nem ezt kommunikálja.
Nem a flashtool a hivatalos módja a frissítésnek, olvasd csak el a linken.
Miért ne panaszkodhatnék, nem tudom ki vagy, hogy megtiltsd nekem.Nem nehéz elhinni, de nem túlterheltséget jeleznek a frissítésre használt szoftverek, hanem, azt, hogy nincs frissebb szoftver, gondolom tudod értelmezni a szavakat.
Árnyékban nem mértek a sima kültéri rádiós hőmérséklet mérők sem 40 fokot, nem tudom miről beszélsz, sivatagban laksz?
Melegedés nem normális szerintem, ez egy konstrukciós hiba.
Nem ez az első androidos telefonom, de ilyet még nem tapasztaltam. -
SsPL711
őstag
Megjött az ICS a telefonomra, SI szám alapján!!!
Xperia Neo V (MT11) 1254-3423 6/19/2012
Viszont se a PCC se a SUS nem akarja frissíteni
Azt mondja mind a két progi, hogy a legújabb szoftver van rajta.Gratulálok SONY!
Ja, azt még nem is írtam, hogy BlueTooth-os zenehallgatás közben ha böngészek, a képernyő felsőrésze elkezd melegedni, de elég komolyan.
Másnak hasonló problem? -
SsPL711
őstag
válasz
lanagii #6754 üzenetére
De, szerintem eléggé zavaró.
Főleg mikor egy böngésző megnyitása és pár perc böngészés után visszatérek a Home képernyőre és nincsenek meg a korábban kirakott ikonok képei.
Majd szép lassan elkezdi betöltögetni, ahogy szabadítja fel a memóriát.
Röhej az egész.És egyesek erre még ICS-t mernek felrakni...
-
SsPL711
őstag
-
SsPL711
őstag
válasz
mrlujoak #6673 üzenetére
Tökjó, mert mióta elindult az ICS roll out, azóta várom, hogy mikor jön már az én telefonomra is.
Az a baj, hogy még nem láttam a fórumon olyat akinek már hivatalosan is megérkezett volna az ICS frissítés Neo V-re.
Darvinya is csak "felbuherált" valami Nordic romot, ha jól emlékszem, de lehet, hogy azóta már cserélte, másra, de nem hivatalos úton. -
SsPL711
őstag
Lassan már hamarabb lesz sima Neo-ra ICS, mint Neo V-re
-
SsPL711
őstag
Mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet megnyomni az autós kihangosítón a fogadás gombot, nem egy nagy figyelem elterelő művelet.
Legalább is a saját tapasztalataim erre engednek következtetni.
Általában egy gomb szokott lenni az utólagos autós kihangosítón, amivel hívást lehet fogadni, illetve befejezni.A gyári bluetooth-os autós rádiókon pedig ugyan olyan hívás kezelő gombok vannak mint egy hagyományos telefonon, zöld fogad, piros letesz, vagy elutasít.
A fentiek alapján rádiót/CD-t, hogyan kezeli azaz illető, aki a kihangosítón nem tud egy gombot megnyomni ha hívás érkezik?
-
SsPL711
őstag
Nem értettem félre.
Nincs olyan funkció, hogy automatikusan fogadja a bejövő hívást.
Viszont van egy app, ami ha elindítod autóban akkor automata fogadja a hívásokat.
Ha kihangosítóra van kötve akkor pedig azon keresztül lehet bonyolítani a beszélgetést.
Megkeresem az app-ot. -
SsPL711
őstag
Tök jó, hogy lassan sima Neo-ra hamarabb lesz 4.0.4. mint Neo V-re.
Amikor azt hangoztatták, hogy előbb a 2011-es Xperia modellek kapnak ICS-t.Lassan kezd elegem lenni a Sony-ból.
-
SsPL711
őstag
Tegnap este feltöltöttem a telefont.
Majd repülőmódba tettem, azután eltelt egy óra, meggondoltam magam és inkább kikapcsoltam estére a telefont.
Reggel bekapcsoltam, repülő módba ébredt ugyebár ez normális, viszont az összes widget-et amik kint voltak a képernyőkön nem tudta betölteni, mindnek piros helye volt és kiírta, hogy nem lehet betölteni. A képernyő háttér is lecserélődött a gyárira és egy-két alkalmazás ikon is eltűnt egyes képernyőkről.
Csak a timescape widget és a zenelejátszó widget töltődött be.A jelenség után újra kiraktam a sikertelenül betöltődött widgeteket, azóta is futnak rendesen.
Találkozott már valaki ilyennel, ez valaminek az előjele?
Valami megfog hibásodni a telefonban? -
SsPL711
őstag
válasz
gzbotii #5858 üzenetére
Nekem nincs rajta ICS, hogy kinek mikor lesz hivatalosan ICS azt már korábban linkeltem.
Bugok minden szoftverben vannak.
Nekem nincs gondom a telefonnal.
A kamerájával sincs gondom, gyenge fényviszonyok mellet előfordul, hogy nem megfelelően fókuszál, de nagyon sok beállítási lehetőség van a kamera menüjében.
Hogy mennyit bír, azt a felhasználás módja határozza meg.
Le lehet meríteni pár óra alatt is, de van akinek 2 napot is kibír vagy akár többet is.Egyebet nem tudok mondani...
-
SsPL711
őstag
Nem akarom védeni darvinyá-t, mert sokszor tényleg igénytelen írásokat ad ki a kezéből.
De szerintem csak azt akarta mondani, hogy minek egy plusz app amikor ICS alatt alapból megvannak azok a kapcsolók amik 2.3 alatt egy plusz app segítségével oldható meg, aminek ráadásul root is kell ha mindent egy lépésben akarunk kapcsolni.
Nem mellesleg a plusz app még a memóriát is fogyasztja, esetleg akkut is eszi.Azt hiszem ezt akarta leírni
A rendszert biztos nem barmolja szét az elixir, root-al.
Mellesleg én se szeretem az elixir-t. -
SsPL711
őstag
válasz
csiziktomi #5642 üzenetére
A kérdést se értem
-
SsPL711
őstag
válasz
Darth_Revan #5612 üzenetére
Ennek a build.prop-jában mi volt az SI szám?
Átírnám az enyémet is hátha megtalálja a frissítést.Mod: Nem tudom átírni, nincs rootolva a teló
-
SsPL711
őstag
válasz
Darth_Revan #5610 üzenetére
Most akkor nem értem, milyen romról tudod frissíteni ICS-re a telefonod?
Remélem azért sok hetet nem kell várni a Telenoros ICS-re, vagy mire. -
SsPL711
őstag
PCCompanion is azt mondja, hogy naprakész a telefonom.
(Bocs lejárt a szerkesztési időm) -
SsPL711
őstag
válasz
Darth_Revan #5602 üzenetére
Update Service-vel próbáltam, azt mondja, hogy a legfrissebb szoft van a telómon.
Mindjárt nézem PCC-vel csak fel kell telepíteni. -
SsPL711
őstag
válasz
Darth_Revan #5602 üzenetére
Itt bent melóban, valamiért nem működik a PC Companion, nem néztem még, de mindjárt megpróbálom, hogy van-e frissítés.
-
SsPL711
őstag
válasz
Darth_Revan #5595 üzenetére
Jelentem, nekem is telenoros.
A build.prop-ban 1254-9915 az számom, az akku alatt 1254-3423 és a rom verzióm GB a vége .62-es. -
SsPL711
őstag
Megvárom a saját számomat.
Eddig is megvoltam ICS nélkül, azon a pár héten már nem múlik semmi.
Meg aztán ha átírom root joggal az SI számom, akkor javíthatom ki a címkén is alkoholos filccelArról nem is beszélve, hogy az eddigi visszajelzések elég vegyesek, még fontolóra veszem a frissítést, ezek után amiket olvastam olyanoktól akik már lefrissítették.
-
SsPL711
őstag
Kinek mi az SI száma?
Az én Neo V-nek, 1254-3423. -
SsPL711
őstag
válasz
darvinya #5463 üzenetére
Szerintem nehezebb, én megvárom ami az itteni régióra való, csak azt fogom feltenni, hivatalos módszerrel.
Eleget szenvedtem már mindenféle más régióra készül, meg customized és főzött romokkal, más telefonokon.
Bízom benne, hogy gőzerővel készül a Hungary ROM is.
Nem is baj, hogy nem nekünk adták ki első körben, talán a kezdeti "gyermekbetegségektől" mentes jól optimalizált ROM lesz, amit előbb utóbb megkapunk.Ha nem, akkor számomra nagy csalódás lesz.
-
SsPL711
őstag
válasz
csiziktomi #5435 üzenetére
Akkor nekem ICS-el 3 napot fog elmenni
-
SsPL711
őstag
Nekem is TP-Link routerem van, nem akarom védeni, de egyik telefonommal, tabommal, laptopommal, se volt gond vele.
A Neo V is tökéletesen tudja használni, szóval nem hinném, hogy azért nem jó, mert TP-Link. -
SsPL711
őstag
válasz
csasaKKP #5023 üzenetére
Próbáld meg a wifi csatornát másra állítani.
Volt már problémám abból adódóan, hogy 10-es csatorna felett nem látta a wifit a telefonom, de még egyik laptopom is háklis volt a "magas" wifi csatorna számra.Ha az eddigi, mások által is javasolt beállítások nem hoznak eredményt akkor érdemes lenne a router tűzfalát is megvizsgálni, első körben teljesen kikapcsolni és megnézni úgy, hogy jelentkeznek-e a problémáid.
-
-
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Bocs előre is, lehet, hogy hülye kérdés, de:
- Az akkumulátor állapotjelző LED, alapból jelez az akkumulátor állapotokon kívül mást is?
- Tehát, segédprogram nélkül, gyári szoftverrel, jelez valamit a fentieken kívül?Neo V esetében értettem a fentieket.
-
SsPL711
őstag
válasz
TrakToros #4571 üzenetére
Nemrég vettem én is a készülékem(Neo V), ott ahol te is nézted, szintén kártyásan.
A kijelzője szerintem nagyon szépen adja vissza a színeket és a részleteket.
Filmet igaz még nem néztem rajta, mivel erre szerintem azért ez a kijelző méret, kevés.
De, nem hiszem, hogy gond lenne a filmnézéssel.Szerintem az ára is jó, nézz meg hasonló kategóriájú telefonokat, nem hiszem, hogy kapsz jobb áron, jobb telefont, gsm boltokban is drágább, igaz függetlenül, de én akkor se vennék gsm boltban, mert nem bízom egyikben sem.
-
SsPL711
őstag
válasz
Kovácsgézaa #4545 üzenetére
Szomorú, hogy ilyen a színvonal.
De gondolom Te is csak ilyen kérdésekre tudsz válaszolni -
SsPL711
őstag
válasz
Kovácsgézaa #4538 üzenetére
Azért fáj, mert elolvasom, mivel jelzi a fórum "motor", hogy X darab új bejegyzés érkezett, de sajnos semmi hasznos, vagy közérdekű nincs benne.
Kérdezzen akkor tőled privátban.
Amúgy meg, nehogy már ilyen alap dolgokkal kelljen életben tartani a fórumot.
Nem osztom a véleményed, lehet Te sem az enyémet, de ahogy írtad "élet már csak ilyen kegyetlen". -
SsPL711
őstag
válasz
Hegyirabló #4528 üzenetére
Ne, haragudj.
Nem akarok arrogáns, kioktató lenni, de sokaknak nincsenek komoly problémái a telefonnal, mint ahogy nekem se.
Azt javasolnám, hogy csinálj egy gyári állapotra állítást, majd egy kis, "Hogyan működik az Android" című alapozást, tudásfeltöltést mivel úgy látom alapvető ismerethiányosságaid vannak a rendszerrel kapcsolatosan.Mondhatod, hogy ez egy fórum és ez arra szolgál, hogy kérdéseket tegyél fel és arra válaszokat kapjál, de én úgy gondolom, hogy azért vannak lehetőségek, eszközök és a kereső is a barátod amivel egy-két dologra magadtól is rábukkanhatnál és a tudás szintedet is bővíthetnéd.
Nem bántásból írom, de minden ad-hoc problémát egyből ide posztolsz, csak szét offolod a topikot és nem általános problémák, hanem úgy érzem, hogy a nem megfelelő használatból, kezelésből adódó egyedi gondjaid.
-
SsPL711
őstag
Üdv mindenkinek!
Neo V tulaj lettem csak azért írok, hogy lássam jöttek-e új bejegyzések.Meg várom az ICS frissítést amit Márc. vége Április elejére ígért az SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest