- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
válasz
gzbotii #2091 üzenetére
Szerintem mindenki elégedett vele. Ezen a fórumon legalábbis senki nem akarta kidobni
kamerája is elég jó sőt androidos mezőnyben szerintem az egyike a legjobbaknak de azért nem egy dslr. Frissítés megjött igen mégpedig 4.0.4. Napi használatban jól teljesít.
Danny750: szerintem ne akarj SL-t. Az nem sokkal jobb az S-től az meg nem egy nagy durranás. Tudom mert használok olyat is. Az arc s jobb én jobban szeretem.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gzbotii #2091 üzenetére
hy
Nekem a 2.3 stabilan gyorsan futott a 4.0 nem gördülékeny szaggat stb sokan mondják hogy nekik jobban fut nem tudom ez az én véleményem
kamera meg szerintem nem rossz telefonhoz képest de nem is kell csodákat várni amúgy itt a ph-n a teszt olvasd el vannak tesztképek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest