- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LEFTHORSE1 #894 üzenetére
Koszi! Jo otlet volt leszedni a mixzing-et, csak sajnos az EQ-ja valmiert hasznalhatatlan. Ha bekapcsolom, akkor valamiert rondan zorog a bal fules. Nem huzom tul, halkan is azt csinalja. Amint kikapcsolom az EQ-t visszaall a brutalis basszus, de csak a gyari beallitassal tudom hallgatni.
Ugyanazzal a fulessel a W995-on semmi gond, toronymagasan veri a Mixzing-et mindenfele teren. Ne, is hasznalom az Arc-ot zenet hallgatni, ha nem muszaj... -
válasz
LEFTHORSE1 #889 üzenetére
Próbáld ki PowerAMP-vel is! Azzal még jobb!
Ettől eltekintve egy átlag felhasználónak, sokkal egyszerűbb és praktikusabb a W995-ös a SE X10 mini-hez képest.
Az android valamilyen szinten "mobil perverzió", újra kell tanulni a telekommunikációs alapismereteket.
A fórumokból is ez jön le, sírnak a kezdők 1 max. 2 napos készenléti üzem idő miatt, ill. jön az első pofoncsapás az adatforgalom által megnövekedett havidíj miatt.
Arról nem is beszélve, hogy az alap androidon, csak a jó megszokott alkalmazások töredéke van.
Zárt OS-el most sem vennék mást, nagyon jó kis teló a SE W995-as. -
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #654 üzenetére
Érdekes lehet fekete gombokkal. majd kérünk képeket a kész telefonról
-
atomeec
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #583 üzenetére
Wow. Itt van minden (gondolom nem parasztvakítás). Viszont még többet fizetni nem szeretnék...(függetlenítés majd később hogy barna legyen a teló...és még firmware-ért is...már sok). Viszont az annyira furcsa, hogy neten csak a közép-ázsiai van fent meg talán a nyugat-európai ebből a verzióból (nyugat-európaihoz csak fbn-em van még). Azért köszi. Egyelőre akkor marad angol a teló, aztán hátha valahol eldugva ráakadok egy közép-európaira is valamikor.
-
gabitoo88
tag
válasz
LEFTHORSE1 #570 üzenetére
Hát nem tudom az internet beállításokhoz nem nyúltam!Wifit megtalálja csatlakozik is meg a google-t is behozza de más oldalt egyáltalán nem szal ha leakarom tölteni pl a opera mini-t akkor hiba ha pl a hardverapro-t akarom behozni hiba!Bármilyen weboldal hiba!Ezt pedig nem értem miért csinálja ezt!
-
válasz
LEFTHORSE1 #564 üzenetére
Cső! Kíváncsiságból letöltöttem az Opera Mini 5.0 beta2-vel, de ugyan úgy àtvált a kijelző képernyő védő módra (elsötétül), mint a PC-és verzió. A letöltést a Sony Ericsson böngészöje végezte el. Nem tudtam rábírni, hogy a 5.0 beta2 tegye meg, mint a képeknél. Automatikusan át vált, lehet, hogy ezt kellene kiiktatni. Remélem Lasynek lesz ötlete! Az Opera Minihez csak annyit tennék, hogy szokás és gyakorlás kérdése, 4.2-vel is lehet letölteni.
-
Lasy
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #562 üzenetére
h aaz opera mini 5.2 bétát használod akkor nem lép ki, mert a sajátjában tölti le.
-
Ottoka
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #554 üzenetére
Nem kapcsolható a led manuálisan továbbra sem, de a kamera kezelés változott, és sötében illetve gynegébb fényviszok mellett tényleg jobb képet csinál.
A szerkesztőben is várni kell az ablakocska eltűnésésre. -
Lasy
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #556 üzenetére
amint megnézed az elsó hozzászólást a linken megtudod...
-
Lasy
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #548 üzenetére
ezt azért icike picikét cáfolnám, van ingyenes offline navigáció nem is egy.
pl a we-travel, ami hang alapon is tud navigálni, és a mobileGmaps, ami egy térkép, és a gps-t használja, sajna itt utvonal tervezéshez kénytelen vagy a net-et használni, de a többihez nem kell. -
Ottoka
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #552 üzenetére
R1HA036 -ot raktam fel tegnap...
-
csilla145
tag
válasz
LEFTHORSE1 #548 üzenetére
Köszi.
-
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #537 üzenetére
Értem én de akkor is b@szkodik a telefon
Nem okoz gondott, csak az elején fura volt, hogy "winrar könyves ikonja" volt
térképet esetleg tudtok nekem linkelni légyszíves
szeged és környéki kellene -
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #533 üzenetére
b@sszus hibát ír ki, nem akar feltelepülni
amúúgy win7-em van és lehet azért láttam rar-nak nem rég dobtam fel
-
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #503 üzenetére
Hali!
letöltöttem ezt a rar zenelejátszó cuccost az alábbi linkelt oldalról és az lenne a kérdésem, hogy micsináljak ezután vele?
témobilos telefonon is megy? -
kamikaze12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #517 üzenetére
mutas majd menyit fizettél?
-
válasz
LEFTHORSE1 #515 üzenetére
Nem tudok a beállításokban segíteni, nem használom a WI-FI –t. Gondolom, hogy meg kell adni a kapcsolódási protokollt, hasonló lehet, mint a Bluetoothé. Nézd meg a beállítás menüben: Kapcsolódás-Bluetooth-Adatfiókok-lehetőségek.
-
válasz
LEFTHORSE1 #513 üzenetére
A W715 topikban találtam a hozzászólásod után, részben válasz a problémádra.[link]
-
kamikaze12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #511 üzenetére
Tudsz kuldeni wayfindert ami jo:
-
kamikaze12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #509 üzenetére
Tom azért fogom majd késob ,gps,meg vmit tudsz mondani ami fontos ?
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #505 üzenetére
Nekem tetszik , hogy nem a klasszikus walkman színeket kapta. komolyabb hatást kelt.
-
kamikaze12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #503 üzenetére
ugyan ilyen feketém van ,független allat mit értesz?
-
kamikaze12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #500 üzenetére
és a gpsre kitérve csak azt tudja meghatarozni hogy menyi széleségi fok nem?
-
kamikaze12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #498 üzenetére
De nekem alapbol nincs benne youtube progi
-
Danny750
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #491 üzenetére
Jók a Sony Ericssonok csak nem az összes!! Viszont a W995 már nem annyira a jó!(Drága, a kamcsija nagyon gyenge!) Pl: a te igényeidnek zene+fotó a C901 sokkal jobban megfelelt volna! Az Aino is egész jó teló ,csak még drága!
-
válasz
LEFTHORSE1 #485 üzenetére
Megnéztem a képeidet, amit feltettél, hát nem estem hanyatt a gyönyörtől, de nem annyira vészes mint gondoltam. Olyan Sony Ericssonos, zajos, a szélek életlenek, a színek nem elég telítettek. De ha azt vesszük figyelemben, hogy egy boltban készítetted a zömét, rossz fény viszonyok között, akkor végül is nem is olyan ciki egy zene mobiltól. Csak azért sajnállak, mert neked nagyon fontos a mobilkamera, és az elmondásod szerint elég sok pénzt fektettél bele. Részvétem!
-
szmatyi
tag
válasz
Hali. De legalább ujraindul a zene nem? Az arénával mérlegelni kell, hogy fotó, vagy nem találom meg az utoljára játszott számot... Nem foytatja a lejátszást!
-
Ricardo
titán
válasz
Jöhetnek a fotók a fotós topicba
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #483 üzenetére
Ezek szerint érzékenyebb a rádió.
-
Lorden
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #481 üzenetére
Ha a böngészőből nyitod meg a youtube-ot nem telefon alkalmazásán keresztül akkor elvileg működik. De gyakorlatban ez is változó, nem tudom mitől függ valakinél megy valakinél csak a router állítása után.
-
Lorden
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #477 üzenetére
Wifi routernél kell bütykölni, konkrétan a dmz beállításoknál megadnia telefon ip címét.
Haverom is sokat szopott vele mire rájöttünk. -
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #477 üzenetére
Itt vagy méééég???
Haladjál már venni istenem 1 W995öst
Írnék én, de válság van azt nem telik júútúúúbra, különben megmondanám én nekedui:szürkém van
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #472 üzenetére
Kikapcs-akkucsere-bekapcs-hálózatra állás,ez 30 sec max.Én is 2 akksit használok,asztali töltővel.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #469 üzenetére
Akkor nincs megoldás
-
válasz
LEFTHORSE1 #464 üzenetére
Valahol régebben azt olvastam, hogy nem lehet teljes biztonsággal megmondani, hogy mekkora az akkumlátor kapacitása. Ezért ha a készülék ikonja azt mutatja, hogy tele van csurig az még nem is olyan biztos. Lehet, hogy még egy-két óra kell a teljes töltéshez. Egyébként én is ezt tapasztalom a telefonjaimmal, ha lekapom mindjárt a töltőről mihelyt világít a töltöttség jelző, akkor nem bírja olyan sokáig mintha rajta hagytam volna 3-4 órát.
-
hunfefe
tag
válasz
Hát percre pontosan nem mértem,de az tuti hogy nincs két óra.
-
Ricardo
titán
válasz
Bevallom őszintén hogy eddig egyik telefonomnál sem tudtam mennyi idő alatt tölt fel (csak ha a használati útmutatóban benne volt), mert szinte mindíg éjszaka töltöm a telefonjaimat.
Milyen töltő van gyárilag a T650-hez? Nem lehet kapni "gyorstöltőt"? Én most ránéztem de nem találtam kimondottan ilyet..Ennek kapcsán megfogalmazódott bennem egy kérdés: Az utazó töltők csak attól azok hogy kissebbek, vagy gyorsabban is töltenek?
-
válasz
LEFTHORSE1 #462 üzenetére
A két készülék összehasonlítás után, ezek a technikai előre lépések vannak az Ainoban a W995 képest. Windows Media Audio 10, Low Complexity profile Local + streaming: up to: 128 kbps @ 48 kHz, Flash Lite version 3.0, DNLA (Digital Living Network Alliance), Browser: NetFront™ v 3.5. Nekem a fejlettebb flash verzio és böngésző fontosabb, mint a BT távirányitó . A böngészőről ezt a véleményt mondta Bocha: „A készülékbe NetFront alapú internetböngésző került, mely a korábbi tapasztalataimmal ellentétes véleményt alakított ki bennem: még mindig nem nevezhető a sebesség bajnokának, de sokkal gyorsabb, mint a korábbi Sony Ericsson telefonokon, arról nem is beszélve, hogy az oldalakat gyönyörűen jeleníti meg, a szöveget pedig nagyszerűen tördeli. A YouTube videók megtekintése a natív kliensnek hála nem ütközik akadályokba, de magában a böngészőben egyébként is található a Flash formátum lejátszását lehetővé tevő plug-in.”
A fehér egyensúlyról csak az a véleményem, hogy ha jó a kamera képalkotó képessége, akkor csak fölösleges babra munka. Engem amúgy is zavar, ha fényképezni akarok és előtte két percig szarakodjak a beállításokkal. Annyit te sem tudsz a fehér egyen súlyon javítani, hogy tökéletes legyen a kép, ezt Photoshoppal tökéletesebben meg lehet oldani. Az ára a W995 egy kicsit barátságosabb, még most sem tudom melyik volna jobb választás.
-
válasz
LEFTHORSE1 #458 üzenetére
Cső!
Milyen funkciók hiányoznak az Ainoból, ami a W995-ben meg van?
Egyébként én is ezen vacillálok, hogy melyikkel járnák jobban. Nekem az a félelmem, hogy a bevált java alkalmazások nem futnának az Aino nagyobb kijelező felbontása miatt, ill. később se lehet majd találni rá java alkalmazásokat. Habár a SEria.hu azt írták, hogy már most is van sok flash óra és hátér animáció a készülékhez. Külsőre jobban tetszik számomra a Aino, de ha nem találok rá alkalmazásokat, akkor nagyon karcsú lenne ez a telefon.
-
Roxy88
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #444 üzenetére
Lehet hogy jó tartozékokat ad ki de ez a SE-től nem egy elfogadható ár szerintem amit most miután felmutattak egy újat kérnek. nem hinném hogy 77 rugóért (akkor nem 100-ért) kellene kiadni
de ez az én véleményem a zseblámpa meg szerintem egy telóban fölösleges dolog(opp beejtettem valamit az ágy alá hozom a 77 ezres telóma gyorsan kitámasztom és megvan)
-
hunfefe
tag
válasz
LEFTHORSE1 #441 üzenetére
Üdv.Nekem 6-gb zene van fent,faszán megy szerintem,.Legalábbis a w910-hez képest sokkal gyorsabb.Pedig annál csak 2-gb volt fent.És mindegyik albumnak fent van a boritó kép is.Eddig nagyon elégedett vagyok vele.hali
-
hunfefe
tag
válasz
LEFTHORSE1 #439 üzenetére
Köszönöm.üdv.
-
szmatyi
tag
válasz
LEFTHORSE1 #429 üzenetére
Ez jogos!
Magukat kaszálják el. Pedig nem kéne mást, mint megtartani ami kiráy, és tanulni mások sikereiből. -
szmatyi
tag
válasz
LEFTHORSE1 #424 üzenetére
Sziasztok! Végre éled a fórum?
A gyorsgombok hiánya érthető, mert csukott állapotban nem lenne haszna, viszont a kameravédő előnyös lenne azért is, mert indukálhatná a kamerát a nyitása. -
Ottoka
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #411 üzenetére
És nehéz beletúrni? Ha lesz időd leirod hogy kell?
Másik problémám hogy windows 7-el telefon módban nem tudom használni. A netről szedtem le a pc suite 6.09-es verziót, de nem megy vele, első feldugáskor pár cuccot nem tudott feltelepiteni, és a pc suite nem érzékeli.
Az usb mód hogy kell hogy álljon a telefonba?
-
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #405 üzenetére
Még nem mértem le, de ha lemerül megnézem az időtartamot
-
Bavid
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #399 üzenetére
Én az SE-ről beszélek...
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #394 üzenetére
Írj a gyártónak.
Vagy ha Bogék be tutnának szerezni egy ilyen képet (esetleg minden felbontáshoz
) akkor jól jönne a kamera teszteknél, illetve az összehasonlításoknál.
szerk: Ne bántsatok
-
whited
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #392 üzenetére
igen
-
whited
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #390 üzenetére
hello
a kamerás driverrel mi a szitu lesz belőle valami amit irtál? -
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #380 üzenetére
Miért akarod nyakba akasztani
Csak odaverődik mindenhez.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #378 üzenetére
-
whited
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #352 üzenetére
samsung u700,lg kf750 hosszu ideig de ez miért kérdés?
a beállitásokrol nem zavarnak mivel első SE-m ez és apszolut 5ös -
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #343 üzenetére
Igen, tudtam, de engem az automata elforgatás is zavart kikapcsoltam rajta, álló helyzetbe raktam
Amúgy az a bowlingos játék tök muris, elszórakoztam rajta 1 sort -
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #329 üzenetére
Igen kaptam hozzá, olyan hangszórót is amit a tv-ben reklámoztak
pakoltam rá 6gb szabad hely van rajta és gyorsan pörög én azt hitttem belassul mint állat ,de szerencsére nem tette mint anno a k850,w300,k810,em
nagyon jól teszi a dolgát
a fényérzékelője meg olyan olyan gyorsan veszi a fényt a telóról ha pl. éjszaka nyomom h csak csodálkoztam pik-pak 1 mp alatt megtette nem úgí mint az n73,n95öm anno
majd 1 W705 el összehasonlítom jövőhéten ha tudom -
SEFAN84
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #325 üzenetére
De fog,ha összecsukod!Bal felsö majd jobb felsö gomb-al becsukott ållapotban is feloldhatò a bill.zår!Gyorsmenübe azèrt szokta rakni,mert nèha kell,nèha nem,h.magåtol lezårja a billentyüket!
-
SEFAN84
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #314 üzenetére
Dehogynem kilehet iktatni a billentyüzårat!Egyszerüen a sajåt menük-be felveszed!Egyèbkènt bal,majd jobb felsö gomb,ès a billentyüzår kioldva!
Szerk: Nålam mèg 1telefon nem szolt ùgy gyåri acousticcal,amivel meglettem volna elègedve!
Ezèrt muszåj mindig moddingolnom a telòim:@ -
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #282 üzenetére
szia
nekem eddig t-mobilosat volt alkalmam kipróbálni
nos az szerintem is gáz ez a fapados dolog a kameránál
a zenei részben nem fogsz csalódni
mechanikája nagyon jó minőséginek érződik -
daveed_14
tag
válasz
LEFTHORSE1 #280 üzenetére
szia lefthorse1,
te hol próbáltad ki a telót? én is ma néztem meg, a csuszkája semmeresem mozdult egy milimétert sem, nagyon jó a mechanikája. walkman részében is mindent lejátszott amire épp rámentem, szépen szól.
tetszik a teló és nagyon minőség érzete van (szerintem)
üdv. -
tipuka
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #266 üzenetére
Igen! Mi a baj vele?
nyugodtan tedd fel, van természetesen SONY fényképezőm is, tudok mindenfélét csinálni, ide fórumba meg feltölteni
árban simán megérne egy W995-öt de eladnád őket egyenként akkor is simán megtudnád venni...
hát élőben nagyon szépa telő, világítanak bizonyos gombok sárgán, bizonyos gombok fehéren is, nagyon szép télleg
hidd el nagyon jóféle telóka
na akkor várom a kérdésedet, elméletileg hétfőn fogom megvenni -
válasz
LEFTHORSE1 #257 üzenetére
Szia LEFTHORSE1!
Érdekes ötlet!
Csak szerintem nem olyan egyszerű, hogy 4pixelt összevonunk és eredményül egy jobb képet kapunk. Ez egy bonyolult matematikai feladat, mert a többi pixel érték függvénye, hogy éles képet kapjunk. A kameragyártók nagyon sokat fejlesztenek, hogy minél tökéletesebb képfeldolgozó szoftverjük legyen. De egy próbát megérne, ha ez a csoda gyerek tökéletesebb kameradriveret készítene!
-
Mymelody
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #252 üzenetére
Egyetértek, hogy hiányos, de mondjok nem csak ez a cikk( nem akarom megsérteni a szerkeztő urakat, hiszen szeretem olvasgatni a tesztjeiket), Ugyanakkor a cikk utáni rossz szájíz egyáltalán nem indokolt (csakis véleményem szerint
)
kaller1: az árral kapcsolatban az előző Hsz.-ben a véleményem. Az általad említett készülék nem ez a kategória
-
C.Dávid
tag
válasz
LEFTHORSE1 #213 üzenetére
Biztos sok függ tőle.Láthatod volt pár SE telóm és mindegyik szebben szólt moddolt driverrel,mint az eredetivel
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #216 üzenetére
WVGA (800*480) felbontású kijelző van az XPERIA-ban.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #216 üzenetére
Videóban tényleg le van maradva, de azért a képek minősége tud jó lenni, ha akarják (C905, Satio).
Mivel még csak 2 full érintős készülékük van, ezért nem csoda, hogy a hagyományos telefonjaikba QVGA-t raknak. -
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #207 üzenetére
Nem igazán értem, hogy kamerában és kijelzőfelbontásban miért van lemaradva
-
C.Dávid
tag
válasz
LEFTHORSE1 #209 üzenetére
Egyébként az a tesztből kimaradt,hogy a clearbass 3 szinten állítható,illetve az Equalizer sokkal nagyobb frekvenciát ugrik ha egy szintet váltunk!Azért a hangzástól nem vagyok elájulva,egy jobb moddingolt C905 acoustic driver oda-vissza veri
-
C.Dávid
tag
válasz
LEFTHORSE1 #209 üzenetére
Most is W995ös szoft van rajta,csak egyedül a rádió nem szól!Minden más tökéletesen működik.Magyar nyelvű menüvel.Most teszem rá vissza a C905-ös szoftvert mert azért a rádió nekem igencsak hiányzik
Csak annyi még,hogy a C905 Display driverét kell feltenni a W995 helyett és voálá megy
Ezért is szeretem az SE-ket moddingólhatóak rendesen -
LonGleY
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #152 üzenetére
Mivann?? Ezt hogy jön ide? Linux alapú rendszernél például milyen vírusról beszélsz? Azok mindig is nyíltak voltak, mégse fertőzöttek. nyilván nem egy hulladékot támasztottam példaként az utolsó hozzászólásomban.
-
zombinyul
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #168 üzenetére
A beállításai nem tudom hol találhatóak(W910-esemben nem ott ahol a kollega mondta,így nem is akarok marhaságokat írni),de azt tudom hogy az enyém pl. a zenelejátszóban ha van bejövő hívás csak leállítja a zenét,majd ha a hívás megszakad,megkérdezi hogy folytatom-e.A rádióról csak a T280-asomon "keresztül" tudok nyilatkozni,azon ha megszakítja a rádiót bejövő hívás miatt,utánna készséggel felajánlja a folytatást.Nem hiszem hogy ebbe mésképp lenne,mind2 Sony Ericsson.A W910-esen még nem próbáltam a rádiót.
-
novinyul
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #168 üzenetére
Simán müködnie kell a rádiónak,bejövő hívásnál a beállítások:hivásinformáciok menüpontban lehet beállítani ezeket az opciókat.
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #162 üzenetére
Köszi szépen,így már értem miről van szó!
Még annó a V630i-vel én is használtam a PC távirányítását.
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #149 üzenetére
még BT távirányitás közben is át lehet váltani a zenelejátszóra meg visza, a nem walkman gombos modelleknél ez nem lehetséges
Ezt kifejthetnéd bővebben,mert nem értem...
Köszi.
-
zombinyul
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #149 üzenetére
Tessék,egy korrekt hozzászólás.Tömören magába foglalja miért is Walkman mobil egy Walkman mobil.Bár az én telefonomban még Mega Bass funkció van(w910),azthiszem a kettő nem nagyon tér el egymástól,egyszerűen gyönyörűen szól rajta a zene(egykori W300-asomról ez szintén elmondható).Nem is beszélve a bő tartozéklistáról(melyet csomagolnak a Walkman telókhoz),melyet amúgy csak jópénzért tudnál beszerezni.Az sem mind1.Nomeg az,hogy berepít a teló a zenelejátszóba,és csak egy bombnyomásodba kerül.
Egy ilyen telefont is nagyon szívesen összehasonlítanék az enyémmel szemben,mert egy "papíron" nem nagy dolog összevetni két készüléket.A sebességére,kijelzőjére(stb)kíváncsi lennék,most sokan mondhatják hogy biztos gyorsabb ez az enyémnél,de azért leírom megint hogy nem tapasztalható a telómnál a szokásos lassúságA kijelző paraméterei ugyan azok,kiváncsi lennék erre a kütyüre élőben is...
-
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #117 üzenetére
mrlujoak
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #82 üzenetére
Hát igen, a V630 és a társai még 220 Mhz-eseket kaptak és az azért már 2-3 éve volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mostanában gyengélkedő gyártó megpróbált mindent egybecsomagolni. Késő?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest