- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e-newsee
addikt
válasz
RoMix85 #1956 üzenetére
Li-Polymer akksi ha jól tudom, ugye? Vagy a SE visszaszokott a sima Li-ionra?
Mert ha polimeres, akkor nem nagyon áll be. Nekem a k800i-mben az első töltéstől fogva 3-4 napot bír használattól függően.A régi szép idők, mikor még a siemens c35-öm 7-8 napig húzta.
sxxorp: "Az leőző telefonom X10 Mii Pro votl" - remélem ezt nem a mini proval gépelted, mert akkor nem veszem meg.
(Bocs, nem tudtam kihagyni
)
Látom közben kijavult. -
sxxorp
őstag
válasz
RoMix85 #1956 üzenetére
A task killer nem minden folyamatot irt ki. Az előző telefonom X10 Mini Pro volt - igazán az optimalizált custom ROM-ok adtak lehetőséget az Undervoltra, a takarékos beállításokra, több felesleges gyári app likvidálására... de ez még később lesz könnyen elérhető, most még a root is elég nehézkes.
@deakferenc75: sejtettem, hogy inkább emiatt lehet így a neved, arra jóval kisebb esélyt adtam, h bőven nyugdíjas lennél -
válasz
RoMix85 #1839 üzenetére
Ha szolgáltatónál veszed (gondolom ott) akkor a 2 éves gariddal a kezedben nincs semmi tartani valód, még a felfújt tücsöktől sem...
Ha közben hardveresen kellene a hibát javítani, akkor meg garis cserét vagy javítást kapsz...
Vedd meg nyugodtan, 2 év gari az 2 év gari...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest