- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Egy fórum arra való, hogy az egyes felhasználók megosszák tapasztalataikat. Az, hogy valakinek egy termékkel rosszak a tapasztalatai és azt tényszerűen leírja, az mitől fikázás? Legalább, ha valaki idetéved vásárlás előtt és olvas, akkor átgondoltabban tud dönteni.
Tizenéves (családapák
) SE hájpolása nem túl informatív....frissíts szoftvert oszt' jobb lesz a kép és társai tanácsok inkább károsak szerintem. Jól láthatóan az illetőnek fogalma nincs a digitális képalkotásról.
Akkor legyen a topic címe SE klub és akkor tiszta sor minden.....
-
hibavissza
veterán
mint minden statisztikának, így az enyémnek is meg van az a hátulütője, hogy a mintavételt tökéletlenül végezték, így a kapott eredmény szórása téves. (csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam - ismeretlen szerző)
4 darab hibátlan nokia után, 1 tönkrement szoni, 1 hibátlan moto, 1 hibás szoni. a hibátlan telefonokat minimum 2 évig használtam.
Csupán ennyi. Ezek után aki szoni telefont venne az minimum részvényes.
-
hibavissza
veterán
normál használat mellett. ez a jelenség ismert, sok típusnál megjelent. oka: primitív gyártástechnológia.
ezt a szoni hazai képviselete letagadta és nem cserélte garanciában, anélkül, hogy a telefont megvizsgálta volna-->pontosan tudták, hogy szart gyártanak és néha elreped, de a költséget áthárítják a vevőre. nokiánál szintén ezt tapasztaltam.
opel-->túlzott olajfogyasztás-->hazudozás, hülyének nézés
toyota-->túlzott olajfogyasztás-->motorcsere, javításremélem, most már felfogod mit jelent egy átlag felhasználó számára a magától
nagyon úgy néz ki ezek az északi telefongyártók felvették az összes tehetségtelen, balfax észak-koreai, kubai, vietnámi, iráni mérnököt. me'ócsó
a gyerekeidet azért ne verd össze, mert eltörték a telefon kijelzőjét
egyébként mit izgulsz itt egy elégedetlen felhasználó miatt, nem megy a bót? árulj káposztát!
-
hibavissza
veterán
Visszatértem!
Nos rá kellett jönnöm, hogy az alapvető hiba a termék használati útmutatójában van. Egész egyszerűen rengeteg dolog hiányzik belőle vagy nincs alaposan leírva. Idegesítő.
További hardveres hiba, hogy a telefon hangja recseg, ha nagyon felhangosítom.A telefon képalkotási képességei napsütéses időben, kültéren teljesen emészthetőek. Beltérben és borús időben nagyon kijön az olcsó érzékelő/lencse.
Bari14:Nos, az aksi napi néhány perc használattal és éjszakai kikapcsolással bő 1 hetet bír. Normális használgatással (mint telefon, tehát néhány fotó és max. 1 óra zene, éjszakára kikapcsolva) kb. 4 nap.
-
hibavissza
veterán
Nem foglalkozok a matricákkal az általam használt készülékeken. Belenyúltam és vettem egy számomra nem megfelelő terméket, mivel nem tájékozódtam elég alaposan róla. Mentségemre szolgáljon, hogy az előző készülék hirtelen hagyta el magát és egy viszonylag jó márka nem belépő szintű készülékét választottam. Volt Ericson és Sony Ericson készülékem is az évek folyamán, ezért voltam bizakodó. Ezek után leírom saját szubjektív véleményem és páran nekiállnak vitatkozni vele. Érdekes. Nem telefon kereskedők vagytok?
Magzatot meg már ne lövessünk halomra, Sony Ericcson cég még nincs 15 éves.
Nem látom...mintha én Sony-t írtam volna. 1994-ben vettem egy 100 Hz-es 72 cm-es Sony Trinitron tévét. Nos én azóta csak a kurvulást látom a Sony háza táján
....Te mi jót vettél 1994-ben?
-
hibavissza
veterán
Én csak azt írom, amit ez az "telefon" eszembe juttat. Néhány nap után azt mondom, hogy aki telefonálni akar és nem egy idegesítő játékszert, az messzire kerülje ezt a készüléket.
A használati útmutató és az internet segítségével sem vagyok képes a telefon alapvető funkcióit állítani, rejtélyes, az útmutatóban nem szereplő piktogramok bukkannak fel a telefonon, még a vodafonnál sem tudnak semmit mondani. Azt hiszem kénytelen vagyok befáradni egy szonierikszon képviseletbe.
Azért jöttünk össze, hogy tanuljunk, vagy segítsünk egymásnak, nem pedig azért, hogy valaki fikázását olvasgassuk...
Azért írom le a véleményem a készülékről, hogy nehogy valaki bedőljön a jó design-nak és elkövesse azt a hibát, hogy megveszi, kivéve ha ezzel akar pöcsörészni esténként. Én vásárlás előtt átfutom az adott termék fórumát és el kell hogy mondjam, nem a készüléket istenítő tizenévesek adják a korrekt véleményt az adott termékről.
Szerintem a MOTO fórumon próbálkozz, ott lehet bejön...
Nem kéne személyeskedni. A véleményem egy a sok közül. Amennyiben nem értesz egyet vele, akkor szorítkozz a tények megvitatására.
Ha segítség kell kérj, ha kiokosodtál, akkor meg adj jó tanácsot, köszönöm!
Jó, köszi, hogy megmutattad az irányt!
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #484 üzenetére
Egyébként én már 15 évvel ezelőtt sortűzbizottság elé állítottam volna a Sony fejlesztőit, marketingeseit. Úgy gondolom napjainkban kezdi igazán érezni a cég azt, hogy a valódi fejlesztések helyett végzett állandó széllel szemben vizelés nem vezet sehova.
-
hibavissza
veterán
Tudnál linkelni valamit driver témában.
Egyébként, ha ráküldöm a Neat Image-t a képekre, már nem nagyon okádék eredményt kapok. Nem értem, hogy miért nem csiholtak még a gép fotószoftverén.
A Motorolának az a gondja, hogy nem volt képes egy emberbarát kezelőfelületet gyártani. Amúgy a készülékei messze meghaladták korukat. Már akkor litiumos aksit használtak, mikor a Nokia még gumicsizmát gyártott...felhasználói szemszögből azonban egy jó GUI sokkal többet ér, mint egy jó vas, ez nem is kérdés.
-
hibavissza
veterán
Nem volt ebben az árkategóriában számomra jó motorola, és a régi készülék akkuja megadta magát, meg eléggé kopott is volt. Én tökéletesen megvagyok bármiféle adatkapcsolat nélkül is. (szerintem az emberek 99,9 százaléka is, csak meggyőzték őket ügyes marketinggel) A telefonnal telefonálok, még sms-t sem küldök. A készenléti idő lényeges, ezért rugózok a felesleges funkciók lekapcsolásán. Azért vettem, mert tetszik és olcsó volt (12 ezer Ft).
A szoni mobil csatlakozójának megvan a maga haszna (nem ül bele a kosz), nincs is ezzel baj, a baj az, hogy mini usb kábelt gyakorlatilag mindenhol találsz, így a telefon remek adathordozó eszköz is volt számomra. Ezzel a készülékkel erről le kell mondanom, mivel egyszerűbb egy pendrive-ot vinnem, mint a vaskos adatkábelt.
Az, hogy egy telefon 2010-ben nem működik elsőre plug n' play módban tipikusan szoni, tipikusan kretén.
Az, hogy egy vókmen mobilon nincs beépített 3,5-ös jack....mit is írhatnék...nevetséges. Hangminőség a még elfogadható kategória a gyári fülessel. A moto 485 jobban szólt szvsz. A kihangosító....lenne mit tanulni a motorolától.
Lötyög a telefon csúszkája kihúzott állapotban. Ócó kínai szoni.
A menü lassú, de ezt megszoktam, mert a moto 485 menüjéhez képest még mindig egy űrhajó és használható. A moto 485 menürendszere egy agyrém volt.
A "kamera" használhatatlan, mint az összes többi mobil készülékben a kommersz kategóriában.
Mindezekkel együtt napról-napra jobban kedvelem. Elképesztően jól néz ki szvsz.
-
hibavissza
veterán
Ok, THX!
Drivert? Nekem csak ezt a nyüves média go progit dobta a szoni website. vajon mit nem láttam? és hol?
Érdekes, a párom w205-ös telefonját rögtön látta.Ezt a recska telefont....nagyon szép, de nagyon szar....így moto w 495 után. remélem, csak azért, mert szokatlan
Miért kell ez a sok elb@xott csatlakozó....egy mini usb mindent megold. Miért nincs a szódásnál épkézláb motorola?
-
hibavissza
veterán
A kis méretű "G" betű a térerő jel fölött nem tűnik el, csak a 3G-t jelző nagyobb vörös jel. Azt sem tudom milyen funkciót jelöl ez a kis "G"....
régi
Nokián a GPRS kapcsolat meglétét jelölte. Ésszerű volt kikapcsolni, mivel többlet áramfelvétellel járt.
Lehet, ez valami szódás ökörség és a menühöz jár? -
hibavissza
veterán
2.
miért nem tudom a Total Commanderrel kezelni a telefon memóriakártyáján az adatokat?
Feltétlen kell ez a Media Go nevű csoda progi? -
hibavissza
veterán
Hi!
Mi az a "G" betű a telefon bal felső sarkában? Az előző készülékemen is ott volt, de valahogy ott nem volt zavaró...hogy lehet eltüntetni. A GPRS nincs aktiválva a telefonon.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Sorozatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megújult a PROHARDVER!
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest