Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Menüből indítom most már az ATK-t, s figyelemmel kísérem.
Folyton bejön pl. ez: LiveWare kezelő és Lejátszás eszközön.
Amúgy 33 progi van a saját alkalmazásom között. Letöröltem egy időjárás-widgetet, most már csak a beépített van.
Leírjam milyen progik vannak a készüléken? Bár így is köszi a segítségeket, de szívesen kifejtem, hátha rájövünk valamire...
Ezelőtt HTC Desire volt, s ott kb 250MB memória állt rendelkezésre, ha futott minden hülyeség, akkor is maradt 150 MB. Szóval sosem vettem észre lassulást. Neonál azért hamarabb kifogy az "ész".
Lezártam az imént a képernyőt. Most feloldottam, pont 10 alkalmazás van ATK-ban, amit ki lehetne lőni. Naptár, Handcent SMS, Market, Fun and Downloads, adatfigyelő (amit sosem szoktam megnyitni, mert nem is érdekel mennyi megy WiFin), meg az előzőek is, amiket fentebb ecseteltem. Ha bezárom, megint marad 122 MB. Hozzáteszem, h. nemrég volt restart, délután 5 körül, tehát cirka 3 órája. De miért indul el a sok szar, amikor nem is akarom?
Amúgy csak a gyári launcher van fenn. Zenét nem hallgatok rajta, szóval onnan nem cache-el. Fotóztam ma párat igaz, mert elég nagy a hó Szegedében
Más hirtelen nem jut eszembe, de ha kell, megnézek mást is, ha ajánlotok valamit.Te 0.62-est használsz chaval?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest