- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Valóban nem voltál egyértelmű, mert az utolsó bekezdésed (amire én reagáltam) sehol nem utalt arra, hogy konkrétan az SE palettájáról hiányolsz egy ilyen modellt. Úgy jött le, mintha az utolsó bekezdésben már általánosságban beszélnél a mobiltelefonokról.
"Ha már elkanyarodtunk az SE-töl, még mindig nem mutattál olyan telefont, ami nem cirka egy éves konstrukció, és az általam támasztott kritériumoknak megfelel."
Miért, milyen kritériumokat támasztottál? "Kiemelkedő zenelejátszási képességek"? Bármelyik okostelefonra (a 40k-tól a 200-ig) 100-szor különb zenelejátszó szoftver telepíthető, mint ami a korai walkmanmobilokon volt. A 3,5-ös jack-nek köszönhetően pedig olyan fülessel használod, amilyennel akarod. Ezen felül mégis milyen igényeid vannak? "Hozzáadott minőségi tartozékokkal, szolgáltatással." Milyen minőségi tartozékok jártak egy walkmanmobilhoz? Az agybadugós füles, amitől mindenki el volt ájulva, mert még nem láttak olyat, holott ma már egy 5k-s CX300 is sokkal jobb nála? Szolgáltatások alatt tényleg nem tudom, mire gondoltál, hogy milyen szolgáltatások jártak egy walkmanmobilhoz...
Ha meg jó fényképező is kell, akkor itt jön képbe a közép-felső kategória (SGS, SGS2, iPhone 4 stb.stb...)
A lényeg az, hogy egy csomagban valóban nem lehet ma olyan mobilt kapni, ami kimondottan zenelejátszásra van kihegyezve (vagyis az iPhone így indult, de ma már nem ez az elsődleges stílusjegye), de egy ilyen "csomagtól" ma csak annyi választja el a friss okostelefon-tulajdonost, hogy vesz külön egy minőségi fülest (ha igényt tart rá), esetleg még egy 1000 Ft-os szoftvert, és kész is van a "walkmanmobil".
(#77) Narancs:
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest